ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 636
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
Съгласна съм с Фифф, Зайко и Москита. Не съм казвала, че в колата Марио в бил нежен и че погледът му и бил пропит с любов, за такова нещо и дума нямаше как да става толкова рано. Просто подходът му беше по-различен и по-добър, това е. Неговият спокоен тон успя да я окуражи да го направи. Той за разлика от Банков не поставяше в опасност работата й. Ето това при Банков много ме подразни тогава, както и че я постави пред свършен факт пред бащата на момичето. Вече нямаше къде да мърда, трябваше да се съгласи.

Снощи гледах Зорница в 4ти сезон още преди 30ти епизод. Коренна разлика просто. Дори не мога да намеря думи, с които да я опиша. Не бях си пускала епизоди с нея от миналия сезон докато гледах 5ти и си я сравнявах само по спомен, но вчера направо онемях колко е била различна.

# 646
Е тя в четвърти беше момиченце, закачливо, флиртуващо, това онова Simple Smile
Но за мен тук заслугата е на Диана.
А с бебето той не постави на карта кариерата, а живота ѝ. Че ако не бяха успели с бебето, Фотевият гняв щеше да се излее отгоре и
Не мисля, че беше спокоен и че я е окуражил

# 647
Снимката от снощи, която е сложила Диана, направо си ме затормози. Какво иска да каже-  дали е с някой възлюбен на морето или че само е влюбена, или че морето е за влюбените??? Много е потайна, значииии....
 https://m.facebook.com/DianaDimitrovaOfficial/photos/a.131789347 … e=3&source=48

# 648
Снимката от снощи, която е сложила Диана, направо си ме затормози. Какво иска да каже-  дали е с някой възлюбен на морето или че само е влюбена, или че морето е за влюбените??? Много е потайна, значииии....
 https://m.facebook.com/DianaDimitrovaOfficial/photos/a.131789347 … e=3&source=48

Значи, че е снимала две влюбени пеперуди. Вляво.
Абс съм сериозна

# 649
Абе Фчеличке, казва че пеперудите, които е снимала, са влюбени Wink

Яни, разкажи за разликата Simple Smile

Дона, Марио идея си е нямал кое е бебето, та да знае, че поставя живота им в опасност.

# 650
Дали с е знае полът на пеперудите? Може да са две момчета 😂😁😃😃😃

# 651
Но го направи.
Банков (баси, от кога го защитавам?) не мислеше дслинпоставя някой в опастност, той проектираше болестта на детеро върху своето собствено

# 652
Дона, и смяташ, че това беше единственият възможен начин да я убеди да спасят момичето?

# 653
За мен Банков си е егоист и няма кой да ме обеди в обратното. Така си се държеше със Зорница многократно. При ситуацията с детето си я остави без избор. Според мен можеше и с две думи да я обеди. Все пак става въпрос за живота на дете.Като започнаха връзка също не и каза каква е ситуацията и тя да избере, ами било му трудно да говори затова не и казал.
Фокусира се да спаси детето и ако станеше нещо Зорница щеше да го отнесе. После се фокусира да отстоява принципите си и Зорница и болницата го отнесоха. Защото ако и беше обърнал малко внимание нямаше да махне детето.
Че имаше любов между Зорница и Банков не се съмнявам. Дори на моменти той се пречупваше но крайно недостатъчно.
В колата Марио си носеше основната отговорност. Тя само асистираше.

# 654
Това беше неговият начин. Колкото хора, толкова и начини.
Честно казано, този начин съм го виждала и в други филми/сериали и не ме впечатли. Други неща у Банковото поведение ме изумиха мен. В нещата, които в правеше в работата си, не го упреквам.

# 655
Пак не мога да участвам в тези разговори
Банков не ме вълнуваше , гледах го като  необходимо зло покрай Зори , не помня  нещо , което да ме е впечатлило  от проявите му /освен онази ужасно комична и нелепа хавлийка /.
Марио хубав , лош , просто по някакъв начин ме  вълнува и искам да гледам повторно/и повече/  някои сцени .
Някак  страшно плътно му лепна тази роля на Велислав 
Гледам си подписа и се кефя как се промъкна зад нея , тя се обърна , а той пусна една бърза усмивка - почти като тик .

# 656
Ти няма нужда да участваш, за да усещаме присъствието ти Wink Просто наливай, виночерпецо наш!
Може да почнеш друга тема за разговор Wink Чакаме я с нетърпение Wink
И внимавай Joy

П.С. вода във вино можеш ли да обръщаш?

# 657
Добре, успокоихте ме, че са пеперудите. Аз се повредих нещо и все търся скрит влюбен подтекст навсякъде. 😍

Искам да гледам пак сезон 4, защото почти нищо не помня и не мога да се включвам изобщо като обсъждате. Ама сърце не ми дава Зорница да обича друг освен Марио 😀
Ели, и аз като теб!!! Даже бих добавила, а може би Велислав направи такава ролята 😍

# 658
Аз имам само една дума, с която описвам Зорница от четвърти сезон вятърничева. Да простиш на мъж, който те е лъгал за това дали е женен или не месеци наред и накрая дори не си призна, а тя сама разбра???  И това при положение, че тя му каза за връзката си с женения мъж. Нищо друго не ми трябва да е направил, за да не го понасям. Ненавиждам хората да ме лъжат за дребни неща, камо ли за някакви генерални и то човек, който обичаш и му вярваш. Уникален мъж както се казва.

# 659
Банков едва ли щеше да настоява да оперират двамата момичето, ако не беше сигурен, че ще се справят и че е опасно чакането и транспортирането. И да, смятам, че тя реагира бързо с бебето именно заради този случай, в подобни спешни моменти трябва да си уверен и да не те е страх. Изобщо не коментирам мъжа Банков, а лекаря Банков, той в тази си част беше отличен по мое мнение.

Е тя в четвърти беше момиченце, закачливо, флиртуващо, това онова Simple Smile
Но за мен тук заслугата е на Диана.
Да, една игрива и свободна, харесвах това в нея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт