С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 099
  • 805
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Какво ли не съм чела в този форум в подобни теми. Но отдавна нещо не ме беше отвращавало толкова.Направо сте като лешояди.  Sick Да не би жената да е знаела, че така ще стане. Влюбила се е, субектът не си е бил показал рогата. Може дори да е мислил, че няма да изпитва такива лоши чувства към децата ѝ. Да не мислите, че тя и той са знаели, че той ще се дразни така от децата и все пак са се събрали.
Наистина, някои просто си нямате друга работа, освен да плюете. Госпожи Перфектните.  Sick

# 241
Точно така! И аз не съм знаела какъв ще е вторият ми мъж с децата. Оженихме се и веднага искахме бебе, просто не стана. Ако беше станало веднага, а той не беше се сработил с децата ми? Ами съвсем възможен вариант!

# 242
Абе тия мъже са ужасни манипулатори, ама ужасни. И само не ми казвайте, че не сте попадали на такива. И как няма да ги търпите и ден. В началото на връзката, то цветя, то рози. После, лека, полека изкрастализира истината.
Е, що манипулатори? В началото всеки иска да се представи в най добрата си светлина. Ти от втория ден ли си показваш рогата? Simple Smile.  Обаче, не гледайте само цветята и розите, а какво има "зад" тях.

# 243
  • София
Щото "рога" в разговорния смисъл означава да си разсеян, разхвърлян, да поскриеш някой дребен недостатък, а не да носиш рогата на Луцифер, ако трябва да правим аналогия с конкретния случай.
Човекът не просто не харесва децата ѝ, той е тормозител с всичките екстри. Жена да изпитва вина да говори с децата си и да се крие- ето това е много показателно за динамиката, в която живее.
Значи е бил манипулатор в началото, да. Другото предполага доста по- дребни провинения, когато си покажеш рогата.

# 244
  • София
Точно така! И аз не съм знаела какъв ще е вторият ми мъж с децата. Оженихме се и веднага искахме бебе, просто не стана. Ако беше станало веднага, а той не беше се сработил с децата ми? Ами съвсем възможен вариант!

Ами, играла си на рулетка, а залога са били децата ти- това е истината.
Късмет си извадила, че човекът се е оказал свестен и само едното ти дете е преживяло тежко нещата.

Само че, дори и късмета, който са извадили децата ти, не извинява безхаберието с което си се хвърлила във втори брак, мислейки предимно за себе си.

# 245
absurT, аз съм най-големия си критик и никой друг не може да ми начука канчето по-добре от мен самата. Ако хората знаеха какво ще им се случи, светът щеше да е перфектен, защото никой нямаше да прави грешки.
Ето аз признавам, че сгреших. Помислих си и повярвах, че съдбата ми изпраща добър човек, защото е "дошло времето" и на мен да ми се случи нещо хубаво. Влюбих се, повярвах и сгреших. Няма обаче да се тюхкам до края на живота си защо съм толкова тъпа и все на мен ми се случва.. Няма да го направя. Надявам се с времето да разбера уроците, които ще ми даде този ми опит. Единия от тях е, че никой не може да ми даде щастие. То е вътре в мен!

# 246
Да, наистина мислех и за себе си - колко страшно. Нямам никаква помощ от родители, не ми се оставаше сама, срещнах много свестен човек. Голям грях и ужас. И голямото ми дете нямаше да има никакви проблеми, ако нямаше надъхване от страна на другите роднини между другото.

# 247
absutT, никой родител не би желал своето собствено щастие, знаейки че то ще причини нещастието на децата му!!! Тъкмо обратното. Всеки човек, решавайки да се събере с нов партньoр, той "100 пъти мери и веднъж реже". Поне аз премислих нещата много пъти и първото нещо, заради което исках семейство, бяха децата ми. Ако някой знае и може да предвижда нещата и не прави грешки, моля да ми каже как на лични.

# 248
Мамче, ти говорила ли си така категорично с твоя мъж? Той знае ли за намеренията ти за развод?
Все пак ми се струва, че при такава ситуация, още повече, че имате общо дете, и той има право да знае къде се намира и евентуално да му се даде шанс да се поправи.
Може би сте минали тази фаза, не знам...
Но без никакъв опит поне за ремонт на брака....

# 249
Да, знае. Преди да кажа на вас, казах на него. 😉 Брак няма и втори шансове за 100-тен път, също!

# 250
absutT, никой родител не би желал своето собствено щастие, знаейки че то ще причини нещастието на децата му!!!
Това изобщо не е 100% вярно. Била съм свидетел, нееднократно, родители да поставят своите желания и стремежи на първо място, неглижирайки децата си. И далеч не е някакво изключение...

# 251
  • София
Тука, във Форума се шири някаква теория, че мъжете не се променят. Има една агитка, която непрекъснато и старателно привежда доказателства.
Променят се и още как!
Вече за добро или лошо - зависи от 100 неща.
Това е живот, не математика!

# 252
Не само мъжете, никой не се променя.   Smiley
Хората се развиват, в някаква посока, но НЕ се променят.Няма как да промениш гените си.
Не съм чела Mom of 4, не знам каква е историята й, но съм убедена, че вторият й мъж е давал индикации, че не умира от любов по децата й още от самото начало.Тя просто е пренебрегнала сигналите, надявайки се, че той ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ и ще ги заобича впоследствие.Което така и не става.....защото хората НЕ се променят.

# 253
  • София
Състоянията и хората се променят, разбира се, но винаги с тенденция към по-лошо.

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 09:52 от Елица

# 254
Да де, променят се хората. Към по-лошо.

Общи условия

Активация на акаунт