WIZZ AIR - 31

• 68 269
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Разбрах, че мога да променя начина на плащане, само като направя нова  резервация, но на тази цена и дата не намирам необходимият ми брой билети.

# 166
  • София-Младост
Сметката е това, което започва с GB. Не е трябвало превод, а доректно да въведете номера на картата.

# 167
Сметката е това, което започва с GB. Не е трябвало превод, а доректно да въведете номера на картата.
Да, съгласна съм, но грешката е факт. Да питам конкретно: коя е сметката, ако нареждам превода в английска банка и коя в българска? Каква е тази сметка за вътрешен банков превод: 11210394? Благодаря

# 168
  • София-Младост
За мен IBANвърши работа навсякъде, но може за англйска банка и само цифрите да са достатъчни.

# 169

Все са в Англия

Това е IBAN:
SWIFT код: CITIGB2L
Международен номер на сметка: GB60CITI18500811210394

това е локален номер на сметка в Англия, ако имаш английска сметка
Sort code: 18-50-08
Местен номер на сметка: 11210394
Иначе сигурно е една и съща сметка

# 170
Ала-Бала, neuromancer  - благодаря ви! 

# 171
  • Русе
както казах по-горе, какъвто и да е цип се отваря с химикалка за 1 секунда, просто се мушка в ципа и готово
https://www.youtube.com/watch?v=wpIJVWXsBBI
абе най-добре не слагайте ценни неща вътре и толкова
Сега разбирам защо преди 3-4 години ми върнаха чекирания куфар от реномирана марка с разтворен цип. Така и повече не успях да го затворя както трябва. При всеки напън се отваряше сам и спрях да го ползвам.

Здравейте, само да вметна нещо полезно за случая с отварящия се цип. Имах подобен случай за куфар, който беше почти нов. Закопчаваш ципа и той се разтваря зад машинката. Обиколих всякакви видове ателиета да питам какво да го правя и накрая една шивачка за 2 минутки реши проблема като просто пристегна водача на ципа с едни клещички и проблемът се реши. Куфарът си е жив и здрав все още.

# 172
  • София
както казах по-горе, какъвто и да е цип се отваря с химикалка за 1 секунда, просто се мушка в ципа и готово
https://www.youtube.com/watch?v=wpIJVWXsBBI
абе най-добре не слагайте ценни неща вътре и толкова
Сега разбирам защо преди 3-4 години ми върнаха чекирания куфар от реномирана марка с разтворен цип. Така и повече не успях да го затворя както трябва. При всеки напън се отваряше сам и спрях да го ползвам.

Здравейте, само да вметна нещо полезно за случая с отварящия се цип. Имах подобен случай за куфар, който беше почти нов. Закопчаваш ципа и той се разтваря зад машинката. Обиколих всякакви видове ателиета да питам какво да го правя и накрая една шивачка за 2 минутки реши проблема като просто пристегна водача на ципа с едни клещички и проблемът се реши. Куфарът си е жив и здрав все още.

Благодаря! С яке съм го правила този номер, но за куфара май не съм пробвала.  Grinning

# 173
Здравейте, на 27.06 за купихме билет от Германия до БГ, парите са ни изтеглени, а резервацията още е изчакваща? Защо се получава така и дали можем да звънне на някой да попитаме?

# 174
Здравейте, на 27.06 за купихме билет от Германия до БГ, парите са ни изтеглени, а резервацията още е изчакваща? Защо се получава така и дали можем да звънне на някой да попитаме?
https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/kontakti/kontakti#/
Избирате КОЛ ЦЕНТЪР и надолу по държави има и Германия (на 4 езика).
Цена на минута    1.99 EUR***
Обажданията от мобилни мрежи може да бъдат таксувани по по-високи тарифи

# 175
Благодаря  ви все пак, макар че днес цял ден на тези номера никой не отговаря. Ще търся друг начин за контакт явно

# 176
Здравейте, скоро ще пътувам с бебе на 11 месеца към България с wizzair. Понеже съм сама с бебето и полета е доста дълъг съм купила отделен билет за малката. Въпросът ми е дали е необходимо столче за кола в този случай? От wizzair ми казаха по телефона, че няма проблеми и детето може да стои само на седалката. Обаче аз се притеснявам - няма ли да падне? Някой летял ли е така с толкова малко бебе? Приемам всякакви съвети. Аз не искам да взимам столче, защото се притеснявам, че ще ми натежи - ще трябва да нося хем бебето, хем столчето, хем чантите...ще съм благодарна за вашите съвети.

# 177
Здравейте, скоро ще пътувам с бебе на 11 месеца към България с wizzair. Понеже съм сама с бебето и полета е доста дълъг съм купила отделен билет за малката. Въпросът ми е дали е необходимо столче за кола в този случай? От wizzair ми казаха по телефона, че няма проблеми и детето може да стои само на седалката. Обаче аз се притеснявам - няма ли да падне? Някой летял ли е така с толкова малко бебе? Приемам всякакви съвети. Аз не искам да взимам столче, защото се притеснявам, че ще ми натежи - ще трябва да нося хем бебето, хем столчето, хем чантите...ще съм благодарна за вашите съвети.
Да-много пъти сме пътували, но винаги децата сме ги държали, тъй като бебе на тази възраст, не може да седи само, а и още повече да го вържеш с колан.

# 178
Здравейте, търся инфо за политиката на Уиз еър по отношение на местата в самолета, когато пътуват деца. При Раян е задължително децата да седят заедно с възрастен,  като за целта мястото на дете не се таксува, а се заплаща само за възрастен. При Уиз не ми е ясно как се случват нещата. Не видях такава опция за преференциални цени за закупуване на места за дете и възрастен. Означава ли, че ако не се закупят места е възможно детето и възрастният да седят на двата срая на самолета? Някой има ли опит да сподели, моля?

# 179
Едно дете с един възрастен не се делят когато не са закупени места. Ако са двама възрастни с едно дете, могат да отделят единия възрастен в другия край на самолета. Ако са двама възрастни с две деца, могат да ги разделят на две двойки дете-възрастен в двата края на самолета.

Общи условия

Активация на акаунт