С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 088
  • 805
  •   1
Отговори
# 465
Тяхна си работа. И аз имам такива познати. Но на 30 говориха, че им е супер. Сега над 35 взеха да мрънкат. Но пък има една особена порода саможиви хора с огромни претенции. Това и при двата пола. Много висока летва, а всъщност неспособност да се самооценят.

# 466
Всеки живее с последиците от избора си.

# 467
  • София
Е, то вече май за младеж ИТ на 30 с добри доходи да не иска връзка, си е стандарт, не аномалия Simple Smile Освен ако не са в стабилна връзка от 20те си години, тогава вече им идва време за брак и деца.

# 468
E какво значи да не искаш връзка? все едно е мъчение някакво. От един момент нагоре сам човек се изкривява и в известен смисъл не е напълно човек. Връзката, взаимност, емоции, пък ако щеш някой да се пречка и да ти напомня, че не си полубог на кода и не живееш в Матрицата - полезно си е:)

# 469
  • София
Ама вижте профила и темата, която е пуснал.
А какво търси в тоя форум, не е ясно.
Доста съмнително за самодоволен индивид, който е щастлив от избора си.

# 470
Какво странно има в това един мъж да си е самодостатъчен ?
Ако не бяха някои налични обстоятелства,аз също бих живяла без партньор.

# 471
  • Насред хаоса
anra,, аз съм на 30+, имам доходна и приятна работа в IT сферата, поддържам се физически и интелектуално и почти не пия алкохол. Въпреки, че съм имал дълги връзки в миналото, аз предпочитам да остана ерген поради лични нагласи. Уважавам спокойствието и свободата си и парите ми стигат да пътешествам по света и да се наслаждавам на живота. Така че не всички ергени са някакви пропаднали алкохолици, каквито се опитваш да ги изкараш (или ти се иска да са).
Умря ти циганката ли ? Голяма реклама. Mr. Green 1 въпрос - личните ти нагласи /ако не е тайна/ какви са? Мама ли така те научи, че никоя никога няма да е достойна за съвършения? Laughing Mr. Green
Него съм го чела в друга тема, която сам беше пуснал. Според нея е решил поради лично усещане да не се жени, и защо не, след като това е въпрос на личен избор. Но за разлика от една друга порода ергени (повечето по принуда или от скръндзавост, и които си въобразяват, че след тях се вият опашки като след Брад Пит), той не обвинява и не плюе жените за избора си. И според мен не цели да се изкара като някакъв полубог. Сега вече дали това му решение ще се промени и кога, никой не може да знае. Пък и защо да не живее, както му харесва, стига да не подвежда други хора?

# 472
"Лисицата и гроздето" , може би. Не пиша за конкрентния, не го познавам. Но реалните ми наблюдения са в тази посока.

# 473
  • Насред хаоса
Лисицата и гроздето си личат от километри при други. Според мен при него не е така.

# 474
Мой приятел, много успешен ИТ, в момента на невероятно желана и добра позиция откъм работа, познаваме се от 20 години. Още тогава твърдеше, че не иска семейство и деца. Сега е на около 48-49, няма семейство или дете. Обикаля всяка вечер нощни заведения, абсолютно всяка вечер, без пропуск. Говори с огромна подигравка за всички семейни, набъкали се с кредити, колко са зле. Иначе е много свестен и готин. Не го разбирам, но той наистина никога не е искал семейство и съответно е верен на тази си идея.

# 475
Ами жив и здрав. Всякакви чешити на този свят. Само ме дразни като развиват теории. Всеки да си гледа живота и толкова, щом му е ок да си живурка.

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 08:54 от lolita1213

# 476
Абе то не е казано, че всеки мъж трябва да е готов да приеме всяка жена, която му е хвърлила око. Все едно от всяка жена да се иска някой като я загледа и тя да включи режим "съпруга". Въпросът е, че тая нормална независимост не е хубаво да прераства в горчивина и "на мен връзка не ми трябва".

Трябва ти, ама прост да намериш човек, дето не е психо.

# 477
Е исках да кажа, че има мъже, които не щат за съпруга никоя жена. И то наистина, защото въпросния мъж е много симпатичен и готин и би си намерил веднага, ако иска. Допускам прекаляване с пиенето обаче, нещо там ако има проблем, може и жените да се отдръпват вече...

# 478
Не всички мъже харесват жени.

# 479
Абе те готините си живеят живота и не говорят с подигравка за семейните с кредити, както пишеш, че прави този. За да е зациклил така и да обяснява колко са зле другите, няма да му е съвсем ок.

Пред очите си имам несемейни и от двата пола - ами който е ок с това, си живее, пътува, работи и не се сравнява колко му е по-добре.
Човек тръгне ли да се сравнява, винаги губи.

Общи условия

Активация на акаунт