ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 767
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Добре де, аз от известно време бойкотирам Троновете. Ми много ме дразнеха напоследък. Сега какво, да се връщам да го гледам ли? И наистина ли има сватба или просто е закачка с Кит Харингтън и Роуз Лесли. Те не се ли сгодиха, или аз нещо бъркам?

# 466
ААааа Стрейнджърите и аз ги гледам. И троновете и ги гледам и ги чета и всичко
Скрит текст:
и ревах, когато драконът умря
. Grinning
Москита, Джон Сноу се ожени за Ингрит, онази дето повтаряше само, че той нищо не знаел. Grinning

Хаххахаха Дона полудя само като чу Игра на тронове. Grinning Ако бяха ми показали Бенито с баща ѝ в сцени като от Троновете, щях да повърна.

# 467
Не бе, наистина се ожениха (кой пита по-горе -  Джон Сноу и Игрид се ожениха, дето бяха заедно и в сериала Heart)
Абсолютно реална сватба

# 468
Скрит текст:
. Grinning
Москита, Джон Сноу се ожени за Ингрит, онази дето повтаряше само, че той нищо не знаел. Grinning

Хаххахаха Дона полудя само като чу Игра на тронове. Grinning Ако бяха ми показали Бенито с баща ѝ в сцени като от Троновете щях да повърна.

Ми.....аз таковата....фен съм на сериала....защо? Flushed

Ама не е ли мега якото, че се ожениха???

# 469
Благодаря ви. Kissing Heart
Сериалът не го гледам, чета книгите и сега се мъча да се сетя тая Ингрид не умря ли всъщност в книгите? Grinning

Както и да е, извинете за спама, можем да се върнем на темата, като ще кажа, че Диана ни заряза Cry

# 470
Скрит текст:
. Grinning

Хаххахаха Дона полудя само като чу Игра на тронове. Grinning Ако бяха ми показали Бенито с баща ѝ в сцени като от Троновете щях да повърна.

Абе и аз, бе Доне бе, защо днес така ми се хващаш за думите. Grinning Радвам ти се, нищо повече Heart Heart
Яко еееее

Ингрит умря и в книгите и във филма. Там също плаках Grinning
Диана броя ѝ отново дните без снимка на котката.

# 471
Скрит текст:
. Grinning

Абе и аз, бе Доне бе, защо днес така ми се хващаш за думите. Grinning Радвам ти се, нищо повече Heart Heart
Ама ти да не реши, че се ентусиазирах, щото в тоя сериал има много....таковата? Оф, кога ще почна книгите, никва идея....искам да видя последната сцена на 3та книга......

Другата ми любима двойка:

"Moon of my life,
My sun and stars" Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 472
Дона, поставям ти нова задача. Сцени с нашите герои и цитати от Игра на тронове. Ще е забавно. Grinning

# 473
Дона, поставям ти нова задача. Сцени с нашите герои и цитати от Игра на тронове. Ще е забавно. Grinning

Нямам муза в последно време JoyJoyJoy Сушааааа. Ако ми кажеш как да дойде музата....

Но....интересна идея....ThinkingThinking

# 474

Нямам муза в последно време JoyJoyJoy Сушааааа. Ако ми кажеш как да дойде музата....

Но....интересна идея....ThinkingThinking
https://www.youtube.com/watch?v=ZqmIHQTYDWg

# 475
Извинете, че се връщам на темата, но стринките какво броят? Hали последно искаха Банков без Зорница или не знаят какво искат  Laughing

# 476
Злати, предполагам двойката Б/З или М/З, с Б, без него, само той, без нея изобщо в сериала Joy
Aз откакто свърши сезона не ги чета изобщо, няма смисъл да си причинявам словоизлиянията им  Simple Smile

# 477
Извинете, че се връщам на темата, но стринките какво броят? Hали последно искаха Банков без Зорница или не знаят какво искат  Laughing
Те искат Банков без Зорница, но от друга страна преди това трябва да ни докажат, че Марио е просто заместител, а Банков е дъ уан енд онли. Grinning
То че Банков не трябва да доближава Зорница е ясно, но тя просто трябва на секундата да зареже Марио види ли го доцентина Grinning

# 478
Ужасна си, да знаеш Kissing HeartHug

Скрит текст:
Стои на Калиакра, до ръба на пропастта
Слуша истории за отминалите времена
                                   Истории за рицари, принцеси.

Дъждът пороен мокри й косите,
а сълзи ослепяват й очите.
                                   Сълзи на щастие са те.

Вълните пеят свойта бурна песен.
Не те оставят да забравиш, че ще дойде есен.
                                    Но не сега.
                                    Сега е лято.
                                    Лято и сълзи.
                                    От щастие.

# 479
Те искат Банков без Зорница, но от друга страна преди това трябва да ни докажат, че Марио е просто заместител, а Банков е дъ уан енд онли. Grinning
То че Банков не трябва да доближава Зорница е ясно, но тя просто трябва на секундата да зареже Марио види ли го доцентина Grinning
Май, не е много ясно каква им е концепцията Joy

Така ли да реагира Зорница като види Банков? :

Общи условия

Активация на акаунт