Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 483
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Това загледах аз. Много искам да си взема от тази зелената/лилава кола маска, която постоянно ми изниква в инстаграм - та там си мажат половината крак и отлепват без ленти и усилия. Не знам как се води и къде да я търся, нито има ли специфичен начин за ползване. Ако някой е запознат, моля да сподели.

# 691
Това загледах аз. Много искам да си взема от тази зелената/лилава кола маска, която постоянно ми изниква в инстаграм - та там си мажат половината крак и отлепват без ленти и усилия. Не знам как се води и къде да я търся, нито има ли специфичен начин за ползване. Ако някой е запознат, моля да сподели.

Това ми беше най- несполучливата покупка някога. Самата кола маска се разтапя пак в машинка, но се нанася реално трудно, а не захваща всички косми. Може и аз да не правя нещо като хората, ако някой има опит да сподели 😊

# 692
Взимаш си това, пръскаш в корена на влажна коса и хубаво сушиш. Активира се от топлината. Прави хубав обем без да слепва, без да омазнява и държи докато си измиеш косата.

http://www.rosaimpex.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D0 … D0%BE%D1%81%D0%B0
Колко струва спрея и дали се предлага в магазинната мрежа, както и другите продукти?

# 693
  • София
petrova17, аз до колкото прочетох, пишеше, че директно се слага в микровълнова и се нанася с шпатулата, не знам с каква машинка си я слагала ти.

# 694
Взимаш си това, пръскаш в корена на влажна коса и хубаво сушиш. Активира се от топлината. Прави хубав обем без да слепва, без да омазнява и държи докато си измиеш косата.

http://www.rosaimpex.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D0 … D0%BE%D1%81%D0%B0
Колко струва спрея и дали се предлага в магазинната мрежа, както и другите продукти?

Аз го купувам от верига магазини "Елитис", стои на рафтовете където се продават кристалите и маслата за коса. По спомен е някъде около 3лв. Хубав е спрея, доволна съм от него. От серията "Спа мастър" съм много доволна и от ежедневния им шампоан. Косата ми става много хубава с него. Хубави са им продуктите. Казват, че и тези с арганово масло /шампоана и балсама/ са сполучливи, но още не съм ги пробвала. Предстои. И после ще дам отзив.

# 695
Аз само да питам този спрей да не мирише на рози?

# 696
Не, не мирише на рози, има някакъв козметичен аромат, приятен е, но не е на рози.

# 697
Ще ходя да с ебоядисвам. Взех си боя на Престиж по ваша препоръка, но сега се замислих тъмният кестен дали е много тъмен?

# 698
на мен тъмния кестен не ми е тъмен, а съм с черна коса и с друга боя винаги ми се получава черно, но с тази си държи кафяво с оттенък Simple Smile

# 699
petrova17, аз до колкото прочетох, пишеше, че директно се слага в микровълнова и се нанася с шпатулата, не знам с каква машинка си я слагала ти.
Взех си така комплект, моята не е зелена, но пак е еластична, на същия принцип е реално.

# 700
В София има ли магазин Елитис? На друго място може ли да се намери спрея?

# 701
  • Сливен
В ДМ има продукти от тази серия,но дали има спрея не знам.

# 702
Мисля, че в София имате Елитис, но не съм сигурна, защото не съм от този град. Иначе съм сигурна, че може да се намери и в други магазини. Имам спомен, че четох, че някой беше купувал от ДМ или май беше Лили дрогерия, и май беше кератиновата серия, не съм много сигурна.

# 703
  • София, България
Елитис има в София в Халите, в петък бях там.

# 704
  • Сливен
Момичета,кажете хубав стик или лосион ЗА СЛЕД УХАПВАНЕ ОТ КОМАР,без гела на Бочко.Преди време някой беше похвалил стик на ДМ-ска марка обаче в нашия ДМ го нямат.Искам нещо,което да успокоява бързо,че ставам веднага на червени петна.Пробвала съм Фенистил,няма ефект при мен.

Общи условия

Активация на акаунт