Кауфланд - тема 30

• 81 294
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
 Сигурно е била нова касиерката. Практиката е само един ден - стоят и гледат до някоя по - опитна касиерка, на другия ден вече сами ( зад гърба им все има някой друг касиер)и се започва питане, търсене.А за ваучерите за чакане всеки е в правото си, след като са обещани от Кауфланд при определени обстоятелства.

# 466
Не искам да защитавам К, но в момента има поне по един служител, който е в отпуск от даден отдел.И прави впечатление, че магазина е с главата надолу. А на касите става нещо страшно. Аз снощи попитах една от касиерките, защо има отворени само 2 каси, при положение, че има опашки чак до сладоледените витрини-отговори, че има много в отпуск, а другите са в почивка. И смея да твърдя, че и двете касиерки обслужваха с бързина и усмивка. Та и на служителите не им е лесно. Относно заплатите-вдигнали са ги леко от тази година , като масово вече са над 850лв., но за същата длъжност например в София е на над 1100лв.

# 467
  • Пловдив
Снощи минах за сладолед на клечка и акокадо.Сладолед с ядките нямаше,авокадо също...питах къде е?Били го изтеглили заради лоша партида.

# 468
Снощи минах за сладолед на клечка и акокадо.Сладолед с ядките нямаше,авокадо също...питах къде е?Били го изтеглили заради лоша партида.
Авокадото при нас беше много гнусно, имаше доволно количество.

# 469
Няколко пъти виждам в магазина листовки, че търсят персонал. Явно няма много желаещи.

# 470
22 минути е обслужвала само вас ли? Даже с пълна лента не би трябвало да отнеме толкова време.

# 471
Те касиерките и обслужващите щанда за месо не са виновни за опашките. Просто си трябва повече персонал. Рядко се случва някой да не е любезен с клиент.

Последния път ми се случи в Боби и Кели - този, който пускаше влакчето-гъсеница беше супер нелюбезен и мрънкащ, даже се поскарах с него да не държи такъв тон на хората.
Скоро няма да стъпя там. Не само заради него, като цяло....

# 472
  • София
22 минути е обслужвала само вас ли? Даже с пълна лента не би трябвало да отнеме толкова време.
Детето засече от поставянето на първия артикул на лентата 😂 ние си бяхме с много стока, но и жената доста бавно и неориентирано действаше.

# 473
Момичета, какво пазарувате тази седмица от любимия ни магазин?

Да ви се похваля, в понеделник, в 7.00 ч. бях там и си купих Кафе Якобс Голд за 7.99 лв. за 200 гр. - 3 бр. и олио Клас, защото заедно с всички останали олиа е намалено. Купих и намалена котешка храна "Пурина" в пауч. Сега в някои зоомагазини я продават за 0.99 лв. а в Кауфланд с 3 стотинки по-скъпо, но реших този път да не се скъпернича толкоз и си взех доволно количество бройки от нея.

# 474
Аз си купих от френската леща, много е хубава; кашкавали Маджаров и Елена, Маджаров ми е любим, този още не съм го опитвала; маслини колосал без костилка, не помня дали са от намалените в брошурата; краставици; банани; грозде. Това са от намалените.

# 475
Маслините без костилка при нас са гадни, не взимайте количество. Активия, препарат за тоалетна Медикс...кашкавалка...друго не се сещам.

# 476
Маслини вече почти не вземам от Кауфланд. Последните няколко пъти все гадни бяха, дори и такива сортове, които по принцип харесвам.  Peace

# 477
Маслините също още не сме ги опитали, но тези ми харесваха. Напоследък и на мен ми се случва да усещам някакъв странен мирис, вкус от маслините им, може и тези да не са хубави.

# 478
  • София
Много благодаря за разясненията за чакането на касите!  bouquet

Някой ползвал ли е котешката тоалетна, която е намалена? "Топките" стегнати ли са или се разпадат като на К-класик?

# 479
Няколко пъти виждам в магазина листовки, че търсят персонал. Явно няма много желаещи.

Не знам какво точно е натоварването при тях, но съм чувала, че в Лидл били по-добри условията на работа.

Иначе заплата от 1100 лв. не е никак за пренебрегване за такава позиция.

Общи условия

Активация на акаунт