Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 398
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
Маската с балончета какъв ефект има и кой е варианта с еднократни дози?

# 91
Маската с балончета какъв ефект има и кой е варианта с еднократни дози?
На purederm. Има ги в ДМ и Лили Simple Smile Почиства.

# 92
Момичета,сега ми излезна реклама на тези продукти,никога не съм пробвала,как са като цени и добри ли са?

# 93
  • София
Последното ми откритие https://remedium.bg/face-masks/%20himalaya-purifying-neem-pack-n … ly-skin-75ml.html  Peace
Тази маска прави всичко,което обещава ,че и повече.
Препоръчвам я с две ръце.

Тази маска е страхотна!  Peace

# 94
С отлепване ли е?

# 95
  • София
Аз ползвам измиващия гел от тази серия /препоръчан в тази тема/ и също съм много доволна. Сега ще пробвам и маската.

# 96
  • В къЩи.

Не. Тъмно кафяво-зелена е на цвят  Sick ,оставя се да изсъхне и се отмива. Аз я махам с една от тези порести гъбички...не се сещам как се казват.Става доста суха и твърда като изсъхне и докато се отмива се получава и ексфолиране на лицето. Кожата се усеща успокоена,чиста,мека и нежна.
Пробвах я снощи,а днес сутринта направо не си познах лицето-чудесно.
Това е маска-чудо за проблемна кожа.

# 97
Здравейте, моля за препоръки за крем. Майка ми е около 45-50г., но от последните няколко години й се появиха по-тъмни петна по лицето и шията. Не са старчески петна и не знам какво да й предложа.
На леля (също около 45г.) ми също й се появи зачервяване на деколтето. Преди и на двете не беше толкова видимо. Наскоро семейството преживя силен стрес и може да е оказало влияние. Какви кремове или мазила бихте препоръчали?
А за бръчици пачи крак какво бихте ми препоръчали? Взех си околоочен крем на Балеа с алое, но ми казаха, че няма да е достатъчно.
За много неща ви питам, ще се радвам, ако някой има сходни проблеми и е намерил решение. Благодаря! Simple Smile

# 98
Околоочен - трябва да е вече за зряла кожа. Майка ми има склонност към лунички и петна от слънце, плюс лесно зачервяване - доволна е от Swiss Image, за зряла кожа, намира се на промоции и около 10 лв. Денем задължително слънцезащита. И комбинация с подходящ продукт за измиване, може всичко да е от една марка. Против зачервяване помагат компреси и пръскане с розова вода.

За бръчиците около очите - всъщност за млад или за по-възрастен човек? На мен са ми се появявали наподобяващи такива, от изсъхване на кожата, поправят се със силно овлажняващ, даже мазен крем.

# 99
Околоочните кремове на Биотен са много подхранващи, плътни и богати и с много добър състав с много екстракти и масла. Според мен биха били идеални за зряла кожа, както и за по-млада, ако контурът е сух. Като цена също са много достъпни.
Ето едно сравнение на околоочен крем на Биотен на цена 6лв с такъв на Лиерак за почти 100лв в полза на първия.
http://www.infarmaciq.com/lierac-premium-eyes-bioten-skin/

# 100
За бръчиците пачи крак са ми наследствени, от тати. На 23г. съм, но взеха доста да си личат.

# 101
За бръчиците пачи крак са ми наследствени, от тати. На 23г. съм, но взеха доста да си личат.
Много си млада за такива бръчки. Имаш нужда от ударна хидратация. Моят съвет е, да ползваш хидратиращи кремове, дневни и нощни. Няма да препоръчвам, защото не знам какво можеш да си позволиш. Но на пазара е пълно с много, от всякакъв ценови диапазон. Огледай и избери.

# 102
Околоочните кремове на Биотен са много подхранващи, плътни и богати и с много добър състав с много екстракти и масла. Според мен биха били идеални за зряла кожа, както и за по-млада, ако контурът е сух. Като цена също са много достъпни.
Ето едно сравнение на околоочен крем на Биотен на цена 6лв с такъв на Лиерак за почти 100лв в полза на първия.
http://www.infarmaciq.com/lierac-premium-eyes-bioten-skin/

Аз си взех на Биотен с хилауронова киселина, за около 6 лв вчера от Лили,в синя кутийка. Втори ден го ползвам, наистина е много плътен,не ми дразни и ми се струва хубав. Но аз съм на 29. Нямам бръчки, освен някакви фини и леки линии и очаквам основно хидратация и богато подхранване.

# 103
  • offshore & overseas
На Хималая ползвам другата маска - отлепваща, за нормална и суха кожа (мисля). Доволна съм, макар че леко не ми допада, че докато я мажа, много силно лъха на алкохол. Иначе усещането при отлепване е великолепно, а после кожата става чиста и гладка като кадифе.

Купих си околоочен на Арома, 40+, след около половин час колебание между Арома, Биотен и там други от ценовия клас. Накрая победи Арома, ама още нямам впечатления. Уж съдържа колаген и Q10.

Аз нямам толкова проблемна кожа в тази зона, нито пък кой знае колко силно изразени пачи крак бръчки, но усещам кожата опъната и нуждаеща се от силна хидратация. Зеленият крем на Ziaja върши работа, но ми се искаше да пробвам и друго, за разнообразие. И нали е проба, не трябва да е разоряваща... Та така.

П.П. Моля, бъдете по-толерантни и изказвайте мненията си с малко по-различен тон. Ще видите, че има разлика и че се приемат по-добре и са по-информативни.

# 104
[Да попитам за боята рубелия, имате ли поглед, ползвам на пресиж и не се измива, чак не мога да повярвам и ми хваща върху 5 те бели косъма, благодаря

Общи условия

Активация на акаунт