С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 099
  • 805
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз ли нещо не съм наред, но просто не съм попадала на мъже, на които и двете им ръце са отзад. Всъщност се срещат рядко според мен. Всеки има пропуски в битов план, ама ако може и иска да ги компенсира с нещо- голям праз.
Само да не ми слагат чушки в манджата, иначе който както иска да простира, да чисти и да яде.

Има къде къде по- кофти неща от неумението да си оправиш сам инсталацията или да си сковеш шкаф. Примерно дребнавостта, агресията, злобичката. Изобщо- тихата мъжка истерия, която не понася чопване по смачканото си его.
И която се проявява дори във форум, ако прочетеш, че някоя си се оплаквала и недоволствала от мъжете. Избива им жалката злобичка на тия подобия, пък голям праз, ако можел да готви и да сменя крушки в поза лотос. Горното включване е добра илюстрация.

# 196
Настоящия ми или по-точно бъдещия ми бивш, не харесва децата ми от първия брак. Да си кажа директно, направо му бъркат в гъ*а! Те са прекрасни деца, а в неговите очи са дяволи, мързели, невъзпитани, некултурни, и още и още "като баща си". С времето тази негова неприязън и вербална агресия към тях ме отврати от него. Броя дните до момента, в който ще изпея песента "И ето идва най-щастливия ден.." с цяло гърло!

# 197
Ха, хубава темичка! Мъжът ме дразни с присъствието си!
Леле леле:::::::Simple Smile)))) е ти сериозно ли а кога яде кюфтета не рева.

# 198
Mom of 4 ....ти къде дряма като се вземахте ?

# 199
  • Насред хаоса
Забравила си е ясновидските способности някъде. Които иначе са й по рождение, та е непростимо, че не е видяла в бъдещето какво ще стане. Това хората сме невъзможни - оплаче се някой от нещо и насреща "ама ти къде бля, сам/а си си виновна/ен, да си гледал/а". И все в тоя дух. Предлагам вече преди заживяване заедно или брак задължително да се посещава врачка или африкански шаман да си каже тежката дума ще ли се променят тия хора към лошо или не.

# 200
  • BG
Забравила си е ясновидските способности някъде. Които иначе са й по рождение, та е непростимо, че не е видяла в бъдещето какво ще стане. Това хората сме невъзможни - оплаче се някой от нещо и насреща "ама ти къде бля, сам/а си си виновна/ен, да си гледал/а". И все в тоя дух. Предлагам вече преди заживяване заедно или брак задължително да се посещава врачка или африкански шаман да си каже тежката дума ще ли се променят тия хора към лошо или не.
О да, но особено е страшно и цинично когато става дума за домашно насилие.

Има къде къде по- кофти неща от неумението да си оправиш сам инсталацията или да си сковеш шкаф. Примерно дребнавостта, агресията, злобичката. Изобщо- тихата мъжка истерия, която не понася чопване по смачканото си его.
И която се проявява дори във форум, ако прочетеш, че някоя си се оплаквала и недоволствала от мъжете. Избива им жалката злобичка на тия подобия, пък голям праз, ако можел да готви и да сменя крушки в поза лотос. Горното включване е добра илюстрация.
И аз мисля така.

# 201

Не е с лошо. Тва много добро ли е ?

Ха, хубава темичка! Мъжът ме дразни с присъствието си!
да си дойдем на думата Joy
Чувство за хумор явно нямаш, тъй че няма какво да ти обяснявам. Това пък мъж да влезне в тема "с какво ви дразнят мъжете", за да злобее ми идва малко абсурдно.

# 202
💕Mom of 4 💕 , чела съм ентусиазираните ти постинги за новата любов и за старите грешки /най-общо казано/. Това, което сега чета, е естествена последица на френетичния ентусиазъм в началото. Пожелавам ти по-малко дразнители и по-твърдо отстояване на теб, самата.

