Знаете ли кого видях - 45 тема

• 26 023
  • 162
  •   1
Отговори
  • До сърцето...
НОВА ТЕМА - ДОБРЕ ДОШЛИ

Споделете накратко кого сте срещнали,
ако решите - къде сте го видели, вашето впечатление и мнение

*  *  *

Моля, в темата не използвайте инициали за човека, когото говорите, или само първо име,
както и уточнявайте при дублиране на имена.

Предишна тема:

тема 44

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 20:47 от Радика

# 1
  • София
Много известни личности на поклонението на Кирил Маричков - Йорданка Христова, Васил Найденов, Орлин Горанов и др.

# 2
  • до морето
Йордан Цонев- лесно се комуникира с него. Младее.

# 3
В южния парк днес Къци и Румен от Сделката. Не бяха заедно на различни места в парка, ги разминах.

# 4
Аня Тейлър -Джой снощи била на Витошка и в книжарница на Шишман.
Не съм я видяла, четох че с Венсан Касел снимат филм, затова и него преди дни някой писа, че го е видял в Правец

# 5
Аня Тейлър -Джой снощи била на Витошка и в книжарница на Шишман.
Не съм я видяла, четох че с Венсан Касел снимат филм, затова и него преди дни някой писа, че го е видял в Правец
Да,снимат тук

# 6
Много искам да я видя Аня.

# 7
Много искам да я видя Аня.
И аз !! Преди време ме беше яд че не отидох на концерт на Лейди Гага 😊😊 . Би ми било готино да видя някой известен !! За Ед Шийрън също ме беше яд .. 😊 Но се радвам че имах възможност да се докосна до Влади Михайлов и Йоанна Темелкова.  😊😊

# 8
  • При децата ми
Генчо от "Игри на волята". Никога не бях чувала за него, казаха ми кой е. Добро впечатление ми направи, възпитан.

# 9
Генчо от "Игри на волята". Никога не бях чувала за него, казаха ми кой е. Добро впечатление ми направи, възпитан.
Аз миналата седмица видях Венци от този сезон , и много добро впечатление ми направи !! Виждам и Моника от миналия сезон доста често , там пък мнението ми е на обратно.. Една такава надута и неприветлива.  😐😐

# 10
  • Варна

Аз много го харесам, добро момче е.

# 11
  • до морето
И аз, единственият който следвам от ИВ. Има гражданска позиция и споделя каузи.

# 12
  • София
На касата на Народния - Карамазов.

Малко предреди опашката, но така чаровно ми се усмихна, че му прощавам. 😃
Зад мен беше Йоанна Темелкова, много беше хубава.
После пък видях Малкович. Въобще доста ползотворна вечер бих казала. 😂

# 13
На касата на Народния - Карамазов.

Малко предреди опашката, но така чаровно ми се усмихна, че му прощавам. 😃
Зад мен беше Йоанна Темелкова, много беше хубава.
После пък видях Малкович. Въобще доста ползотворна вечер бих казала. 😂

Йоанна Темелкова е голяма симпатяга , като човек който също я е виждал мога да го потвърдя .. Карамазов ми се вижда доста застарен и той като Блатечки се отпусна !! Надявам се скоро отново да мога да гледам Йоанна Темелкова тъй като ще има нестандартно прочитане на " Разказите на Луи " и тя е част от този проект !! Съветвам ви хора ако не сте чели разказите му да го направите супер забавни са, но както и да е това е за друга тема !! Както споменах тя ще бъде в този проект , и дано да мога да го видя . 😊😊

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 22:28 от Жасмина 94

# 14
Константин и Надя на обяд вчера , усмихнати и в добро настроение .

Общи условия

Активация на акаунт