Звездни компромати - част 368

• 78 790
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • в 1001-та нощ
Гала си има коремче - вижда се на видеата, които някой тук сподели наскоро от Турция. А при операция на бюста, ако няма дренажи -  има отоци, които в някои случаи са и надолу - и жената има вид на бременна. С времето ще върне стария вид на коремчето ....

# 166
Bella Hadid

Скрит текст:

# 167
  • София
Наоми Кембъл
Скрит текст:

# 168
  • До морето
Много кофти съвпадение да се публикуват снимки на Бела Хадид и Наоми една след друга. Направо ми става мъчно за Хадидката. Такова недоразумение е милата !

# 169
Аз пък много я харесвам, има красиво лице за моя вкус. В тяло трябва доста да поработи обаче.

# 170
  • Once there was a Hushpuppy...
Хора, ужасих се! Тая булка с ноктите защо копира Меган и така лежерно си е сложила ръката на гърба на младоженеца? Да не е някаква нова мода, а ние в неведение да си мислим, че е някакъв грозен маниер и да ги плюем дружно....
Е, вече е по-нежна, с ръка далеч от гръкляна Mr. Green
Че, онзи предишния на снимка от сватбата в Америка го беше обвила около врата с тия, страшните нокти.... Бррр, потрисам се от страх от Тоцините ноктИ Sick

# 171
  • До морето
Аз пък много я харесвам, има красиво лице за моя вкус. В тяло трябва доста да поработи обаче.

Ама преди или след поправките по лицето я харесваш?

# 172
  • София
Наоми е страхотна.
Бела има толкова умряла физиономия,  грам живец няма в нея.

# 173
След, но ако нямаше в публичното пространство снимки "преди", никой не би подозирал, че е пипана. Освен устните, може би.
Не припадам по Наоми, за годините си изглежда фантастично, но много рядко харесвам афроамериканки. Сещам се единствено за Тайра Банкс и Ванеса Уилямс в момента.

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 21:17 от thumbelinna

# 174
Наоми е англичанка, не е афроамериканка Wink.

Бела Хадид ми е ужасна, ако сестра ѝ и майка ѝ не бяха известни, щеше да види подиум на куково лято. А и ако тате нямаше кинти!

# 175
О, със сигурност, но модният бизнес вече не е като от 90-те, както вече се коментираше. Тя има хубави пропорции и дълги крайници, което е крайно недостатъчно, за да дефилираш за VS по принцип.
На живо е много усмихната и грациозна, определено е привлекателна.  Peace

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 21:44 от thumbelinna

# 176
  • Пловдив
Вики Бекъм, Наоми, Кейт Мос, Робърт Патинсън, Лени Кравиц, Наталия Водянова, Рита Ора и други на ревю на Диор в Париж:

http://www.spletnik.ru/look/newsmoda/83059-vodyanova-pattinson-k … or-v-parizhe.html

# 177
  • Оптимист по принуда
Наоми Кембъл
Скрит текст:

Истинска пантера. Не остарява.

# 178
  • София
Bella Hadid

Скрит текст:

Прилича ми на робот Grin

# 179
Джейми Оливър - 18 год. от сватбата