👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 55 438
  • 334
  •   5
Отговори
# 15
Ники Кънчев, надебелял е.

Преди около месец и половина го видях на събитие при нас, даже ММ се снима с него. Никак не беше пълен, даже доста слаб ми се видя.

# 16
Ами в петък го видях, корема му беше доста голям

# 17
Филип Аврамов на почивка в Гърция.Много тих и ненатрапчив.

# 18
Благодаря за новата тема! Напоследък не съм виждала никого, но с Любо Ганев споделяме един зъболекар и там сме се засичали - наистина имам чувството, че е огромен, трябваше да се навежда, за да излезе от вратата.
Даа, беше дошъл в офиса, чувам глас "Добър ден, търся едисикогоси", поглеждам към вратата -- няма никого, от втори опит забелязвам наведена глава в горната част на рамката на вратата 🤣

# 19
Кънчев е диабетик и е доста слаб.

# 20
Корема му изобщо не е малък, познавам и други диабетици, които не са слаби, но както и да е, аз го видях напълнял 🤷♀

# 21
Галена със семейството си

# 22
Марта Вачкова. С бяла коса, но изглежда отслабнала и подмладена.

# 23
  • Sofia
Драго Драганов в два поредни дни до БНТ. Вторият ден си беше съвсем ок с червена тениска и дънки, но предния... С някакъв комплект черна тениска и къс панталон с огромни бели цветя навсякъде. Тотално инфантилно, даже и за всекидневна разходка по Сан Стефано. После разбрах, че било ултра модерно да ходиш с огромни китки и тези комплекти били много скъпи/маркови. В петък едно ромче беше със същото черно екипче, ми... идеално му стоеше за неговите 12-13 години.

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 22:23 от Child of June

# 24
Деница Сашева в Парадйс на фризьор.

# 25
  • гр.Пловдив
Деница Сашева в Парадйс на фризьор.

Подготвяла се е за гостуване при Лора Крумова

# 26
Кубрат Пулев в Стария Несебър. Носеше и двете си деца на ръце, по едно във всяка ръка. Мило изглеждаха.
Пак там Джуджи и мъж. Свежари.

# 27
  • София
Доктор Неделя Щонова на събитие - симпатична и непревзета беше.

Любо Ганев често го засичам по разни самолети, както и в безнес-салона на летище София.

# 28
Антон Хекимян в кафенето на НДК. Много младее и е отслабнал.

# 29
  • на последния етаж
Сийка Милева във фитнеса. И там много гримирана.

Общи условия

Активация на акаунт