ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 921
  • 771
  •   1
Отговори
# 195
Хахах ама моля ти се, за нищо. Hug

Значи трябва да се подкрепяме - ние вас, че Марио и Зорница ще са скучна двойка без сътресения, вие нас, че Тони и Албена ще се разделят Joy

За Тони си мисля, че след втората трансплантация ще е много променен и нищо чудно да се е научил на търпение. А че е силен, силен е.
Но всичко зависи как ще реагира Албена, накъде ще ѝ избие, дали ще допусне помощ и подкрепа.
Абе Яни, нали писах за тоя нов сериал преди няколко дни и линк постнах.
Фалшив герой се казва, във Варна го снимат в момента. Калинчо ще е в главната роля заедно с Сърчаджиева. Междудругото Личката от Дървото на живота също ще участва и мн други варненски актьори.

# 196
 Яни, тук не съм сигурна. По-скоро ще се затвори като че ли ... Все пак при нея се натрупаха много гадости. А и отделно срама от това, че се е сваляла и пресладвала собствения си баща.

# 197
Не се сдържах...от Фейса, автор е една от любимките ни:

Значииии актьорите, екипа - снимайте НОН-СТОП!!! И други проекти нямайте!

# 198
Хахах ама моля ти се, за нищо. Hug

Значи трябва да се подкрепяме - ние вас, че Марио и Зорница ще са скучна двойка без сътресения, вие нас, че Тони и Албена ще се разделят Joy
Абе Яни, нали писах за тоя нов сериал преди няколко дни и линк постнах.
Фалшив герой се казва, във Варна го снимат в момента. Калинчо ще е в главната роля заедно с Сърчаджиева. Междудругото Личката от Дървото на живота също ще участва и мн други варненски актьори.

Приятел в нужда се познава. Grinning Ама скучна двойка ми звучи страшничко, щото досега никак не бяха скучни. Айде да не са чак толкова, просто не искаме големи сътресения. Joy Ако са големи да са като това в колата хахах.

А това за новия сериал нещо съм го минала измеждудругото тук, не съм обърнала внимание. GrinningАбе много сериали почнаха да снимат нещо - в момента този и още един с Александър Сано, който според него трябва да почне през март 2019. Притесняват ме нещо, да не ни изместят сериала рязко и да го приключат със следващия сезон бързо бързо. Joy Имат да дават и Дяволското гърло, да не забравяме.

Фифф, мисля, че тук ще трябва в действие да влезе психологът на болницата. Grinning

# 199
О боже. Сега пък и отпуските им ли броим? Ми да ходи тя да реве по сигнал да има осем седмици отпуск Joy

Марио не виждам никакъв шанс да е колеблив, по-скоро си представям как той иска вече да се женят, а Зорница отлага, щото я е страх. Иначе не знам защо така пренебрегвате факта, че си имаше предложение за женитба. За мен лично няма връщане назад.

# 200
Яни, със Сано са два - единият е с него и Бахаров - Денят на бащата, но него ще го дават поне по БНТ. Този другия по Нова ли беше? Май да.
Колкото и сериали да наснимат, ако ОЖ има висок рейинг, ще са луди да го спрат. А и може да ги дават по различно време - различни дни, един след друг все пак от 8 до 10-10:30 има да запълват, като свърши сезона на единия. да пуснат другия - както беше с Дървото на живота. А Дяволското гърло поне е минисериал с 10-12 епизода, няма да е със сезони май.
Абе ако махнат онова София ден и нощ...най-добре ще е

# 201
О боже. Сега пък и отпуските им ли броим? Ми да ходи тя да реве по сигнал да има осем седмици отпуск Joy

Марио не виждам никакъв шанс да е колеблив, по-скоро си представям как той иска вече да се женят, а Зорница отлага, щото я е страх. Иначе не знам защо така пренебрегвате факта, че си имаше предложение за женитба. За мен лично няма връщане назад.

