👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 9 952
  • 50
  •   2
Отговори
  • USA
НОВА ТЕМА - ДОБРЕ ДОШЛИ!

🔎Споделете накратко кого сте срещнали,
ако решите - къде сте го видели, вашето впечатление и мнение.

⋆. ༶ ⋆. ༶ ⋆. ༶ ⋆. ༶ ⋆. ༶ ⋆. ༶ ⋆. ༶ ⋆. ༶ ⋆

Моля, в темата не използвайте инициали за човека, когото говорите, или само първо име,
както и уточнявайте при дублиране на имена.

📢Предишна тема:

тема 45

# 1
Някой беше писал за Мария Сапунджиева. Бях я срещнала наскоро на детска площадка с внучето и - много е симпатична и общителна.

# 2
Да и аз съм говорила с нея, много мила е.

# 3
  • София
В понеделник - Петьо Петков- Шайбата на центъра на Бургас, вървеше с някого и му разказваше нещо, но беше изключително театрален в обясненията, не можеше да не го забележи човек. 😂 Иначе все така младее, евала.
По-късно при изложбата на папагали - Калоян Явашев- татко Калян- автор на книги, дресьор на папагали и за съжаление известен може би най-много с публичния скандал, който се оформи около него и бившата му жена.

# 4
Криско с жена си и дъщеря си

# 5
  • Бургас
Любо Ганев видях на работата ми. Този човек наистина е като великан. На живо този мащаб е наистина впечатляващ.

# 6
  • София
Благодаря за новата тема! Напоследък не съм виждала никого, но с Любо Ганев споделяме един зъболекар и там сме се засичали - наистина имам чувството, че е огромен, трябваше да се навежда, за да излезе от вратата.

# 7
  • Варна
И аз не съм засичала никой от няколко дни.
Чудно ми е Ганев как си намира обувки? Сигурно носи 50-ти номер.

# 8
Той държеше преди години магазин Грамадан, където предлагаха дрехи и обувки за огромни мъже. За мен е като великан, защото много наедря последните години. Като беше спортист беше висок, но сега е огромен

# 9
  • Варна
Нормално, няма такава активност като преди.

# 10
Преди години работихме заедно и когато ходехме в Италия беше истинска атракция   по улиците.  Grinning
 Всички се обръщаха след него. Той си беше и много известен там, де , но  дори и само с външния си вид привличаше огромно внимание.

# 11
Няма как да остане не забелязан Sunglasses

# 12
Ники Кънчев, надебелял е.

# 13
Анастасия Лютова в Царево. Надута и капризна ми се стори.

# 14
И аз миналата година видях Любо Ганев. Огромен наистина с розово-лилави огромни маратонки.

Общи условия

Активация на акаунт