Звездни компромати - част 368

• 78 810
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Да бе, болките са толкова силни, че абсурд с каквито и да е обезболяващи да си в кондиция и работоспособен.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 11:19 от alvelina

# 211
  • София-Младост
Да бе, болките са толкова силни, че абсурд с каквито и да е обезболяващи да си в кондиция и работоспособен.
На мен ми казаха, че са като при мускулна треска.

# 212
Не при всички.

# 213
Гала по празниците не бачка, както и през лятото. Все е намерила време да си сложи силикон.

# 214
Не ми изглежда бременна Тоца, поне на тази снимка.
Скрит текст:

# 215
  • До морето
Ильо Стоянов (ако е при него и ако е сложила) е известен с метода си на опериране и с това, че при него най-малко боли. Никакъв проблем не да се оперира в петък следобед и в понеделник да е на работа.

Пак се върнах да гледам снимките, мисля че е от позата и потника, не ми изглежда като да е с прясно сложени гърди.

# 216
Няма Гала нов бюст според мен.

# 217
Яя, Тоци е с много готин мъж!
Браво! Е ми, този си и отива много!
Радвам се за нея, честно!

# 218
Много готин е силно казано, ама дано тя миряса и не се окепазява повече
http://cache1.bgdnes.bg/Images/cache/319/Image_6902319_308_0.jpg

# 219
Изглеждат щастливи на сватбената снимка Антония и съпруг. На нейния, как да кажа...колорит, много и отива да стои до нея един по-мъжествено изглеждащ мъж.

# 220
Не при всички.

Точно. Поне 2-3 дни си извън линия.

# 221
Абе писах ви аз преди време, че често засичам Златка в Бургас(в кварталния парк) и че има нещо, а то...
Ами не, не изглежда щастлива. Слаба, изтормозена, измъчен вид, смачкана...
Май ще излезем съседки. И аз я виждам често в парка ( предполагам същият) и наистина не ми изглежда така, както по снимките. Има една червена раздърпана жилетка, явно много си я обича.
Един ден децата са на пързалката. Нейното е седнало най-отгоре и всички останали деца, около7-8 на брой, чакат да се пуснат. Тя говори по телефона и изобщо не я интересува, какво става около нея. Чакаме и ние, майките. Минаха пет минути, нищо. Накрая детето, което чакаше наред, бутна леко нейното, за да се пусне. Лелеее, няма да ви казвам, каква олелия вдигна. Мислят се за богопомазани.
Сега, като го пиша, знам, че звуча смешно, но тогава всички бяхме изпушили от наглото ѝ поведение. Детенцето ѝ няма никаква вина.

# 222
Къде е била сватбата на Антония? Плажа по-точно ме интересува. Simple Smile

Има една червена раздърпана жилетка, явно много си я обича....

Хах, да, явно на едно и също място я виждаме. Grinning
Потвърждавам думите ти. На конкретната случка не съм присъствала, но и аз имам личен "сблъсък" от подобен тип, но бях удостоена само с ледено мълчание и вирнат нос. Хах. Wink

# 223
Няма вина детенцето й, но след 2-3 години ще кара околните да застават на нокти, защото родителката му е показала колко е "велика" и прави скандали за щяло и нещяло.
Светът тотално изрещя да стават известни моми и момци с незнайно какво занятие и очевАдно креватна слава само.

# 224
Много готин е силно казано, ама дано тя миряса и не се окепазява повече
http://cache1.bgdnes.bg/Images/cache/319/Image_6902319_308_0.jpg
Ама, с брадичката е по- добре, нали!?Nerd

Общи условия

Активация на акаунт