С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 52 987
  • 805
  •   1
Отговори
# 120
Ма то не е само мъжа проблема. Ти какво правиш при такъв? Такива мамини синчета ме отблъскват. Ти сама си се насадила. Еми каквото си посееш, това ще пожънеш.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 08:25 от Spring is my season

# 121
  • BG
Ох, милата, аз се бях натресла на такъв. Че и за капак се обзаведе с любовница. Лошото е, че такива не се променят-това го установих след години тормоз. Ако не влезе в пътя се махай, просто няма смисъл да се мъчиш.

# 122
Съгласна съм, че сте в труден момент и както каза някой по-горе, мъжът ти има и друг проблем. Всичко минава, нещата ще се нормализират, ако не се изпокарате междувременно. Едно дете е голям стрес и за двамата. Но наистина не влизай в обяснителен режим и си постави граници.

# 123
Знам ли вече... Пуснала съм се по течението и да става, каквото ще. Рано се оженихме, рано родих дете, бяхме влюбени, а напоследък все по-рядко се чувствам така. Ежедневието ли ни уби или той се преструваше през цялото време, не знам. Но след като се оженихме, той коренно се промени. Беше точно обратното на това, което е сега преди да се оженим. Или аз съм била заслепена от любов... Имам чувството, че ако стигнем до развод и окото ми няма да ми мигне.

# 124
Начи...промени се и ти рязко. Той бил станал изискващ мързеливец - ти пък мутираш в устато женище. Ми то не е казано, че само ТОЙ има право да променя условията след брака. Сериозно сега, няма абс. никакво разписание на "задължения" и на кой какво му се полага. Понякога е въпрос на оцеляване, а най-важното е всяко семейство да си направи съвсем нови традиции, които пасват и на двамата.

Жените сами си слагат един "емоционален товар" и избиват на свръхотговорност. Накрая се оказва, че от теб зависи да задаваш тон и ритъм на деня, без теб всички се разтичат като желе. А уж мъжът трябвало да ръководи...ами не, предпочитат да НЕ ръководят и да не задават тон, ами да изпълняват, да им е комфортно и да се напрягат минимално.

Като за начало спри да обираш дрехи. Като му свършат дрехите, може и да се замисли.

Това да мрънка, че няма подготвена закуска, вече е супер странно. Цялата му сутрин е негова, може да отдели 15 мин. и да си приготви нещо за обяд.

# 125
Колко да е труден момента? Труден е за авторката, че рязко се е сдобила с две бебета. А голямото й бебе се чувства застрашено, че вече не е на първо място. Как ли пък не, ще ходя да му обирам дрехите за пране. Това и на дъщеря ми не правя, защото от бебе знае, че отиват в коша за пране.

# 126
  • София
Колко майчици са съсипали синчетата от непрестанно угаждане, нямам думи. И после маминка добра, жената мързелива, и си гледа само децата... Ако и него не гледа по цял ден..  Един съвет, никога на такъв няма да му угодиш и да си добра домакиня и съпруга, Никога! Това е. Те от деца са осакатени от добрите намерения на "маминка" Приемат, че една жена трябва да е удобна и да е слугиня. Ако може да я навикват и все да им е виновна най-добре. Колкото по- неуспял или комплексиран е мъжа, толкоз по-виновна му е жена му.. Български стандарт. Затова,  гледай си децата и кариерата и толкоз, да можеш и сама да се оправяш ако се наложи. Винаги с тази мисъл !! Да си сянка на мъжа и слугиня негова е равно на самоубийство. Лош пример и за децата.

# 127
Колко майчици са съсипали синчетата от непрестанно угаждане, нямам думи. И после маминка добра, жената мързелива, и си гледа само децата... Ако и него не гледа по цял ден..  Един съвет, никога на такъв няма да му угодиш и да си добра домакиня и съпруга, Никога! Това е. Те от деца са осакатени от добрите намерения на "маминка" Приемат, че една жена трябва да е удобна и да е слугиня. Ако може да я навикват и все да им е виновна най-добре. Колкото по- неуспял или комплексиран е мъжа, толкоз по-виновна му е жена му.. Български стандарт. Затова,  гледай си децата и кариерата и толкоз, да можеш и сама да се оправяш ако се наложи. Винаги с тази мисъл !! Да си сянка на мъжа и слугиня негова е равно на самоубийство. Лош пример и за децата.

Е, това е много точно казано!
Тъпото е, че не го намерих в България, докарах си още по-голям мухльо и от българските мухльовци. Като го сравня с което и да е бившо гадже не стъпва и на малкия им пръст. Ама ето на... Пуста любов.. От мен да знаете, по-добре се омъжете по сметка, отколкото по любов. От любов нищо няма, до време е и ето на ти сега проблеми. Що не бях по-умна на времето?!

