Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 473
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
Момичета,кажете хубав стик или лосион ЗА СЛЕД УХАПВАНЕ ОТ КОМАР,без гела на Бочко.Преди време някой беше похвалил стик на ДМ-ска марка обаче в нашия ДМ го нямат.Искам нещо,което да успокоява бързо,че ставам веднага на червени петна.Пробвала съм Фенистил,няма ефект при мен.
"Дермодрин", купува се от аптеката. Успокоява и слънчево изгаряне. Винаги го имам вкъщи и съм доволна.

# 706
  • Somewhere in the World
Здравейте,момичета. Насъбрала съм 10-тина шампоана за коса и все не съм доволна. Боядисвам се, а косата ми е мазна и пада .Мия я през ден,боята пада бързо и направо вече съм полудяла.По препоръка на фризьорката ми взех проф.козметика,ама ефект няма. Та за сега се чувствам добре/в смисъл чиста коса и спокоен скалп/ от мицеларния на Пантен и само на краищата при сушене слагам термозащитен спрей на Лореал,но са на финала. Моля Ви,ако някой има идея какъв шампоан  би ми бил полезен,ще съм благодарна да сподели..предстои ми море,и направо още повече ме втриса.Вчера взех хидратиращата маска на Пантен за морето,пък да видим ...

# 707
Вероятно косата се омазнява и пада, защото има нужда от подхранване. Щом си доволна от шампоана по-добре не го сменяй, само добави по-подхранващи маски и балсами. Като е изтощена косата компенсира с омазняване. На морето задължително с УВ-защитен спрей, но аз да споделя, че от този на Клоран хич не съм доволна. И ако можеш и през цялото време - с лека кърпа, да не пече директно слънцето. Шапка също, но само да не е изкуствена и да може да се проветрява под нея.

# 708
Момичета,кажете хубав стик или лосион ЗА СЛЕД УХАПВАНЕ ОТ КОМАР,без гела на Бочко.Преди време някой беше похвалил стик на ДМ-ска марка обаче в нашия ДМ го нямат.Искам нещо,което да успокоява бързо,че ставам веднага на червени петна.Пробвала съм Фенистил,няма ефект при мен.
"Дермодрин", купува се от аптеката. Успокоява и слънчево изгаряне. Винаги го имам вкъщи и съм доволна.
Глас и от мен за Дермодрин-а, също така препоръчвам и Псило балсам-гел.

# 709
При ухапване от комар след душ намазвам плътно с крем Здраве (оригиналната формула) и до сутринта е спаднал отока и има само лека червенина, която после изчезва много бързо.

# 710
  • Бургас
И ние сме от доволните от Дермодрин, цялото семейство го ползваме.

# 711
  • Перник
+1 за Псилобалсам.

# 712
Аз мажа при ухапване на комари с оцет - помага, даже не ми е хрумвало да търся нещо друго за целта.

# 713
При мен оцетът дразни още повече и не върши никаква работа.

# 714
  • offshore & overseas
Оцет, чесън, спирт... има и други решения с подръчни ср-ва, но аз залагам на Фенистил и винаги имам в аптечката една-две тубички. При нас пък нищо др. не работи. Освен репелентите, ъф корц.

# 715
  • Бургас
Здравейте, момичета! Снимката е от Германия. Някой да е използвал тези душ гел и лосиони? Доволни ли сте?

# 716
  • Deutschland
Здравейте, момичета! Снимката е от Германия. Някой да е използвал тези душ гел и лосиони? Доволни ли сте?

Никога не съм ги виждала, а обикалям всеки ден дрогерии и молове и незнам още какво. Къде се продават?

# 717
  • София
Аз още нещо да питам, понеже в една друга тема не бях отразена. Търся си тоалетна вода или нещо подобно /може и парфюм/, може и мостра на аромат, който мирише на лимони или такъв, който мирише на чисто, "на бебе" както се казва. Може да е и имитация, не търся нещо скъпо, даже и да не е толкова трайно, просто ароматът да е приятен, а не малко след като поизветрее да започне да мирише на онези гадни парфюми за 1 лев.

# 718
Скрит текст:

В България някои от продуктите се от предлагат от русенска фирма, която е дистрибутор - имат сайт, а във физически магазини ги предлагат в ТТ маркет. Тук дори ми се струват малко по-евтини, поне пяната за вана (не сравних всички цени). Най-интересното за мен от снимката - олио-перлите, не го предлагат в бг-сайта.

Smile, бяха ми подарили на Локситан от серията с върбинка разни нещица, имаше и тоалетна вода. Всички продукти имаха много свеж лимонов аромат, тоалетната вода беше особено приятна. Може да провериш дали имат тестери/миниопаковки или да видиш на някоя друга малко по-бюджетна марка, която предлага тоалетни/парфюмни води с аромат на върбинка.

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 16:22 от кукумицинка

# 719
  • София
Стилизиращия спрей Мастер спа за който говорех по напред е към 7-8лв, не 3. Казвам, за да не стане объркване.

Общи условия

Активация на акаунт