Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните бюджетни козметични продукти, обсъждани във форума?
Кои са някои препоръчани продукти за грижа за кожата както на лицето, така и на тялото?
Какви са отзивите за серумите с хиалуронова киселина на Delia?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните бюджетни козметични продукти, обсъждани във форума?
-
Кои са някои препоръчани продукти за грижа за кожата както на лицето, така и на тялото?
Форумът споделя препоръки за продукти за грижа за кожата на лицето, включително мицеларна вода от Лавена, кремове от Арси козметикс, серуми с хиалуронова киселина от Delia, кремове Mixa, кремове Bolé и тяло Goš. Форумът споделя препоръки за продукти за грижа за тялото, включително кремове и масла. Някои споменати марки са Afrodiта, Balea, Biofresh, Bochkо Deva Maria Euтерпе Козметикс Leo Krema и Rosa Impetus. Balea Body Oil се описва като охлаждащо и мат
-
Какви са отзивите за серумите с хиалуронова киселина на Delia?
Серумите с хиалуронова киселина на Delia получават положителни отзиви от потребителите във форума. Един потребител споменава, че е икономичен, като само 3-4 капки са необходими за лицето и шията, докато друг го използва 1-2 пъти седмично и също намира за икономичен. Потребителите съобщават, че серумът прави кожата им мека, гладка и хидратирана.
-
Какви са отзивите за кремовете за лице и тяло на bevola?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата през лятото?

От всички сухи шампоани ми излезе пърхот, който успях да оправя със ш-н на Здраве със хинин. Фризьорката ми ми каза, че запушват порите и не е ок. Ако сте със светли коси: използвайте царевично нищесте - обира мазнотията. Ако сте със тъмна, можете към него да добавите щипка какао.

Съдържа частички (топченца), които чрез лек масаж помагат да се отделят мъртвите клетки (кирта), така че кожата да се почисти и подхрани (ако съдържа масла примерно). Реално това е вид душ гел/крем (или каквато там му е консистенцията). Същата работа върши и ръкавицата, кесията (така ли се казваше?), а защо не и гъбата за баня, но скрабТА би трябвало и да ухае приятно.