# 203
Настоящия ми или по-точно бъдещия ми бивш, не харесва децата ми от първия брак. Да си кажа директно, направо му бъркат в гъ*а! Те са прекрасни деца, а в неговите очи са дяволи, мързели, невъзпитани, некултурни, и още и още "като баща си". С времето тази негова неприязън и вербална агресия към тях ме отврати от него. Броя дните до момента, в който ще изпея песента "И ето идва най-щастливия ден.." с цяло гърло!
А говори ли сте защо не ги харесва и защо толкова го дразнят?

Иначе, той като се дразни от чужди деца, защо се забърква с такава жена? Да си намери без деца. Щом правиш семейство с жена с деца от друг мъж, трябва да положиш всички усилия да се грижиш за тях.

# 204
Хм, Мамче, ти беше надеждата на всички разведени жени с деца. Сега каква стана тя?
Няма ли как да оправите нещата? Семейна терапия?

# 205
Забравила си е ясновидските способности някъде.
Скрит текст:
Които иначе са й по рождение, та е непростимо, че не е видяла в бъдещето какво ще стане. Това хората сме невъзможни - оплаче се някой от нещо и насреща "ама ти къде бля, сам/а си си виновна/ен, да си гледал/а". И все в тоя дух. Предлагам вече преди заживяване заедно или брак задължително да се посещава врачка или африкански шаман да си каже тежката дума ще ли се променят тия хора към лошо или не.
Не знам дали е до ясновидски способности...все пак не става дума за тийнейджърка, а за жена с деца.Въпросния господин едва ли е припадал от любов към децата й и в началото.....А когато има и деца в картинката, е добре доста време да го "подлагаш на тестове", за да си сигурна, че един втори/трети брак няма да им се отрази зле.
Не че и след 5 години "тестове" има гаранции, но отношението към деца си проличава доста бързо.
Ето, аз например съм си признавала, че няма начин да имам чувства към мъж с чужди деца.Просто не мога да обичам чужди деца, не и като свои.И колкото и да съм си паднала по него, негативизма ми към детето/децата му, бързо ще изплува.....чак такива артисти не познавам.Дългосрочни, имам предвид.

# 206
  • Насред хаоса
Не е задължително да са артисти, а да се сдържат, докато не се почувстват в един момент толкова сигурни, като че ли партньорът/партньорката са им в кърпа вързани. За съжаление има доста такива прикриващи се, и от двата пола. Та в постовете й в предишни теми и намек няма за подобни проблеми.

# 207
А говори ли сте защо не ги харесва и защо толкова го дразнят?

Предполагам, че са започнали да го дразнят, след като са заживели заедно. Преди това не са го дразнели, защото и не са контактували кой знае колко.
Отделно, че когато живееш под един покрив с деца, независимо чии са, няма начин да не участваш в някаква степен в тяхното възпитание. Особено пък когато играеш ролята на партньор на майката.
Не знам на каква възраст са децата, но има периоди, когато наистина трудно се търпят дори от най-любящите родители. А какво остава за външен човек...
Та така. Не са нито първите, нито последните, които ще се разделят заради децата – неговите или нейните.
По-лошият вариант е, когато родителят си затваря очите и допуска тормоз върху децата си. Че и такива случаи ги има много...

# 208
  • Горна Оряховица
Откъм помощ в домакинството винаги ми е помагал.Относно ремонти от типа направи си сам също мога да разчитам на него.Отворен е за купуването на различни техники.Дразни ме с това,че много спори и се драчи на моменти.Трудно демонстрира чувства(не си пада много по целувки и прегръдки май),все трябва да го подтикваш да го прави,макар с действия да показва,че държи на нас.Като цяло това да ни е проблема,той е лесно разрешим.

# 209
  • София
Моят като реши да се заяжда, е нещо ужасно. Е така от нищото почва или примерно нещо за манджата или къщата, обръща го на ,, колко много правя аз, колко малко ти" и лайното удря вентилатора. И всичко е, защото нещо си го дразни него отвътре. Добре, че се спря.

Общи условия

Активация на акаунт