Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 464
  • 767
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте,
Моля да ми кажете какъв е надписът на Дълбоко почистващия шампоан на Балеа, за да мога да го разпозная?
Animal Smile Cat

# 736
Последно като го купувах, изглеждаше така
Скрит текст:
Но моите впечатления не са много добри от него/по скоро на мен не ми се отрази добре/, първия път бях впечатлена, косата ми се почувства много добре, освежена, лека, чувствах я чиста, но след втория път започна много бързо да се омазнява и спрях да го използвам. Може на този етап косата ми да не е имала нужда от такъв вид почистване. Трябваше ми време да си възвърна предишното състояние на косата, хем го ползвах само два пъти и то през голям интервал от време.

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 08:13 от Джаста Праста

# 737
  • Сливен
Благодаря на момичетата за препоръките.Купих дермодрин.

# 738
Много ми харесва този крем. Не е мазен, хидратира добре и изглажда кожата. Нямам бръчки, но много добре ми действа на кожата.

# 739
  • Стара Загора
Здравейте, къде мога да намеря въпросния крем на Авия с хума и роза? ДМ, Лили или Елитис? Мисля да пробвам и крем на Арома, но 40+ . Ако има ползвали го ще се радвам на мнения.

# 740
  • offshore & overseas
Аз съм пробвала на Арома дневния 40+, но на мен ми е една идея по-парфюмиран. Иначе е добър, не е прекалено мазен и утежняващ (даже е редичък), овлажнява кожата добре и е много хвален по принцип заради съставките си. Обаче се оказа, че не е моят крем, затова след едно-две намазвания, взех че го подарих.

Наскоро си купих околоочния 40+, който също е с леко натрапчива, но не силно неприятна, миризма, търпи се. Една идея по-рядък е, отколкото на мен ми се иска, но ако се дозира добре, има освежаващ и озаряващ ефект (за което го ценя).

Понякога, ако околоочната ми зона е била раздразнена от нещо (например почистващите ср-ва), пощипва леко, но усещането бързо преминава. Чудеса разбира се не биха могли да се постигнат с него, както и с който и да било друг крем, предполагам, но пък и не бива да ги очакваме (нищо че щедро ги обещават).

# 741
  • Стара Загора
Благодаря. Аз съм с комбинирана кожа и предполагам ще ми е добре. Аз обичам кремовете ми да миришат леко и нежно и на чисто.

# 742
Аз съм много доволна от Арома 30+ и 40+. Редувам ги. И двата стават за нормална и комбинирана кожа, леки и попиват бързо.

# 743
  • Стара Загора
Благодаря, Kalitea. Ще си взема 40 + и ще потърся този на Авия.

# 744
Кремове на Авия имаше в Ремедиум.

Да похваля крем Агива с лавандула - за смесена и мазна кожа. Мирише приятно и след няколко ползвания се забелязва хубав ефект върху кожата. Минус, че не матира - пак след няколко часа има естествено омазняване, но се понася.

Околочния bevola Q10 вече ползвам от няколко дни - не е лош, овлажнява, но няма кой знае какъв ефект. Не дразни очите, хидратира приятно.

Който беше посъветвал лентичките за нос да се държат по-дълго - страхотен ефект! Взех си от обикновените на Victoria, че само такива бяха останали. Лепнах, като изсъхнаха мокрих 2-3 пъти и накрая махнах - всичко излезе!

# 745
Доволна съм от гелът за вежди Maybelline brow  tattoo. Взех го от Lilly за 15лв. Издържат 3 дни.
Но пак ми е досадно клепането и рисуването...

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 14:44 от Анонимен

# 746
  • София
Момичета,кажете хубав стик или лосион ЗА СЛЕД УХАПВАНЕ ОТ КОМАР,без гела на Бочко.Преди време някой беше похвалил стик на ДМ-ска марка обаче в нашия ДМ го нямат.Искам нещо,което да успокоява бързо,че ставам веднага на червени петна.Пробвала съм Фенистил,няма ефект при мен.
"Дермодрин", купува се от аптеката. Успокоява и слънчево изгаряне. Винаги го имам вкъщи и съм доволна.

Клеева тинктура / малък спрей /от аптеката. Леко го натривам след като ме е ухапал комар, иначе ми се подува много ухапаното. Алергична реакция според мен и с това я блокирам.

# 747
  • София
Да питам отново и тук - къде да намеря в София магазин, продаващ тестери и мостри на парфюми?

# 748
  • София
Да питам отново и тук - къде да намеря в София магазин, продаващ тестери и мостри на парфюми?

В някои парфюмерийни магазини продават тестери на парфюми. Ако нямат наличен парфюма, който търсиш, го поръчват.

# 749
  • София

В някои парфюмерийни магазини продават тестери на парфюми. Ако нямат наличен парфюма, който търсиш, го поръчват.

Да де, но като име можеш ли да ми дадеш изпитан магазин? Нямам много време да обикалям и търся, а знам, че не във всички продавачките са любезни и продават мострите/тестерите си.

Общи условия

Активация на акаунт