Пубертетът при момчетата - Тема 2

• 65 760
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
Погледнете от хубавата страна- децата ни се развиват нормално:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 676
  • Пловдив
Да ви питам...моят тийн се оплаква от известно време от болки в ходилата.Не мускулно,а отдолу на ходилата.Чак като го гледам му се променя походката...гледам го как се криви и все едно понакуцва.Мисля си,че може да е от бързия растеж,ама все пак...на ортопед ли да го водя?

# 677
Мистик,спортува ли?
Сина спортува. И имаше болки в петите от багането. Болеше го доста. С времето отшумяха. Набиваха му се. Там, в петите има костици , които при много бягане, много болят.

# 678
  • Пловдив
Мистик,спортува ли?
Сина спортува. И имаше болки в петите от багането. Болеше го доста. С времето отшумяха. Набиваха му се. Там, в петите има костици , които при много бягане, много болят.
Тенис на маса...не предполага такъв тип натоварване.

# 679
  • Пловдив
Моят син тренира футбол. На 13 г. е, а от м.август насам имат нов треньор, който засили доста темпото на тренировките. Всеки ден по 2 ч. и половина, като не знам какво точно правят, но много тичат. Отделно в сряда е различна тренировката-бокс, комбинирана в зала, а снощи- йога! Та мисълта ми е, че откакто е този треньор, явно натоварването е доста и той започна да се оплаква от болки в ходилото и в ставите. И аз мисля, че е в комбинация с растежа и тренировките.

# 680
mysthic, напротив предполага, сменяйте маратонките.. С Асикс се чувства най-добре, от тибхар и бътерфлай го боляха ходилата. Бътерфлай имали и някакви анатомични стелки, но в по-голямата номерация от 39номер

# 681
  • Пловдив
mysthic, напротив предполага, сменяйте маратонките.. С Асикс се чувства най-добре, от тибхар и бътерфлай го боляха ходилата. Бътерфлай имали и някакви анатомични стелки, но в по-голямата номерация от 39номер
Thinking цяло лято,а и сега в топлите дни ходи с едни леки като перце от Декатлон.Ще погледна кви модели имат Асикс...ама тоя тенис е 2 пъти седмично по час.Иначе ако има проблем с маратонките ще е от това че е по цял ден в даскалото.

# 682

Едно и също вършат маймуните като ви чета, просто няма как да сложа под поста на всяка една от вас и моя това го върши. Няма някоя нещо да е написала, и за мен да е ново.

Таралежите се раждат без бодли Simple Smile

# 683
Ето, там е ключът.  Качествени обувки. Не само за спорт, и в ежедневието.  Още един глас за Асикс. Фенове сме на Декатлон, но там за качество може да се говори в средният им ценови клас и нагоре.

# 684
  • Пловдив
Ако е маратонките е лесната работа...притеснява ме да не е нещо друго  Thinking Плоскостъпие,паднал свод...знам ли ?

п.п.Нещо такова ли...https://www.amazon.de/Asics-Jungen-Gel-Game-Tennisschuhe-Mehrfar … 2056031&psc=1

# 685
Ако е маратонките е лесната работа...притеснява ме да не е нещо друго  Thinking Плоскостъпие,паднал свод...знам ли ?

п.п.Нещо такова ли...https://www.amazon.de/Asics-Jungen-Gel-Game-Tennisschuhe-Mehrfar … 2056031&psc=1

На моя син случайно му открихме плоскостъпие. Също се оплакваше от болки в краката, но инцидентно. Нищо страшно няма. Посетихме ортопед и ни насочи към диагностика и взехме стелки, които са според неговия проблем. Тъкмо сега е времето, защото за отворени обувки не стават. В момента, в който детето сложи стелките в обувките/ също качествени/ми каза"Мамо, все едно по полянка вървя!"- знаете как е като се върви по място с трева и колко приятно е усещането. Друго- колкото се може повече да върви бос у дома- аз не одобрявам, но е полезно.

Ще носи стелките около година, поправимо е, надявам се. Но казаха- да не сваля стелките от обувките.

# 686
А какви са стелките?
и ние сме с плоскостъпие

# 687
  • Пловдив
 Светкавица  bouquet

# 688
А какви са стелките?
и ние сме с плоскостъпие

Плоскостъпие и дюстабан едно и също ли е?

# 689
Плоскостъпие и дюстабан едно и също ли е?
да

Общи условия

Активация на акаунт