Звездни компромати - част 368

• 78 318
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Ами Мичето е наслагала разни хаштагове на фризьори, гримьори и модни марки...може би роклята е Ив Сен Лоран? Или chloe?

# 16
Ами Мичето е наслагала разни хаштагове на фризьори, гримьори и модни марки...може би роклята е Ив Сен Лоран? Или chloe?

Каквито и хаштагове да е наслагала изглежда зле с тези топузи на краката и тази лятна рокля.

# 17
Наоми:
Скрит текст:

Калудия Шифер със завидно количество фотошоп. Чак не прилича на себе си.
Скрит текст:

Клаудия реално:
Скрит текст:

# 18
Една много цветна Хелън Мирън

# 19
Мерил Стрийп е рожденничка днес.
Жива и здрава да е, още Оскари да получи
П.С.
Отварачката в Бургас ли се е снимала?
Пише,че е в Стара Загора.

Гола и боса се  е прибрала. Само ботушки са й останали. 

# 20
  • София
Благодаря за темата!  bouquet

Хайди Клум
Скрит текст:

# 21
Много са хубави манекенките от времето на Синди, Клаудия, Хелена, Наоми и пр.
Сега май няма такива хубавели  или аз съм вече дърта!?

# 22
  • DE
Хареса ми шапката на Хелън М.

# 23
Галенини празнуват 9 рожден ден големия и син. Хубаво семейство изглеждат, на снимка поне:)
https://instagram.com/p/BkXdU4Rgkd3/

# 24
Готова за някое кралско събитие. Много добре изглежда Хелън Мирън. Шапката също е хубава.

# 25
# 26
Засякох сем. Стораро в Мармалад. Малкото синче изглежда гей и изобщо не може да пее. Показаха е кой салон си правят брадите и малкото му кученце, подарък от тати на име Бамби...
БТВ наистина удрят дъното.

# 27
Много са хубави манекенките от времето на Синди, Клаудия, Хелена, Наоми и пр.
Сега май няма такива хубавели  или аз съм вече дърта!?

Не си дърта. Wink
Дизайнерите никога повече няма да позволят "Ерата на топмоделите" да се повтори.
Имаше период, в който изброените манекенки бяха толкова известни, че хората масово се интересуваха предимно от тях, а не от дрехата, която носят. По ревюта масово се е чакало на подиума да излязат Наоми, Клаудия и Синди и никой не го е интересувало с рокля ли са, с панталон или голи...
Дизайнерите се "освестиха" и сега ползват жени-закачалки. Колкото по-незабележима е жената, толкова по-добре. Тук там "пускат" по едно, две момичета да пробият и да натрупат слава. И дори днешните известни модели не идват от висшата мода, а от гащите и сЮтЮените на Виктория Сикрет.

# 28
# 29
Ice Queen, абсолютно права си! Обаче какви времена бяха! Купувах си списания, за да прочета за поредната авантюра или дреха, обувки, чанта, бижу извън и на подиума на някой от топмоделите. Сега са ми легнали на сърце моделите на Виктория Сикретс: не са така звездни като тези от 90-те години, но са разпознаваеми, за разлика от безкръвните същества, които щрапат по котешката пътечка към днешна дата. А такива като Джиджи и Белла изобщо не искам да ги коментирам! Не могат да ме спечелят!
Не беше ли на Донатела Версаче идеята за топмоделите? Нещо такова ми се върти в главата, но не съм сигурна...     

Общи условия

Активация на акаунт