WIZZ AIR - 31

• 67 906
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Перник
Позволени ли са електрически четки за зъби в ръчен багаж?

да

# 256
  • в града на вечния купон
вчера си платих резервацията до Малта.
Днес ми пращат пътен план само , където гледам промяна в полета, два дни по работа.
Без известяване без нищо.

Вижда се само като влезеш в профила ми в сайта им.

Принципно до колко време трябва да си изберя опция дали потвърждавам или искам връщане на пари?

# 257
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:
И понеже ми се случва за първи път, въпросът ми е как да се откажа само от отиването? Връщането напълно ме удовлетворява. Предложили са ми три опции: Приемане на променените полети, Нова резервация, Възстановяване на сума. Но когато влязoх и поисках Възстановяване на сума ми се анулира цялата резервация и ми показва, че нямам предстоящи полети. А аз исках само отиването да ми се анулира.

Моля за помощ!

Когато отиването и връщането са на една резервация при промяна на полет може да се анулира само едната посока. Правила съм го, но по телефона. Нормално е щом си поискала възстановяване на сума през сайта да анулира цялата резервация. Не съм сигурна, че ще възстановят вече едната посока, но ако го направят ще е само по телефона. Не се бави, обади се веднага: 024928367 е неимпулсен телефон за връзка с Wizz Air Hands V Flowers Four Leaf Clover
Ей, хора, страхотни сте! Извинявам се, че днес нямах възможност и сега пиша толкова късно, за да ви благодаря!
Merivas, нямаш представа колко много ми помогна с телефона, благодаря ти! Hug Всъщност всичко беше станало така, както го описваш.
Yoli_, на теб благодаря за това, че насочи вниманието ми към получения емейл, какъвто аз от своя страна не бях получила. Hug Оказа се, че нямаше да стане този фал с изтриването на цялата резервация, ако бях получила уведомление на електронната си поща.
 Накратко: сутринта, след като прочетох постовете ви, звъннах на този телефон, без особени надежди. Попаднах на служителка, която веднага отсече, че трябва да направя нова резервация за полета на 10.08. Тъкмо тръгнах да ѝ обяснявам, че цената е станала четворна и аз няма да дам тези пари и връзката прекъсна. Реших да набера отново и този път попаднах на млад мъж, който, изслушвайки ме внимателно, първо започна да ми се извинява, че не са ми изпратили писмо на ел. поща и след това за моя най-голяма изненада ми върна обратно резервацията за обратния полет на 10.08. Получих и потвърждение на емейла си. Като си вляза в профила на Wizzair се изписва, че имам предстоящо пътуване на 10.08. Innocent
Единственото, което ме притеснява е, че като вляза в ЧЕКИРАНЕ И РЕЗЕРВАЦИИ и задам номера и името на пътника, ми изписва "Този полет вече е анулиран" и не знам как ще направя чекирането. Е, пак ще звъня, разбира се...
Между другото, даде ми съвет, който предавам и на вас: При всякакви извънредни ситуации, преди да направим някоя стъпка в която не сме сигурни, винаги да звъним първо на този телефон!
Наистина бях много приятно изненадана, след неприятната изненада за отменения полет. Дано всичко да е наред!

# 258
Вероятно са много досадни въпросите, свързани с багажа, но срам не срам, ще питам( доста поизчетох от последните 2 теми).
1.Ако си оставя ръчния багаж за безплатен чекинг, разрешават малка чантичка в самолета, в която да си сложиш документ, пари...., така ли е?
2.Ако не оставя ръчния багаж и ми го вземат на гейта, мога  да си извадя от него дамската чанта и да я взема в самолета,нали?
Питам, защото ако не може нито един от 2-та варианта, да купувам приорити заради допълнителната чанта.

# 259
  • София
m@ria, и двата варианта са възможни. Приорити ти трябва най-вече, ако държиш на всяка цена големият ръчен багаж да пътува с теб в кабината.

# 260
Не, държа само дамската ми чанта да е с мен, благодаря!Ще съобразя размерите и, разбира се.

# 261
  • Вестерос
Сигурно можеш да си я изкараш естествено Simple Smile

# 262
  • София
Wizz Air спира полетите до 8 дестинации от София и Варна
https://money.bg/business/wizz-air-spira-poletite-do-8-destinats … fiya-i-varna.html

# 263
Здравейте. За кога се отнася прекратяването на полетите до тези дестинации? Имам купен билет до Базел за следващата седмица, и сега се притесних дали ще се осъществи? Не съм уведомена до момента от wizz air?

# 264
  • София
За есенно-зимното разписание става въпрос. Полетите ще продължат да оперират до края на Октомври 2018. Тук е описано по-ясно https://www.travelsmart.bg/wizz-air-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0% … 0%B1%D1%8A%D0%BB/

# 265
  • In transit
Не съм напълно съгласна с написаното в статията. Откакто пуснаха линията Варна - Бергамо съм летяла четири пъти, два от тях извън сезона и самолетите бяха пълни. Жалко!

# 266
  • Вестерос
Аз не съм, но имам позната на летището и беше изненадана, че точно Варна-Милано спират по тази причина, че доста се е летяло.

# 267
  • София (Възраждане)
За морските дестинации вероятно е вярно, че ще се завърнат на пролет. Но Базел и Нюрнберг според мен се спират трайно, което е супер жалко. Базел е летище на три държави, изумена съм, че нямало достатъчно пътници??

# 268
  • Вестерос
Вчера чекирах повече от 1 , до сега не бях с уизеър, обаче не намерих опция наведнъж да чекирам като на раян, а трябваше да кликвам под всяко име. Има ли опция като избера някъде да ми ги дава последователно , а не да ме връща на резервацията и от там да избирам за другия? Четох,че с една резервация слагат един до друг, нас с мм ни сложиха през 5 реда.

# 269
Слагаха. Сега само дете с възрастен.

Общи условия

Активация на акаунт