Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 378
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
И при мен не матира,което е голям плюс за много сухата ми кожа. Хидратира, въпреки че съдържа така любимият на Балеа (явно) алкохол денат.
Взех го, защото предпазва от раздразнения и е дори за зачервена от слънцето кожа.
Да,на опаковката пише,че матира,сега видях.За щастие при мен си спестява матирането.

# 61
Хич не съм видяла лимона на него, голям съм заплес явно, мислех че е някакъв друг Grinning Иначе точно на този съм фен, но не го намирам от много време. На мен ми мирише на нещо различно, по-скоро като цвят от бъз го оприличавам и изобщо никаква асоциация с лимон не направих. Е, аз съм и късогледа де, кой ти гледа на тубичката какво има като си махне очилата да си измие лицето Grinning
Този гел има нова опаковка и формула:
https://www.dm.de/balea-waschgel-klaerend-p4010355476104.html
Взех си го наскоро заради AHA киселината, която съдържа. Доволна съм засега.

# 62
Много благодаря, явно заради новата опаковка е бил изчезнал, значи ще го търся пак. Дано не е променен много като състав, че ми беше любим продукт дълги години.

# 63
Сред евтините козметични продукти,които аз съм ползвала и смятам за нелоши откъм качество,е този крем за лице с био козе мляко и крем за крака с ментол на Арома.Но кремът за крака го ползвах отдавна и тогава опаковката му беше различна.

От къде купувате крема с козе мляко и каква цена е?

# 64
Сетих се и за някои други продукти на ниска цена и задоволително качество,които съм пробвала,извинявам се,ако вече са включени в списъците:

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 23:26 от some_one_zero

# 65
Сред евтините козметични продукти,които аз съм ползвала и смятам за нелоши откъм качество,е този крем за лице с био козе мляко и крем за крака с ментол на Арома.Но кремът за крака го ползвах отдавна и тогава опаковката му беше различна.

От къде купувате крема с козе мляко и каква цена е?

https://www.beauty.store.bg/p117876/podmladiavasht-krem-za-lice- … ko-i-maslina.html

Ето,тук го има,но и го открих в дрогерия Лили.Останах с впечатлението,че може да се открие на много места.Цената
май рядко надвишава един лев.Сигурно го има и в други онлайн магазини.

# 66
Състава ХИЧ не е готин,ама то за едно левче... Simple Smile

# 67
Стига бе, евтино, евтино, ама крем за левче! Не се излагайте, нищо полезно не може да има в тоя крем. Ако кожата ти е идеална и без крем, можеш да си сложиш тоя крем от левче, вероятно няма да я повреди. Ама на кожа на години, че и с някакъв проблем - не става според мене. Колкото пъти опитах да си купя някой по-евтин крем, толкова пъти на втория или третия ден ми прави проблеми. Купувах някакъв на Балеа (в много сладка кутийка), дето уж чудеса правел, купувах Нивеа - ами нищо не вършат, стоят си отгоре като залепени, сутрин ги махам като си почиствам лицето.

# 68
  • София/Севлиево
Aз питaх зa отлепящa маска. Блaгодaря Фрaу зa предложениятa, ще ги погледнa и може дa пробвaм някое.

# 69

Хвърлила съм им око, определено ще пробвам.

Хумата им също изглежда много интересно. Някой ползвал ли е ?

# 70
  • София
Някой срещал ли е маска за лице, която набъбва и става като балончета? Да, има такаа за еднократна употреба, която е върху хартия и се поставя на лицето, но питам за такава в тубичка, да ми стига за повече ползвания? Или нещо друго да ми препоръчате? Кожата ми е смесена, но в областта под очите е винаги червена и се лющи. Имах маска на Нивеа, обаче много ми щипе, едва стоя с нея. Другите, коио съм ползвала, са еднократни.

# 71
Някой срещал ли е маска за лице, която набъбва и става като балончета? Да, има такаа за еднократна употреба, която е върху хартия и се поставя на лицето, но питам за такава в тубичка, да ми стига за повече ползвания? Или нещо друго да ми препоръчате? Кожата ми е смесена, но в областта под очите е винаги червена и се лющи. Имах маска на Нивеа, обаче много ми щипе, едва стоя с нея. Другите, коио съм ползвала, са еднократни.
Пускам линк от бг сайт, но от АлиЕкспрес е абсолютно същата и е 10-12лв.
https://www.theskin.bg/elizavecca-carbonated-bubble.html

# 72
  • София
Ох, ужас с тея надценки, а така да мразя да поръчвам онлайн. Но не съм срещала такава във физически магазин, не че ще е по-евтина.

Много ти благодаря за линка!

# 73
От коя маска и серум за суха коса сте доволни Simple Smile косата ми е толкова суха след изрусяване,че не намирам серум който да ми е ок.

# 74
  • София/Севлиево

Хвърлила съм им око, определено ще пробвам.

Хумата им също изглежда много интересно. Някой ползвал ли е ?

ММ си купувa от хумaтa -зеленa, зa пиене. Рaзтвaря я във водa и я пие. Aз преди време си бях взелa еднa от мaските им, но ми щипеше леко кaто я слaгaх и я подaрих нa еднa приятелкa.

Общи условия

Активация на акаунт