С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 114
  • 805
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Скрит текст:
Mom, при нас беше същото, а моята възраст беше още по-голяма. Наистина гонехме последния вагон на последния влак, както се казва. Но при нас просто не се получи бременност около 3 години. Така имахме време той да поживее и свикне с децата. Иначе ако бях веднага забременяла, щях да съм в точно същата рискова ситуация.

Обаче реалността е такава - ако наближаваш 40, нямаш време за губене относно бебетата. И вече си решаваш - ще рискуваш ли или не.

Аз мисля, че може да има шанс да се оправите с твоя човек, оптимист съм!
А как точно се оправят отношения с човек, който откровено се заяжда с децата и ги тормози умишлено психически при всеки контакт? Очевидно той няма да си промени отношенито тепърва. Неговата работа ми се струва, че е "зайо що си с шапка, зайо що си без шапка".

# 346
Допускам, че може той да не осъзнава колко е важно за нея да се разбира той с децата по някакъв начин. Може да се поговори как той вижда нещата че биха изглеждали ОК за него при съвместното им съжителство. Големите деца са винаги по-трудно приемаши промените също, моите две бяха малки и не съм имала проблеми. Имах проблем с голямото си дете, но не заради новия ми мъж, а заради бащата и роднините му. Но все пак знам колко е лесно да бъде предизвикан конфликт с тийн, не е като да си общуваш с малко дете. Мнооого е различно.

Накрая като не върви - не върви, но нека пробват някакъв разговор, ако има шанс.

# 347
Afrodita, точно така е. Децата всеки път се чудят как да постъпят за всяко нещо, за да не се разгневи, но каквото и да изберат, той все е недоволен. Редовно сърдит, кротичен, тесногръд и без чувство за хумор. Ако децата приявят чувство за хумор, той отвръща със съркастично такова. Живота с него е напрегнат и тягостен. Какво се случи с усмихнатия мъж, в когото се влюбих? .. Не знам. 🙄

# 348
  • София
Свали си маската?

# 349
  • София
Afrodita, точно така е. Децата всеки път се чудят как да постъпят за всяко нещо, за да не се разгневи, но каквото и да изберат, той все е недоволен. Редовно сърдит, кротичен, тесногръд и без чувство за хумор. Ако децата приявят чувство за хумор, той отвръща със съркастично такова. Живота с него е напрегнат и тягостен. Какво се случи с усмихнатия мъж, в когото се влюбих? .. Не знам. 🙄

Попитай го защо, след като очевидно не иска да съжителства с децата ти и не ги понася, защо е създал семейство с теб и е направил още едно дете? Ясно е, че твоите 3 няма да се изпарят с магическа пръчка и не са на по 20 и 20+ за да очаква, че в близките месеци биха се изнесли от вас. Защо изобщо е създал семейство там, където не му е приятно да стои даже и те е подлъгал?
Аз на твое място бих го изгонила и бих сложила спокойствието на децата си на първо място. А когато те се спокойни, мисля че и ти ще си по-спокойна. Казваш, че не си зависима финансово от него, а това ти решава проблема "сама с 4 деца" и не всяка жена го може. Той ако е искал, до сега да се е спогодил с децата, но очевидно няма такива желания.

# 350
Всъщност, егоистично ми се види твоето мислене, довело до избор на мъж, за когото си се заблуждавала, че ще чака да се напасват с децата ти. Та това може и с години да не се случи. Можело и да откажеш да му раждаш Simple Smile

# 351
Той казва, че те не го понасяли, а той им отвръщал със същото. 🤔 Мразели го, защото според него искали баща си обратно. 😂Аз ако го исках, щях да съм с баща им, а не с него. Но няма как да го убедя в това. Явно е искал дете, за да може да ме манипулира сега с него и да ми вменява вина, че искам да накарам детето да страда, живеейки без баща.

Дренка, права си, но държанието му беше обещаващо преди да заживеем заедно. Освен това знаеше, че идвам в пакет с 3 деца. Не съм ги извадила от шкафа след това.

# 352
  • София
Ама разбира се, че децата ще са виновни .. пък той целия в бяло  Mr. Green Sick

# 353
Явно е искал дете, за да може да ме манипулира сега с него и да ми вменява вина, че искам да накарам детето да страда, живеейки без баща.

Не, това не ми се вярва.
По-скоро се дразни, че не може да упражнява върху тях авторитет като глава на семейството, и че те са изцяло само под твоя юрисдикция. Те пък се дразнят, че някакъв чужд човек ги командори...и така. Всичко е от ревност.
Тези конфликти са нормални и принципно се отработват, ако има желание - включително с професионална помощ.  А дали детето ти ще живее без баща, това зависи от организацията, която създадете. Принципно бащата е много важна фигура.

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 18:42 от Анонимен

# 354
Не, това не ми се вярва.
По-скоро се дразни, че не може да упражнява върху тях авторитет като глава на семейството, и че те са изцяло само под твоя юрисдикция. Те пък се дразнят, че някакъв чужд човек ги командори...и така. Всичко е от ревност.
Тези конфликти са нормални и принципно се отработват, ако има желание - включително с професионална помощ.

Напълно съм съгласна. Само да допълня, че явно е очаквал и пълно подчинение и да го гледат в очите като кученца, но не го получава и става проблем.

# 355
  • София
Аз пък не съм, човекът показва черти на лабилен потисник. Просто му е по- лесно да ги проявява предимно спрямо децата. Ако нямаше деца, нея щеше да я дърпа, че не го уважава и да я плюе.

# 356
Ако беше такъв щеше да си я тъпче. Не ми се вярва да се стиска за едно, за друго не. Можеше да и казва, че е лоша майка, че не ги е възпитала добре и т.н. За него проблем е само отношението на децата към него.

# 357
  • София
Е той я тъпче. Жените, които изпитват страх да говорят  и общуват с децата си, за да не се разгневи милото, какви са? Тоя филтър, който си е сложила, не е на добре. Лично мнение.

# 358
Доколкото разбирам, налице е бебе на няколко месеца. Дали не трябва да се има предвид евентуална следродилна депресия или поне разбъркани хормони? Жените сме особено чувствителни след раждане. А мъжете много често са пълни типигьоси и изобщо не влизат в положение.

# 359
  • София
Доколкото разбирам, налице е бебе на няколко месеца. Дали не трябва да се има предвид евентуална следродилна депресия или поне разбъркани хормони? Жените сме особено чувствителни след раждане. А мъжете много често са пълни типигьоси и изобщо не влизат в положение.
Kaкви разбъркани хормони, той нахокал детето защо било изяло нещо от хладилника, дето той купил, ти викаш тя има разбъркани хормони? Полсе пък ги овикал, че еди си какво мухлясало и защо не го изяли, а трябва да го хвърлят? Неговото си е баш "що си шапка, що си без шапка".

Общи условия

Активация на акаунт