Звездни компромати - част 368

• 79 352
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Тази Преслава за мен е уникално тъпа жена
Как е възможно все с боклуци да се събира ?!

# 421
Гримьорите на Мегън май са прекалили с ружчето.

# 422
Бела Хадид, чиято фигура ми е далеч от супермоделска:

# 423
Много си е моделска фигурата даже. Все пак на показаният кадър не дефилира.

# 424
Идеална ѝ е фигурата на Бела тук, че не ѝ се вижда провисналия задник.

На мен ми е най-досадно да чета призивите на тоя и оня за спиране на това и онова. Ми не действат, престанете да го правите!

# 425
  • Once there was a Hushpuppy...
Ейй, 100 отговора в темата на тема "бременна ли е НС??" - чудо невиждано!!   ooooh!
Аз реших, че Деси Генералова е блеснала с прелестен тоалет Mr. Green и сте се възхитили в 5-6 страници.

# 426
Хм, аз съм с почти същата блуза като на НС, че и цвета е същия, егати! Дали не съм бременна?!

# 427
  • София
препикай една рукола и ще разбереш  Joy
смешка с препратка към една съседна тема;)

# 428
Добре де, тук нали всички разбират от всичко, но аз май съм пропуснала от кой е бременна евентуално НС newsm78 Та, да замоля за включване по въпроса, има ли си гадже и параметри със снимков материал Peace

# 429
Ето за какво е питано повече, за гаджето на Николчето! Гаджето и е синът на Цеко Минев.

# 430
  • София
Мен личността на Никол Станкулова изобщо не ме вълнува, а по-скоро въпросът дали тази фигура и корем, като на клипа, е на небременна жена Grinning Това си е предизвикателство за разгадаване Joy Според мен категорично изглежда, подчертавам изглежда, бременна.
Иначе аз си умирам за коментари за Деси Генерала, ама за златки и николети, тц, грам не са ми интересни. Е, това например, за Златка, как висяла да дърдори по телефона, пък деца и майки я чакали на пързалката, беше интересно, върха на простотията човешка, но снимки и гъзища, толкова еднотипни и малоумни, са ми до болка втръснали.

# 431
Станкулова както се поддържа с фитнес и подобни ако не е бременна и прочете тук за какво иде реч сигурно в депресия ще изпадне. JoyJoy

# 432
Никол, моля те ела и кажи бременна ли си или просто гардеробът ви в Нова е зле и да се свършва.  Praynig

# 433
Ето за какво е питано повече, за гаджето на Николчето! Гаджето и е синът на Цеко Минев.
Е, хайде де! Hug
Нито го знам Цеко, нито син.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 06:32 от Hushpuppy

# 434
  • София
Ама моля ви, Станкулова не е синоптичка. А момиче, което съобщава прогнозата за времето. За да си синоптик се изисква определено образование, все пак хората учат с години за това.

Общи условия

Активация на акаунт