WIZZ AIR - 31

• 67 918
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, моля за съдействие!
В понеделник купих билети от сайта на wizz air до Рим за края на септември и туко що получавам имейл в който ми пишат, че датата за връщата е сменена, оставили са ми опции да приема, да откажа и да ми върнат парите, не съм сигурна как да действам. Направих скрийншот с идеята да го кача към коментара ми, но не знам как..😁

# 241
Това си е Ваше решение. Ако датата, на която е преместен полета не Ви удовлетворява, може да погледнете в сайта на Ryanair дали има полети (техните са от Чампино) и ако цената Ви хареса- да резервирате с тях и да откажете полета на WIZZ (връщането). Ако пък Ви удовлетворява- съгласявате се с новата дата и всичко е точно.

# 242
Това си е Ваше решение. Ако датата, на която е преместен полета не Ви удовлетворява, може да погледнете в сайта на Ryanair дали има полети (техните са от Чампино) и ако цената Ви хареса- да резервирате с тях и да откажете полета на WIZZ (връщането). Ако пък Ви удовлетворява- съгласявате се с новата дата и всичко е точно.
Благодаря Ви. А ако откажа целия полет и отиването и връщането, сумата ми я възстановяват по картата с която съм платила нали?

# 243
Опцията за отказване за целия полет ли е или само за връщането?
Не съм сигурна, ако откажете целия полет, дали ще стане. Не ми се е случвало досега и идея нямам дали, ако откажете целия полет ще възстановят цялата сума. Нека се включи някой, попадал в подобна ситуация.

# 244
На борда може ли да се плаща с левове? 

# 245
На борда може ли да се плаща с левове? 
да,разбира се

# 246
Когато отиването и връщането са на една резервация, може да се откажат и двете. Имате и опцията да Ви върнат 120% от сумата като wizz кредит, ако смятате да летите скоро пак с тях е добър вариант.  Simple Smile

# 247
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте!
Имам същия проблем и аз. Направих резервация за Рим за 07.08 и връщане на 10.08. Но днес ме уведомяват, че полетът на отиване се отменя, като ми предлагат 08.08. Но аз имам резервиран хотел без право на анулация. Сега видях, че Райан имат доста изгоден полет на 07.08.
И понеже ми се случва за първи път, въпросът ми е как да се откажа само от отиването? Връщането напълно ме удовлетворява. Предложили са ми три опции: Приемане на променените полети, Нова резервация, Възстановяване на сума. Но когато влязoх и поисках Възстановяване на сума ми се анулира цялата резервация и ми показва, че нямам предстоящи полети. А аз исках само отиването да ми се анулира.

Моля за помощ!

# 248
Леле, плашите ме. Аз се отказах от Раян, че УЖ Уиз ми изглеждат леко по-надеждни. Моите полети са 4-8.08 за Рим. Някой има ли уведомление за промяна за тези дати. И апартамент съм запазила през airbnb, там поне има безплатна анулация до 7 дни предварително.

# 249
  • Вестерос
Моите са другата седмица за Рим, тичам да видя какво е положението в сайта Grinning

# 250
И понеже ми се случва за първи път, въпросът ми е как да се откажа само от отиването? Връщането напълно ме удовлетворява. Предложили са ми три опции: Приемане на променените полети, Нова резервация, Възстановяване на сума. Но когато влязoх и поисках Възстановяване на сума ми се анулира цялата резервация и ми показва, че нямам предстоящи полети. А аз исках само отиването да ми се анулира.

Моля за помощ!

Когато отиването и връщането са на една резервация при промяна на полет може да се анулира само едната посока. Правила съм го, но по телефона. Нормално е щом си поискала възстановяване на сума през сайта да анулира цялата резервация. Не съм сигурна, че ще възстановят вече едната посока, но ако го направят ще е само по телефона. Не се бави, обади се веднага: 024928367 е неимпулсен телефон за връзка с Wizz Air Hands V Flowers Four Leaf Clover

# 251
  • София
Изпуснах ви !

# 252
Здравейте!
Имам същия проблем и аз. Направих резервация за Рим за 07.08 и връщане на 10.08. Но днес ме уведомяват, че полетът на отиване се отменя, като ми предлагат 08.08. Но аз имам резервиран хотел без право на анулация. Сега видях, че Райан имат доста изгоден полет на 07.08.

Моля за помощ!
На имейла който получих избрах третата опция, а именно: CANCEL YOUR FLIGHT(s) AND RECEIVE A REFUND
We cancel your reservation and refund the Total Fare paid for the cancelled flight and, if applicable, the return sector (including taxes and charges).
От там ме препрати към сайта на Wizz air и имаше опция (две квадратчета в които да отбележа) за кой полет избирам да ми възстановят сумата, аз избрах и двата и отиването и връщането. Имаше и опция по какъв начин да ми възстановят сумата, аз избрах по картата с която съм платила. И сега трябва да чакам седем дни, не знам нещо ме човърка, че няма да ми възстановят абсолютно цялата сума, макар и да не е голяма.. Но когато си влезна в профила, продължава  да стои, че има промяна в полета и да избера дали ще променям резервацията или  да ми възстановяват сумата. Дали да се обаждам по телефона или информацията си е достигнала до тях? ooooh!

# 253
  • София (Възраждане)
Когато избираш да ти възстановят сумата по банковата карта, с която си платила, май удържат някаква такса. Ако избереш уизз акаунта, по него постъпва цялата сума, че и 20% отгоре, веднага. Такъв е моят опит с пролетни полети до Рим. Тази дестинация май е много "неустойчива"Grinning

# 254
Позволени ли са електрически четки за зъби в ръчен багаж?

Общи условия

Активация на акаунт