ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 832
  • 771
  •   1
Отговори
# 420
Имаше и коментар Банков и Зорница завинаги Joy
Което ме кара да мисля,че интелектуалното им ниво е някъде на 4-5 годишни.
Айде лека от мен,че утре ще се измествам от морето към китната София. Sleeping

Хахах, този съм го пропуснала. Обаче, съгласно друг коментар, Банков бил уникат. И това от (уж) зрели жени ooooh!

# 421
Тази май не е качвана:

# 422
И аз изглеждам така всяка сутрин. (без брадата)

# 423
Москита,я се стягай.Каква неопорочена болница те във втори епизод още я опорочиха .Rolling Eyes
За мен искам те едно нещо означава.А и коментара и Ти си луд,едва ли ще го каже,ако си мисли,че само ще я целува.
Добре, добре, убедихте ме, че съвсем са си загубили акъла и са решили да тренират техниката си насред болницата. Joy Просто си представям каква конфузна ситуация би била, ако Тасеви бяха дошли една идея по-късно в такъв случай Joy
Така и не разбрах в тяхната история защо не ползваха апартамента на Зорница и Тони толкова ли не го е пускал брат си, та само болницата им беше спасението Grinning

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 10:07 от Mosquita

# 424
аз съм по зле😁😂

# 425
Добре, добре, убедихте ме, че съвсем са си загубили акъла и са решили да тренират техниката си насред болницата. Joy Просто си представям каква конфузна ситуация би била, ако Тасеви бяха дошли една идея по-късно в такъв случай Joy
Така и не разбрах в тяхната история защо не ползваха апартамента на Зорница и Тони толкова ли не го е пускал брат си, та само болницата им беше спасението Grinning
Москита, те тренираха техники в отворената баня на болницата. В една развалена линейка ли няма да се поупражняват?

# 426
И аз това щях да кажа, че правенето на секс под душа до съблекалнята ми звучи доста по-рисковано. Реално във всеки един момент може да влезе някой. Докато какво може да търси някой в развалената линейка в задния двор, освен ако и той не е тръгнал да се упражнява в случая. Grinning

# 427
Да не хвърляме обвинения само към нашите. Тасев беше тръгнал към линейката със същата цел. Grinning

# 428
Почти във всеки амеркански филм  главните герои  ги държат на сухо  много дълго и като се видят  с партньор - стой та гледай , асансьор , покриви , бани , бюра ... нищо не пропускат .
При  нашите  същата работа , само където не им е вече за пръв път , а и имат поне 1 апартамент на разположение .
Според мен те отидоха в сексмобила само да се понатискат малко .
Много ме развеселихте  от сутринта .
Аз нещо се сдухвам
Не знам как ще пътувам утре.

Това съм го забравила  кога е било

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 10:59 от Ели-фен

# 429
аз съм по зле😁😂
Ти имаш и брада? Hushed Joy

# 430
Ели от първите епизоди 3-4.Като Тони покани Зорница на пица, Марио ги проследи и се натресе. Сцената е супер, пусни си я, ако си я забравила има здраво ръфане.

# 431
Началото на 4-ти епизод.
Много беше забавно как в предишния Зорница се изрепчи на Марио, че може и Тони да изяде, а в ресторанта ококорваше големи ужасени очи всеки път щом усетеше в думите на Тони и най-малък полъх на свалка. Мъжемелачката ни тя Joy

# 432
  • София
Ели, задължително си я припомни тази сцена - страхотна е, толкова готино се хапеха Зорница и Марио. А Батко на моменти забравяше, че и Тони е на масата Simple Smile.
 И един съвет от мен, не спирай само до сцената в пицарията, а изгледай и разговора между Владов и Марио по време на операцията. Обещавам, че искрено ще се забавляваш.
Ех, тези първи епизоди бяха страхотни, с жестоки диалози.

# 433
Всичко беше готино, и после как Марио се опитваше да изглежда безразличен, докато разпитваше Тони какво е станало. И понеже каза на Владов, че е бил с жена (забележете, той се натресе на вечерята на Тони и Зорница да пази Тони, ама на въпроса с жена ли беше -бях. Хъ, по-скоро брат ти беше с жена, ти беше просто навлек Joy), която била хубава, ама не била негов тип, та затова после обърна света да разбере тази не негов тип жена дали случайно не е съгрешила с друг Joy
И после като Тасев викна Зорница за консултация как на Марио му се дръпна кръвта от лицето. Grinning Като вървяха двамата и обсъждаха случая, бяха много готини, колеги, които разчитат на мнението на другия. И после Марио - я ела, Зорничке, пак да те захапя, че не съм го правил от снощи Joy Тя тогава ми изглеждаше ужасно красива и ужасно ранима. Но все пак Марио беше прав, че няма какво да се прави на ощипана госпожица, защото не той се намърда при нея. Grinning

# 434
аз съм по зле😁😂
Ти имаш и брада? Hushed Joy
не, ама кво ми пречи да си пусна 🤣😃😁😂

Общи условия

Активация на акаунт