ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 747
  • 771
  •   1
Отговори
# 480
Майче, да! А онова залепеното за хладилника е Марио Joy

# 481
Мхм, Марио ще е Хауърд, сами че в този случай русокоска спечели Joy, хайде ние да променим нещата и русокоска да загуби Wink

Диана може вече да се е прибрала от морето, че нали някаква дама ги е скастрила за отпуските им.....Joy

# 482
  • София
Мда, тя Диана се е впрегнала на някаква особа във ФБ, и се е дигнала от морето и стои и чака пред киноцентъра да започва да снима, щото видиш ли на някаква женица и се струва, че много почиват.
Много интересен народ има по тоя свят, да се чудиш и маеш.

На стринките във ФБ им е все тая за Зорница, важното е Марио да е натирен в ъгъла, изоставен от Зорница и по възможност аут от сериала. Тогава ще мирясат, а за десерт нова любов за кумира, Зорница да си плати за предателството спрямо униката и как така ще си позволява да вършее с някакъв си, как беше - грозник Simple Smile.
Честно, мен ме уморяват. Да си пишат каквото искат, ние правим същото. А останалото е в ръцете на сценаристите и продуцентите (и жената на единия).  Аз, докато нямам повод да се съмнявам, ще вярвам в здравия разум на хората, които правят сериала и ще се надявам, че ще ни покажат интересен и смислен 6 сезон.

Айде бе Дона, от кога те чакам да се събудиш и да ни залееш с поезия. Недей да скромничиш, можеш и още

# 483
Никакви отпуски
2 седмици на море и после тренировки на двойките в сериала, затварят ги в болницата и по 12 часа да упражняват техниките за целуване и страст, докато не достигнат нивото Банков, Зорница, ако не уволнения. Joy

# 484
Юхууу, тук имало фенове на Game of Thrones и Stranger Things Hug

# 485
Свирепи Grinning

# 486

И питаш.

# 487
Стела, нас по принцип ни обединява фактът, че сме романтични лигли, но ми е направило впечатление, че сборно покриваме най-разнообразни вкусове и области на познание Grinning

# 488
Стела, нас по принцип ни обединява фактът, че сме романтични лигли, но ми е направило впечатление, че сборно покриваме най-разнообразни вкусове и области на познание Grinning

А тц. Хъмбелина и аз не сме романтични лигли Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Дай ни кървища и сълзи на нас

# 489
аааа Дона Капулети, признай си, че дълбоко в теб се крие малка романтична душа.

# 490
  • София
Димитрова, чудех се дали да не пусна една снимка на Митето, да видим тази студена и прагматична Дона, ама найсе, ще я оставя да гради ново амплоа Wink

# 491
Аз съм сигурна, че Дона тайно си превърта романтични сцени с Марио и Зорница вечер преди лягане. Kissing Heart

# 492
Роси, залъгва само себе си, ние сме я разбрали.  Grinning
Нека само погледнем сърцата на профилната ѝ снимка

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 16:57 от ddimitrova01

# 493
Димитрова, чудех се дали да не пусна една снимка на Митето, да видим тази студена и прагматична Дона, ама найсе, ще я оставя да гради ново амплоа Wink
Тук се пускат само снимки на Велислав и Диана Stuck Out Tongue Winking Eye
Роси, залъгва само себе си, ние сме я разбрали.  Grinning
Нека само погледнем сърцата на профилната ѝ снимка
Ама това не са сърца, това са цветя в саксии. Лично съм ги снимала, ама им забравих името Thinking Гарантирам ти - цветя са. Абсолютно.

# 494
Ама това не са сърца, това са цветя в саксии. Лично съм ги снимала, ама им забравих името Thinking Гарантирам ти - цветя са. Абсолютно.
Не се оправдавай Grinning Kissing Heart Heart

Общи условия

Активация на акаунт