Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 483
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
  • offshore & overseas
Значи да си го използвам като душ гел и да търкам здраво? Grinning
Благодаря,Мяуче!
Моля!
Само с уговорката да не е прекалено често, препоръчва се 1-2 пъти седмично да се случва търкането.

# 676
Така - скраба е изпробван.
Страхотен е! Леко мазен,ухае страхотно,кожата ми стана уникално мека.
Ето този е - https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/vp/50f9123d8375b5529d3f … 57647986688_n.jpg

# 677
  • русе
Има пудри за обем на taft :
Скрит текст:
Под 10 лева е, използва се много икономично, съответно стига за дълго време. Simple Smile От всички сухи шампоани ми излезе пърхот, който успях да оправя със ш-н на Здраве със хинин. Фризьорката ми ми каза, че запушват порите и не е ок. Ако сте със светли коси: използвайте царевично нищесте - обира мазнотията. Ако сте със тъмна, можете към него да добавите щипка какао. Hug

Имам я но ми остава усещане че косата ми е мръсна и мазна.Някой друг ако има идеи за продукти за обем съм отворена за предложения.Иначе косата ми е чуплива и винаги я суша с дифузер,но май откакто е руса,загуби и обем и къдрици.Като знам каква беше и сега каква е определено не съм доволна.

# 678
  • София
Взимаш си това, пръскаш в корена на влажна коса и хубаво сушиш. Активира се от топлината. Прави хубав обем без да слепва, без да омазнява и държи докато си измиеш косата.

http://www.rosaimpex.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D0 … D0%BE%D1%81%D0%B0

# 679
Аз ползвам този спрей https://www.notino.bg/loreal-paris/elseve-volume-collagen-sprej-za-obem/, доволна съм, но както гледам май го няма никъде

# 680
Ами същото като ексфолиант за лице е, за отстраняване на мъртвите клетки от кожата. Мажеш, масажираш леко и отстраняваш под душа. Това е.

# 681
Здравейте. Аз ползвам мицеларната вода на Биодерма розовата и съм доволна, както и от крема на Микса с хиалуронова киселина.
Имам въпрос в олио терапията на Палмерс чета, че има ретинол, а по спомен не е добре да се ползва при силни слънчеви лъчи. В крайна сметка лятото добре ли е да го ползвам или не?

# 682
  • offshore & overseas
...
Имам въпрос в олио терапията на Палмерс чета, че има ретинол, а по спомен не е добре да се ползва при силни слънчеви лъчи. В крайна сметка лятото добре ли е да го ползвам или не?
Може да се използва, при положение че се комбинира със слънцезащитен фактор, което на мен ми иде в повече, затова и не го използвам през лятото. То това важи за всички избелващи продукти, доколкото ми е известно. Въпреки че това олио-терапия не е баш избелващ продукт.

# 683
  • София
Някакви впечатления от velnea professional wax?

# 684
  • София-Младост
Търся някакъв оцветяващ спрей в русо ...има ли такива изобщо?

# 685
Рус не съм виждала, но сребрист съм виждала на Шварцкопф и май на Л'Ореал от новите продукти. Мисля да тествам по някое време.

# 686
Някоя от вас ползвала ли е фон дьо тена на импала? Забелязвам разлика в цвета на 2кята в тубичка и във флакон с помпа. С този в тубата ставам бяла като платно , а с този с помпата се получава идеален цвят и се чудих само при мен ли е така

# 687
Аз ползвам този с помпа и наистина са по-тъмни цветовете, поне първите номера. Номер едно даже ми идва леко тъмен, особено зимата. Със светла кожа съм, но не чисто бяла.

# 688
  • offshore & overseas
Май има руси спрейове, но преди да се вземе такъв, е хубаво да се провери за какви цветове коса е подходящ (колко светла, колко тъмна) и какъв ще е резултатът след използване. Специално спрейовете на Лореал имат една много приятна и прегледна табличка.

# 689
  • София
Някакви впечатления от velnea professional wax?
Положителни от пълнителя за кола маска – сега е оранжев, преди имаше и зелен, и от епилиращите ленти за тяло. Другите продукти не съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт