Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните бюджетни козметични продукти, обсъждани във форума?
Кои са някои препоръчани продукти за грижа за кожата както на лицето, така и на тялото?
Какви са отзивите за серумите с хиалуронова киселина на Delia?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните бюджетни козметични продукти, обсъждани във форума?
-
Кои са някои препоръчани продукти за грижа за кожата както на лицето, така и на тялото?
Форумът споделя препоръки за продукти за грижа за кожата на лицето, включително мицеларна вода от Лавена, кремове от Арси козметикс, серуми с хиалуронова киселина от Delia, кремове Mixa, кремове Bolé и тяло Goš. Форумът споделя препоръки за продукти за грижа за тялото, включително кремове и масла. Някои споменати марки са Afrodiта, Balea, Biofresh, Bochkо Deva Maria Euтерпе Козметикс Leo Krema и Rosa Impetus. Balea Body Oil се описва като охлаждащо и мат
-
Какви са отзивите за серумите с хиалуронова киселина на Delia?
Серумите с хиалуронова киселина на Delia получават положителни отзиви от потребителите във форума. Един потребител споменава, че е икономичен, като само 3-4 капки са необходими за лицето и шията, докато друг го използва 1-2 пъти седмично и също намира за икономичен. Потребителите съобщават, че серумът прави кожата им мека, гладка и хидратирана.
-
Какви са отзивите за кремовете за лице и тяло на bevola?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата през лятото?
Това загледах аз. Много искам да си взема от тази зелената/лилава кола маска, която постоянно ми изниква в инстаграм - та там си мажат половината крак и отлепват без ленти и усилия. Не знам как се води и къде да я търся, нито има ли специфичен начин за ползване. Ако някой е запознат, моля да сподели.
Това загледах аз. Много искам да си взема от тази зелената/лилава кола маска, която постоянно ми изниква в инстаграм - та там си мажат половината крак и отлепват без ленти и усилия. Не знам как се води и къде да я търся, нито има ли специфичен начин за ползване. Ако някой е запознат, моля да сподели.