Ама кой ви говори за връщне назад?? От снощи ме нервирате значи!  Rage Нормално е да има някакви сътресения, нещо там, но така накрая ще е по-сладко, когато преодолеят препятствията заедно. Спокооооо HugKissing Heart Стабиляги са Simple Smile

Няяяяма да се разделят, ония другите ще се разделят (морална подкрепа, морална подкрепа, моля)

# 202
  • София

Първоначално мислех да са две парчета, но както казах, в момента съм гладна, така че - огромна двуетажна шоколадова торта!!! Heart Eyes CakeBirthday
Да, мисля това да са любимите ѝ цветя. Какво ще кажете?

Не знам дали Зорница харесва фрезиите, но на мен са ми любимите цветя, така че не възразявам. Единствения ми проблем е, че са пролетни и ако трябва да чакаме 9-10 месеца за пръстен леко ще се изнервя.
Аз обаче очаквам да си живеят от ден първи заедно, а не да притичват от апартамент в апартамент.

Дона сътресенията ще са на професионално ниво. Зорница ще дава обещания за операции, а Марио ще се нервира и после ще се втурва да и помага.

# 203
И това съм го измислила! Ще има скок във времето Wink Че да стане подходящо за фрезии Joy

Хахаххаха тия сътресения са класика Joy

# 204
Москита, аз Зорница най-малко я виждам колеблива или да я е страх. Тя само чакаше нещо от него, за което да се хване и да остане с Марио, а сега да я хване шубето - нее, не мисля. Не виждам какви спънки може да имат за сватбата тези двамата. Даже си мисля, че самата сватба може да я видим поне към средата на сезона.

Охх, Дона, ще падна хахахах. Тя е от любимките ни, ама не е коя да е хахахах. Това е най-голямата "фенка" на Зорница, дето винаги се произнася с дъъълги фермани за поведенческия модел на Зорница с мъжете. Joy Нещо завиждаме ли на актьорите за отпуската или какво? Joy Значи аз, ако правилно разбирам (щото поста й е така написан, че изгубих смисъла по едно време) госпожата е с претенции и никак не й се чака. Е, извинете само вие ли нямате търпение? Joy Все едно като почнат да снимат и веднага ще почне и сериала хахаха. Моля, за актьорите 20 дена годишен отпуск, дайте всички да сме равни! Joy

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 14:36 от yanitsa.s

# 205
Хаха, Дона, така ме развесели  Laughing Aз не съм чувала за друг български сериал с по два сезона на година. Hо някои хора съвсем са изтрещели, щом взеха и подобни претенции да предявяват  Laughing (това е съдницата на грешната Зорница, нали  Laughing)
И Ускорение и Фалшив герой ще са с по 10-12епизода. Да снимат повече български филми, няма лошо, даже е хубаво  Grinning

# 206
Хахахах Злати, същата е. Мислех, че поне за паузата между сезоните се е кротнала, ама пак намери с какво да избухне. Joy Тя само чака да почне сериала, че да хейти Зорница, иначе животът й е много скучен явно. Ми да си вземе и тя отпуска или пък да се зарине в работа, и аз не знам вече. Grinning Явно е работохоличка и иска и другите да са като нея. Ама ме кефят коментарите, как са я почнали всичките. И особено един човек как й казва "ама много си зле бе". Joy

# 207
Гадателската ми топка казва.Те вече са сгодени,Марио не се търти на колене напразно.Репетицията беше за сватбата.Това не му пречи да спретне романтичното предложение на покрива,за да подари на Зорница един прекрасен пръстен и да и повтори 1000 пъти Обичам те Зорница.Другият вариант за мен е в първия сезон да видим,че на хубавата ръка на Зорница вече има пръстен.

# 208
Същата Simple Smile И аз я нахраних. То бива, бива, амаааа....егати
Дааа, и аз искам да снимат повече сериали - абе все ще намерят кога да ги наместят, за сметка на чуждите, които така или иначе си теглим.

Аз съм изумена, че е успяла да го измисли това нещо “нашата приятелка”! Чак такива изисквания братче...ама нямам думи как ѝ го е родил мозъка тва. Даже забелязах, че една от върлите фенки на Банков се изказала - за пръв път съм съгласна за нещо с нея Joy

Зайо - и дс изтърват сцената с романтичното предложение? Еххх...

# 209
Mилошев да ги взима на щат и 26 дни годишен отпуск, не повече. Aма ха  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт