ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 745
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
О, той брат му ще има нужда от мнооого побутване Joy Не мислете, че Марио се е оправил с едната реч в гражданското Joy

Много е забавно как обсъждаме кой по-напред ще повдигне въпроса за Ковачев номер 4 Joy

Сега гледам един много любим филм по бтв синема с любимата Рийз Уидърспуун и ви чета - романтика навсякъде, пак ще получа диабет Joy

# 181
О, той брат му ще има нужда от мнооого побутване Joy Не мислете, че Марио се е оправил с едната реч в гражданското Joy

Много е забавно как обсъждаме кой по-напред ще повдигне въпроса за Ковачев номер 4 Joy

Сега гледам един много любим филм по бтв синема с любимата Рийз Уидърспуун и ви чета - романтика навсякъде, пак ще получа диабет Joy
Ох, това с побутванията ми е толкова познато, много пъти ми се е налагало да ме побутнат, че да направя нещо. Всеки има нужда. Grinning
Представям си как Зорница е споделила на Тони, че чака сватба вече, пък Марио нещо все си трае, и Тони отива при брат си и го пита "Абе брат ми, ходи ми се на сватба, време ти е, какво чакаш?" Joy

Дона, да идвам ли с инсулина? Joy Тя Рийз Уидърспуун е особено романтична навсякъде. Grinning

# 182
Ае брат ми, кога ще ме правиш кум????

Опссс, объкала съм името - филмът е с друга моя любимка - Рене Зелуегър Joy Ама и Рийз ми е от най-най-най

Идвай с конска доза направо!!!! Че си е...таковало таковата с много пудра захар

# 183
Ае брат ми, кога ще ме правиш кум????

Опссс, объкала съм името - филмът е с друга моя любимка - Рене Зелуегър Joy Ама и Рийз ми е от най-най-най

Идвай с конска доза направо!!!! Че си е...таковало таковата с много пудра захар

И ако вземе да му мънка нещо и да се оправдава с "Не е толкова лесно, брат ми.", като последния път, Тони направо да го завлича да купуват пръстен и после предложение да прави, ако се налага лично пред Тони (а може и пред колегите направо) за по-сигурно. Joy Все нещо оригинално ще измислят. Grinning

# 184
 Яни, Честит имен ден Simple Smile) Много любов и здраве :*

Хаха, Марио да не си мисли, че само хубав ще му е живота Grinning Тепърва ще има да ходи по тънък лед Grinning

# 185
Олеее, пред Тони и колегите - по-захаросано от това може ли да бъде?

Сега се дръжте да не умрете -
Зорница отива една сутрин на работа, облича се и отива в кабинета. Там вижда стетоскопа си(приемаме, че уролозите носят нон-стоп един на шията) и на него има нанизан пръстен. До стетоскопа има бележка - помниш ли първата ни целувка? Наше Зори отива в подпокривното (щото в ОЖ си предлагат само в болницата, другаде не може), на масата вижда една огромна двуетажна шоколадова торта(сори, гладна съм, освен това съм на диета) и онази бутилка вино, което не изпиха. Наоколо, много ясно, яко свещи. На нея ченето ѝ увисва и в този момент зад гърба ѝ се появява Супер Дупер Бездушен Робот с ето това букетче от фрезии:

А нали не се залъгвате, че Марио е правил букета и е купил свещите Joy
Това го виждам към края на шести сезон Wink

П.С. - Ренето Зелуегър спаси града, хвана си готиното гадже и всички са щастливи Simple Smile

# 186
  • София
Фифф, то пък защото до сега много хубав е бил живота на Марио, нали помните, че от 15 години е с късата клечка.
Аз си мисля, че Батко ще е много внимателен със Зорница. Той толкова грешки направи, че едва ли ще си позволи да е уклончив и нерешителен спрямо нея. Напротив, мисля, че по всякакъв начин ще и засвидетелства любовта си.

Ехаа, Дона, и в края ние сме изпопадали пред телевизорите от умиление и кеф.

# 187
Честит имен ден, Яница! (точно днес няма да съкращавам това хубаво, звучно име  Laughing)
Бъди жива и здрава!
Mарио колко пъти ще прави предложение? Laughing Hяма връщане назад, "да"-то вече е казано  Grinning
Дона, в твоя сценарий, до последния ред, очаквах отнякъде да се появи Банков  Joy Изкривиха ми мисленето тия извратени сценаристи  Mr. Green

# 188
Дона, като за теб може, даже толкова стига хахахах. Грижа ме е за панкреаса ти. Joy

Сцената ще е много сладка, взех да си представям как се качва в подпокривното и когато вижда всичко на лицето й се появява онази усмивка от ритуалната зала, а зад нея изскача Марио с букетчето от фрезии. Grinning Впрочем това ли ще са любимите цветя на Зорница? Thinking
По-сладко ще е не с двуетажна торта, ами пак с две парчета в отделни чинийки (пластмасови, да се уточня Joy), точно като в онзи момент, ако приемем, че пресъздава него. Grinning  Ама червено вино с торта? Е пак ли? Joy

Роси, съгласна съм. И аз си мисля, че вече няма да се колебае много много спрямо нея, той вече се определи. Grinning От сега нататък трябва да знае, че със Зорница не се играе на шикалки хахах. Играе се, ама на друго място и на други работи. Joy Та очакваме един Марио, който ще прави всичко за любимата си и няма да я изпусне в никакъв случай. Нали казахме - заедно, въпреки всичко! Wink

Фифф, Злати благодаря ви! HugFlowers Hibiscus

Злати, Марио едва ли ще се покрие като Пешко за неговата сватба с Галя. Втори такъв не ми трябва, да си нямаме такива. Grinning Toва с пръстена ще е официално, онова беше репетиция.

# 189
Сцената ще е много сладка, взех да си представям как се качва в подпокривното и когато вижда всичко на лицето й се появява онази усмивка от ритуалната зала, а зад нея изскача Марио с букетчето от фрезии. Grinning Впрочем това ли ще са любимите цветя на Зорница? Thinking
По-сладко ще е не с двуетажна торта, ами пак с две парчета в отделни чинийки (пластмасови, да се уточня Joy), точно като в онзи момент, ако приемем, че пресъздава него. Grinning  Ама червено вино с торта? Е пак ли? Joy
Първоначално мислех да са две парчета, но както казах, в момента съм гладна, така че - огромна двуетажна шоколадова торта!!! Heart Eyes CakeBirthday
Да, мисля това да са любимите ѝ цветя. Какво ще кажете?

Дона, в твоя сценарий, до последния ред, очаквах отнякъде да се появи Банков  Joy Изкривиха ми мисленето тия извратени сценаристи  Mr. Green

Злати, снощи само се чудех и ви се нервех с тия приказки за евентуалната раздяла на М и З. Казах си - изперкахме вече, до септември не знам какво ще става. Ама няма да фи разделят. Както написах - разделиха само онези двойки, чиито актьори си тръгнаха от сериала - Банков(Вергов) и Вяра(Луиза). Останалите, за мое огромно съжаление в един конкретен случай, си ги запазват заедно.
А единственото кофти нещо на тази сцена ще е...червеното вино. Ще семокаже леко вкиснато и ...ще ги болят коремчетата Joy И доктор Антон ще тича да им носи лекарства на другия ден Joy

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 12:51 от Анонимен

# 190
Дона, и аз съм на същото мнение за двойките. Ако трябва да следваме логиката на сценаристите, която тук е безпогрешна, няма да ни разочароват. За кой конкретен случай говориш? Ако е за Албена и Тони, то там още нищо не се знае. Може да се окаже забежка просто (както Галя с Тасев) и накрая и за двамата да дойде истинската любов.

За цветята на Зорница нямам никакви претенции. Grinning Виж, за виното и аз си го помислих ахахаха. Ама после може да се лекуват двамата в леглото (разбирай гушкане и целувки, щото нали ги болят коремите, може да нямат сили за повече) Joy

# 191
За кой конкретен случай говориш? Ако е за Албена и Тони, то там още нищо не се знае. Може да се окаже забежка просто (както Галя с Тасев) и накрая и за двамата да дойде истинската любов.

Ъхъ, ъхъ, за тях.

Ехххх, благодаря за моралната подкрепа JoyHug

# 192
За кой конкретен случай говориш? Ако е за Албена и Тони, то там още нищо не се знае. Може да се окаже забежка просто (както Галя с Тасев) и накрая и за двамата да дойде истинската любов.

Ъхъ, ъхъ, за тях.

Ехххх, благодаря за моралната подкрепа JoyHug

Хахах ама моля ти се, за нищо. Hug

Предвид това, колко бързо се случи всичко между тях и това, което предстои за Албена, не знам до колко ще са силни двамата да издържат заедно и да се развият като двойка , а тепърва трябва да станат истинска такава, ако им е писано. Само, че нея не я виждам като да е настроена за любов в никакъв случай. Не знам дали няма да се затвори в себе си и да отблъсне всички около нея и най-вече Тони. Той от своя страна, ако държи на нея, ще трябва да е много силен и търпелив спрямо Албена, за да може да й помогне да превъзмогне това и все пак да останат двамата, а като се замисля, след трансплантацията трябва да си щади здравето. Абе при тях нищо няма да е цветя и рози, не и в началото.

# 193
 Интересно ще бъде при Тони и Албена. Сценаристите могат да развият историята по всякакъв начин. Албена със сигурност ще изпадне в дупка след случилото се с майка и, Тони и след като разбра за Захариев. Тони 100% ще даде всичко от себе си, за да и бъде подкрепа. Поне аз така ги виждам нещата.

Роси, съгласна съм, че животът му не е бил лек. Имах предвид, че да не си мисли, че веднъж като е умилостивил Кака и всичко ще е ок. И аз мисля, че ще е адски грижовен и внимателен с нея Heart

# 194
Интересно ще бъде при Тони и Албена. Сценаристите могат да развият историята по всякакъв начин. Албена със сигурност ще изпадне в дупка след случилото се с майка и, Тони и след като разбра за Захариев. Тони 100% ще даде всичко от себе си, за да и бъде подкрепа. Поне аз така ги виждам нещата.

За Тони ми е ясно, че ще бъде до нея. Ако не като мъж, то поне като приятел ще я подкрепи. Но дали тя ще го допусне до себе си или ще заоре дъното не знам. Видяхме я, че е способна да изпада в депресии, когато се беше затворила вкъщи след смъртта на майка си.

Днес май и нашата Диана има имен ден. Grinning Ако е вярно, нека е жива и здрава, все така естествена, красива, непринудена и добра душа, да продължава да ни радва. Heart

Малко офтопик - нали се говореше за Калин Врачански и за участие в нов проект на Нова тв, ами няма да е в сериала във всеки случай. Grinning Aко някой се надява, да не го чака ахаха. Четох, че ще играе с главна роля в някакъв нов комедиен сериал на Нова телевизия.

Общи условия

Активация на акаунт