Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 521
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
  • offshore & overseas
Явно пак няма да си напиша всичко, дето ми е на сърце, ма нейсе, 24 часа не стигат за нищо.

Влизам специално, за да потвърдя мнението на молец за дневния крем Палмърс (за всеки тип кожа). С тази разлика, че на мен ароматът му не ми се струва натрапчив (обичайният за Палмърс аромат на какао, ванилия и кокос, поне тъй аз го определям). Този крем е единственият, който пасна идеално на моята комбинирана, чувствителна и на вс. отгоре старееща вече кожа (горе-долу като тази на молец). С него кожата ми не се зачервява, не сърби, ако сложа достатъчно, но не прекалено, хидратира приятно, без да утежнява. Не използвам над него нищо, затова само мога да предполагам, че е добър за база на грима.

Използвам и маслото-терапия за лице (есен, зима, пролет с изключение на дните преди цикъл). Доволна съм, има лек избелващ пигментните петна ефект. В определени дни от месечния цикъл (а също и при кожа, склонна към омазняване) може да запушва порите, обичайно не, поне при мен.
Скрит текст:
Ето това е

(В Лили има и още 1 вид масло за лице, ма реших, че съм дърта за него, изалчнях за повече ефекти, а то леко тежко е това масло-терапия, ма нищо, хубаво е.)

Иска ми се да си купя и нощния крем, но чакам пак да го намалят. Търся и околочния, и олиото за почистване, но още не съм опряла до тях и финансово, затова не ги бързам - когато - тогава.

Палмърс обаче не е дрогерийна марка (изрично са го написали на кутийката). Те могат да се намерят в Лили и в аптеките, но не са от най-евтините и най-масови продукти. Средно ниво са, затова първоначално се чудех дали да пиша отзив за тях тук. Но понеже са икономични, не много скъпи и наистина добри, реших, че може, че няма да е спам.

П.П. Любимият ме изненада с натурална розова вода от Български дюкян на Пиротска на някаква карловска фирма (не БГ Роза Карлово, друга, но не помня коя). Мммм, божествена, по-добра не съм ползУвала. Хем е спрейче, което е супер за лятото.

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 20:28 от Мяуче

# 661
  • русе
Някой има ли отзиви за сухия шампоан на Балеа и има ли ефект да се използва на чиста коса само за обем и как точно?

# 662
Сухите шампоани доста изсушават косата. Безсмислено е да се ползва на чиста. По-добре потърсете друг продукт за обем.

# 663
Аз ползвам бебешка пудра вместо сух шампоан в екстремни ситуации. Bowtie

# 664
Някой има ли отзиви за сухия шампоан на Балеа и има ли ефект да се използва на чиста коса само за обем и как точно?
Ползвала съм сухия шампоан на Balea 2в1, има отвратителен мирис. Не видях кой знае какъв.ефект. Не бих го купила отново. Препоръчвам на Avon.

# 665
Бебешката пудра не оставя ли много бели следи? Аз при нужда ползвам Батист, от всички опитвани, този най-много ми допада. Но всички изсушават и при редовно ползване много изтощават косата. Редовно - да ги ползваш поне през няколко дни вместо измиване.

# 666
  • София
Доволна съм от сухия на Балеа за кестенява коса, обаче за обем на чиста коса и аз не бих го препоръчала.

# 667
Има пудри за обем на taft :
Скрит текст:
Под 10 лева е, използва се много икономично, съответно стига за дълго време. Simple Smile От всички сухи шампоани ми излезе пърхот, който успях да оправя със ш-н на Здраве със хинин. Фризьорката ми ми каза, че запушват порите и не е ок. Ако сте със светли коси: използвайте царевично нищесте - обира мазнотията. Ако сте със тъмна, можете към него да добавите щипка какао. Hug

# 668
Бебешката пудра не оставя ли много бели следи? Аз при нужда ползвам Батист, от всички опитвани, този най-много ми допада. Но всички изсушават и при редовно ползване много изтощават косата. Редовно - да ги ползваш поне през няколко дни вместо измиване.
Оставя, но, ако веднага косата се разтърка с кърпя - няма. Иначе и аз съм доволна от Батист, който е и сравнително бюджетен спрямо другите марки.

# 669
  • Стара Загора
Аз ползвам бебешка пудра вместо сух шампоан в екстремни ситуации. Bowtie
И аз я използвам (макар, че имам сух шампоан на Батист), но супер рядко. Не придава обем, но косата не изглежда толкова замърсена в корените.

# 670
Доволна съм от Maybelline brow tattoo. 15лв. Ще опитам да кача снимки преди и след.

# 671
  • Перник
...Ако сте със светли коси: използвайте царевично нищесте - обира мазнотията. Ако сте със тъмна, можете към него да добавите щипка какао. Hug

...И малко сода - така съм чела. Направих си домашен сух шампоан точно от нишесте, какао и сода. Върши работа Simple Smile

# 672
Момичета,срам не срам трябва да ви питам нещо. Relaxed
Подариха ми скраб за тяло.
Такова нещо не съм ползвала никога - та как се използва?
Пише само на италиански.

# 673
  • offshore & overseas
Момичета,срам не срам трябва да ви питам нещо. Relaxed
Подариха ми скраб за тяло.
Такова нещо не съм ползвала никога - та как се използва?
Пише само на италиански.
Нищо срамно няма. Използва се 1-2 пъти седмично за смъкване на кожата.Joy Съдържа частички (топченца), които чрез лек масаж помагат да се отделят мъртвите клетки (кирта), така че кожата да се почисти и подхрани (ако съдържа масла примерно). Реално това е вид душ гел/крем (или каквато там му е консистенцията). Същата работа върши и ръкавицата, кесията (така ли се казваше?), а защо не и гъбата за баня, но скрабТА би трябвало и да ухае приятно.

Последна редакция: пн, 16 юли 2018, 17:35 от Мяуче

# 674
Значи да си го използвам като душ гел и да търкам здраво? Grinning
Благодаря,Мяуче!

Общи условия

Активация на акаунт