# 128
Според мен се самонавиваш Simple Smile а казвам, че е труден моментът, защото и аз съм го преживяла и ти два пъти. Сега с третото виждам, че реално сам си го правиш. Сами се превръщаме в робини и жертви, без някой да го иска от нас. И аз като вляза с остро, с остро ми отвръщат. Една баба го каза - с мъж с лошо не можеш да се разбереш. Да, умните жени, които познавам, с перце им вадят душата. Един и същи мъж - с една жена е като със слугиня, друга на ръце носи.

# 129
  • София
Според мен се самонавиваш Simple Smile а казвам, че е труден моментът, защото и аз съм го преживяла и ти два пъти. Сега с третото виждам, че реално сам си го правиш. Сами се превръщаме в робини и жертви, без някой да го иска от нас. И аз като вляза с остро, с остро ми отвръщат. Една баба го каза - с мъж с лошо не можеш да се разбереш. Да, умните жени, които познавам, с перце им вадят душата. Един и същи мъж - с една жена е като със слугиня, друга на ръце носи.

Е, това се опитвам да обяснявам вече сто пъти- като се държиш като мъж и тропаш по масата по мъжки, получаваш реакция по мъжки.

# 130
  • София
Това важи за хора с наченки на съвест.
Тоя на авторката е патологичен случай. Тепърва започва тормозът. За всичко тя ще е виновна.

# 131
С какво се държа като мъж? Съвсем човешки му казах да започнем да се храним здравословно, той ме обвинява, че не съм била готвела. Ми за него пък винаги е имало ядене, а за себе си не готвя,защото бебето не е от лесните и иска внимание. Той "бащата на годината"  за 5 мин на ден е баща и толкоз. Един път не каза дай да го гледам ти докато свършиш нещо, не, аз трябва да го ръчкам и и тогава не става, защото точно сега не можел, че играел игра на компютъра, която не може да паузира и да го гледа. И то после късно, защото го слагам да спи, което отнема 30на мин, а той да го сложи да спи не може.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 15:54 от Анонимен

# 132
  • София
С какво се държа като мъж? Съвсем човешки му казах да започнем да се храним здравословно, той ме обвинява, че не съм била готвела. Ми за него пък винаги е имало ядене, а за себе си не готвя,защото бебето не е от лесните и иска внимание. Той "бащата на годината"  за 5 мин на ден е баща и толкоз. Един път не каза дай да го гледам ти докато свършиш нещо, не, аз трябва да го ръчкам и и тогава не става, защото точно сега не можел, че играел игра на компютъра, която не може да паузира и да го гледа. И то после късно, защото го слагам да спи, което отнема 30на мин, а той да го сложи да спи не може.
Ами да те попитам ти защо му роди дете на такъв? И не ми казвай, че преди детето, той е готвел, подавал ти е палтото да се облечеш, или като излизате зимата е слизал 10 мин преди теб да подгрее колата и подобни, а след бебето - хоп от работа на дивана и с играта в ръце. Взимате си едни бебета на по 25+ или 30+ години, угаждате им в името на "аз съм най-добрата домакиня", раждате от тях дете и после с 2 бебета и без мъж /щото той е второто бебе/ ви идва вповече и се почва мрънкането. Ами хвани си бебето и си живей сама като не ти харесва да си 2 бебета.

# 133
  • София
Виж, аз това дето писах горе е истината от живота и околните почерпен. Обаче, да не решиш, че съвети за скандали и разводи ти давам. Поне аз, не !
 От скоро сте семейство, малко детето, нали? Недей бърза. Това все пак е съвет от мен, въпреки генералното ми недоверие към такива мъже. Опитай.... поговори, с най- добро и най -благо. Ако щеш пробвай с хитрина. Кажи, че имаш нужда от помощта му, да се изкъпеш, да се оправиш, той да нахрани или да изведе детето. После якооо го похвали, че даже и пред негови приятели и роднини. Просто пробвай всичко. Поговори, обясни. Пък ако не бива, тогаз мисли крайни неща, туй ми е съвета...Щото ти си лесна, но детето,  то без баща не бива, или само в краен случай... Двама да сте в живота му, че не се знае.... аз все това се плаша, ако нещо стане с мен какво с децата, той  ако е разведен, накъде ще го завее и с коя , кой го знае... ?

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 09:55 от Yangdze

# 134
Успявали ли е някога някоя жена с приказки и разговори да направи един мъж добър съпруг и баща? Аз поне не знам такъв случай.... Действия трябват, не приказки. С мрънкане ефекта е от ден до пладне.

Общи условия

Активация на акаунт