Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 636
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
  • Стара Загора
За скалпа - защо не пробвате шамоана на балеа за чувствителен и в шепата няколко капки масло от чаено дърво?

# 346
И аз имам усещане за не почистена изцяло кожа и един лепкав филм, който остава по нея. Иначе идеално ми почисти грима, всичко свали. Чудих се дали да не мина и с розова вода, следващият път ще го направя.
Обожавам розовата вода. Лицето ми става някак освежено, озарено, хубаво след нея, и мирише на роза, почиства добре. Много внимавам обаче с марките,че някои са ми правили проблеми. Просто кожата ми капризна и чувствителна+от всичко може да излезе акне.
Правя следната схема сутрин и вечер-почистмах гел Биотен зелен+ розова вода и отгоре крем)ползвам ззраве лека формула).Не знам дали е подходящ за ежедневен,но съм много доволна от него,и заради акнето като превенция и просто,защото обичам миризмата на крем здраве. В това се състои грижата за кожата ми след раждането, като отвреме навреме като се сетя правя маски и аспирин, хума и от утайка и кафе+ мед. Чдесно ми се отразяват,кожата от години не ми е била така чиста. Обаче почистващият гел май ми изсушава очите и вече няма да ги мия с него. Блягодаря на дамата,кояно по-назад спомена,че може да се получи така,предш това хич не бях го забелязала.

# 347
  • Deutschland
Снощи изпробвах Haar food маската. Ефектът при мен е мека и права коса и хидратирани краища. Същият ефект постигах и с тази с маслина на Гарние, само дето тази с банан е с по-богат състав и повече масла. Трябва да се слага много малко количество, защото е много гъста и мазна и може да омазни излишно косата. Аромат на банан не усещам в момента, а след употреба на балсам/маска Пантен, косата ми ухае до следващото миене.

# 348
  • offshore & overseas
Палмърс е единствената козметика, на която моята кожа не реагира с раздразнение. Използвам дневен хидратантен крем (за всички видове кожа), един тип масло за лице (зимата, с изключение на дните преди и по време на цикъл) и сега си купих една терапия за много суха кожа (за тяло).

Бих си взела  и други неща от тях, но ми идват скъпи, когато не са на промоция. И все пак, не мисля, че марката е супер луксозна, среден клас е, може да се спомене в тази тема. Smiling Imp

Измивният гел бих го опитала, но не знам къде да го намеря. В Лили, откъдето се снабдявам с продуктите на Palmers', със сигурност го няма.

Аз също съм разочарована от шампоана и балсама за чувствителна коса (?!) на Балеа (купих ги за по лев и нещо преди седмица). Много хубаво ухае и много трайно, но страшен сърбеж после. Кога ли ще ми се откъснат от сърцето тези няколко левчета за масло от чаено дърво, чудя се?

# 349
  • София/Севлиево
Аз реших да си взема кърпи за почистване на грим с мицеларна вода на Гарниер-еми ГРЕДА.Не стават.Само размазаха спиралата,без да я махната,ама изобщо.С бебешки се получава по-добре.
Вчера ходих в този новия магазин в The mall за козметика(the body shop)имаше интересни неща-и по-евтини,и доста скъпи,но нищо не можах да си харесам, че бях с ММ и бързах.Другата седмица имам рожден ден и може пак да го посетя да взема нещо за проба,ако някой от вас е пробвал нещо и му е харесал нека сподели...

# 350
Много неща съм ползвала на Боди шоп, но се изненадвам, че има евтини неща в софийския магазин. Simple Smile Харесвам им маслата за тяло, балсамите за устни, шампоани, душ гелове, козметика за коса... не съм попадала на нещо, което да не ми хареса.

# 351
  • София/Севлиево
Имаше малки опаковки по 50 мл различни неща на цени от 5 до 10 лв.И още доста ,вече по-големи, до 20 лв.

# 352
  • Стара Загора
Не излизат особено изгодно малките. Душ гел 60 мл за 4,90 срещу 9,90 за 250 мл. Маслата за тяло по 12,90 за 50 мл срещу 29,90 за 200. Любимия ми крем за ръце с коноп е 9,90 за 30 мл и 25 лв за 100 мл.

Препоръчвам ви да пробвате новите боди йогурти. Взех с розата и е просто разкошен. Аромат, текстура, хидратация. Ухае на свежи, пролетни рози и много нежно, луксозно. Попива бързо, но все пак се грижи за кожата. Heartpulse

Душ крема ухае фантастично и е грижовен към кожата, а тоалетната вода е със супер реалистичен аромат на розов грейпфрут и много освежаваща. Подарили са я при покупката.

# 353
Да, за 50 мл продукт 5-10 лева (не за парфюм Simple Smile ) си звучи като Боди шоп. Не казвам, че е много скъпо, но чак евтино не е, като съпоставям с други марки. Шампоан 200 мл вървеше около 18-20 лв. Всъщност британците правят много големи намаления, постоянно получавам е-мейли за 40-60% разпродажба, понеже съм с клиентска карта, но познавайки политиката в БГ, бих се учудила да са им адекватни цените и тук. Може би около празници ще правят разпродажби. Но продуктите са хубави, пробвай. 

# 354
  • Стара Загора
Не бих казала, че е по-скъпо. Аз очаквах да е, но не. Редовните цени и в чужбина не са ниски. Маслата например вървят 17-18 евро. Миналата година колежка ми купи мини масло Пинита Колада за 6 или 7 евро малкото. От парфюмите с дървени капачки, луксозната серия за 38-9 евро, а тук са по 49 лв сега. Тогава ги бяха пуснали скъпо, тази година са намалили и въпреки това пак излизат ок.

# 355
Да, редовните цени не са ниски, но повечето хора пазаруват на промоционални. Не знам защо да пазарувам тук на редовни, като всяка седмица имам е-мейл за отстъпки на 50%. Ако направят и тук такива, ще взимам нещата от София. Иначе на редовните им цени пазарувах преди доста време, понеже не правех поръчки онлайн и като не знам кога ще мина отново през техен филиал, правех по-големи зареждания от поне 100 паунда. Винаги дават и подаръци. Simple Smile

# 356
От утре 5.07 до 8.07 ще има -20% в Дъглас/Бюти Зоун. 😋

# 357
  • Стара Загора
Който може да поръчва, няма лошо. На нас с приятелка ни отказват плащане с бг карта в британския сайт и няма как да се възползваме.

# 358
На Палмърс измиващото олио го има за 20 лева в Ремедиум.

# 359
Може ли някой да ми препоръча хубав гел за бръснене? Blush

Общи условия

Активация на акаунт