Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 52

• 56 531
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Няма размер на сакче на 2 седмици, защото на 2 гестационни седмици сакчето не съществува, а си в овулация. Не си разбрала нещо.

# 721
Няма размер на сакче на 2 седмици, защото на 2 гестационни седмици сакчето не съществува, а си в овулация. Не си разбрала нещо.
Ами така каза лекаря или съм във втора седмица или плода не се развива.
Според Вас сакче с рамери 0,47см на коя седмица отговаря??

# 722
  • София
На 4 г.с.

# 723
Здравейте момичета. Пиша тук за пръв път, защото за пръв път виждам желани 2чертички.
Цикъла ми трябваше да дойде на 01.08. Не дойде- направих си тест, положителен ( 2рата беше бледа), повторих, потретих и отново си бяха 2.
Във вторник съм на преглед, но от вчера не усещам вече напрежение в гърдите. Сякаш се успокои, но са си все още наляти. Като си докосна зърната също не ме боли. Четах, че това е признак, че плода спира да се развива.
Как е било при вас, страшно съм притеснена.. Sad

# 724
Не е вярно!!!!!! На мен ми изчезнаха всички симптоми и аз четох такива неща в интернет, но не е вярно. Бременна си си, спокс.

Здравейте момичета. Пиша тук за пръв път, защото за пръв път виждам желани 2чертички.
Цикъла ми трябваше да дойде на 01.08. Не дойде- направих си тест, положителен ( 2рата беше бледа), повторих, потретих и отново си бяха 2.
Във вторник съм на преглед, но от вчера не усещам вече напрежение в гърдите. Сякаш се успокои, но са си все още наляти. Като си докосна зърната също не ме боли. Четах, че това е признак, че плода спира да се развива.

# 725
Ох, благодаря много. Като цяло не съм имала кой знае какви симптоми освен 2 чертички,отпадналост и температура 37.
Малко настинах също така.
Ще прикача теста. Вече ми е 4 дни закъснението. Теста е от първия ден закъснение.

# 726
Не е вярно!!!!!! На мен ми изчезнаха всички симптоми и аз четох такива неща в интернет, но не е вярно. Бременна си си, спокс.

Мен пък изобщо не са ме боляли гърдите, това са глупости.

# 727
Моите симптоми изчезваха и се появяваха постоянно. Единия път отидох при док, защото вече не ми се гадеше и ми се смяха. Спокойно всичко е наред.

# 728
Благодаря много момичета. Попринцип съм страшно филмирана и страхлива, особено на тема болести. Сега ще бъде някакво чудо с моите филми 😁
Дано във вторник всичко е наред и се види закрепено ембрионче. Стискайте палци.
А болките в корема нормално ли са? И то само в ляво?

# 729
Благодаря много момичета. Попринцип съм страшно филмирана и страхлива, особено на тема болести. Сега ще бъде някакво чудо с моите филми 😁
Ами бременни сме, все си имаме някакви болежки, но важното е да нямаш постоянно силни болки.

# 730
  • Blondeville
Във вторник колко дни закъснение ще имаш? 6, щом днес са 4? Не се настройвай за ембрион още, за него е рано, на този етап може да се види плодното сакче. Най-добре е на поне 10 дни закъснение да се иде за първи преглед, за да не се филмирате излишно, но разбира се сакчето може да се види и по-рано.

# 731
Предния месец ми дойде на 02.07. Попринцип цикъла ми е 29дни. Чаках го на 31-1. Ще съм с около 8 дни закъснение.

# 732
Момичета, изписаха ми малтофер Фол  . По-късно видях ,че съдържа фолиева киселина ,която аз не усвоявам. А пропуснах да спомена на лекаря за  това. Мога ли да го заменя с малтофер на капки ? В него не се съдържа ФК. Изписан ми е 2х1таблетка(2х100 мг) от капките същата доза е 2х40 капки.

# 733
Трябва да попиташ този, който ти го е изписал.

# 734
Така е най-разумно наистина. Искаше ми се да го почна още днес ,че хемоглобина ми продължава да пада. Нито сок от цвекло ,нито билкова кръв ми помагат. Но ще изчакам до утре.

Общи условия

Активация на акаунт