Кауфланд - тема 30

• 81 257
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • София
В брошурата за 50 % намаление, на трета страница има тави и тигани Brio. Някой има ли впечатления за тях?

# 556
Отдавна не ходя в К заради 'ниските цени',защото почти нищо не ми излиза по-евтино.Ходя заради разнообразието и удобството че има всичко което ми трябва на едно място.Ако времето е поносимо и съм в настроение ходя пеша до там и се прибирам пеша,но в повечето случаи хващам автобус,защото хич не ми е близо,и като добавя цената на двата билета към общата сметка,всички 'промоции' са 'покрити' Simple Smile
Brio-имам Уок тиган,не съм доволна много,особено от дръжката,лесно започна да се размества,и като че ли лесно се надрасква покритието.Ама за 19.99 толкова.

# 557
  • София
Ясно, благодаря ти! Мислех за свекърва ми да взема, но ще помисля.

# 558
като добавя цената на двата билета към общата сметка,всички 'промоции' са 'покрити' Simple Smile
Невороятното изживяване да се лашкаш в авутобуса е безценно. Simple Smile Simple Smile Поне не рискува човек да катастрофира докато чати в нет-а и шофира ...

# 559
Наистина напоследък ниищо интересно в КауфландНещо се изчерпаха на добри предложения и "промоции".От известно време друга по-малка верига ме печели като клиентка.
И аз вече все по -често ходя в друга верига.Някой може ли да публикува брошурата на - 50% нехранителни,че никъде не я откривам.

Последна редакция: сб, 11 авг 2018, 18:34 от Leiny

# 560
  • shumen
Благодаря за новата брошура.Другата седмица харесах Ариана Радлер,Магдаленас кексчетата и безалкохолните в кутийки.

# 561
  • София
Мнение за тенджерата ,която е намалена другата седмица ?

# 562
  • Бургас
Някой има ли отзиви за автопрахосмукачките по 10лв, като за тази цена дали ще вършат някаква работа?! Thinking

# 563
Добро утро,  някой знае ли дали филтрите за кана Maxtra + стават за каната,  която е от утре на промоция,  ето тази:

https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/sledvashta-sedmit … _id=00029051.html

Чудя се дали днес да не си купя филтри,  а утре каната,  но не съм сигурна,  че ще станат.

# 564
  • София
Добро утро,  някой знае ли дали филтрите за кана Maxtra + стават за каната,  която е от утре на промоция,  ето тази:

https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/sledvashta-sedmit … _id=00029051.html

Чудя се дали днес да не си купя филтри,  а утре каната,  но не съм сигурна,  че ще станат.

Купи си филтрите, запази касовата бележка и утре ако не стават, ги върни в едномесечен срок.  Wink

# 565
От тазседмичната брошура Ариел или Максима бихте ми препоръчали?
Фен съм на Ариел, но не и от България. Само че скоро не сме пътували до Германия и резервите се изчерпаха.
Клоня повече към Максима, ценово е по изгоден, но дали и като качество е по добър?

# 566
Добро утро,  някой знае ли дали филтрите за кана Maxtra + стават за каната,  която е от утре на промоция,  ето тази:

https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/sledvashta-sedmit … so_id=00029051.ht
Има филтри с 50% намаление в новата брошура точно под каната.
Скрит текст:
Може да вземате Maxtra+ в случай, че вкуса на водата от кауфландските филтри не ви харесва.
В зелената опаковка (по-горе в скритият текст има снимка) съм ги пробвал и се справят с хлор (и другите вещества дето ги слагат във водата за дезинфекция) и твърди частици. Не знам Maxtra+ с какво са по-добри. Не съм имал време да чета и да сравнявам.

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 09:16 от netman71

# 567
Добро утро,
Някъде дали я има качена брошурата с нехранителните, никъде не я намирам?
Хубав ден!

# 568
Извинете, какви са тези филтри на Кауфланд, за втори път го чета?
Ако са показаните от Вас, те не са на Кауфланд, а са си на Аквафор?!

# 569
Много благодаря за инфото за филтрите. Изобщо не съм ги видяла,  че ще ги има следващата седмица.
Мис ю,  тук по категории можеш да видиш промоциите следващата седмица:

https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/sledvashta-sedmitsa.html

Общи условия

Активация на акаунт