iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 100

• 68 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте.
Скрит текст:
Влизам с въпрос към denis свързан с пробиотиците.
Почти навсякъде където съм намирал информация за това кога е най добре да се приемат се препоръчва непосредствено преди хранене за да може лактобацилите да се адхезират по-бързо към стената на  червата, да се размножат и да започнат да упражняват своето полезно действие.Дори много от самите производители препоръчват прием именно по този начин.Ти обаче препоръчваш да се приемат далече от храна най добре няколко часа след лека вечеря.Би ли се аргументирала защо?Ако искаш и линк към статия можеш да дадеш.Това е просто въпрос.Моля да не се приема като заяждане.Чакам да пристигне : https://www.iherb.com/pr/Healthy-Origins-Probiotic-30-Billion-CF … s-150-Vcaps/19519 .
Смятам да го приемам поне 3-4 месеца без прекъсване  и търся истината за себе си при какъв прием ползата ще е най голяма.
Благодаря.
Здравей!
Приемът на ПроБ на гладно е с цел максимално усвояване. ПроБ-те са живи микроорганизми, белтък-протеин и ако се смесят с храната, голяма част от тях ще бъдат унищожени от ензимите, отделени от тялото, за подпомагане на храносмилането и тези от самата храна, и от стомашните сокове.
Когато стомаха и червата са почти празни, по-лесно ще се осъществи тази адхезия и колонизация в тях. Приемът вечер е подходящ, защото това е най-дългия период, през който не се приема храна.

Нямах време два дни да погледна известието от митница и що да видя, на декларацията е посочено субтотала  за ДДС облагане. Какъв е смисъла от лоялити, за първи път ми се случва....Става въпрос  за 100$ поръчка и 9$ лоялити. Имам ли право да оспоря или ще откажа пратката?
Ще трябва да платиш ДДС на 109$ + 15.50 лв митнически такси.
Не може да ги оспориш, защото всяка пратка над 30.00лв се води митническа и за нея се дължи ДДС и митнически такси.

Може да откажеш пратката, но парите ще ти бъдат върнати след като пратката бъде получена от сайта - може да отнеме и 2-3 месеца.
Пиши на сайта и се разберете.

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 22:21 от denis.

# 316
Денис, ММ напоследък нещо се преработи и много го болят вече ръцете. Знам, че трябва да почине, и той знае, но няма как. Не може да ми каже какво точно го боли - ставите, костите или мускулите, казва навсякъде, като че ли повече ставите /той каза "снадката" Simple Smile, предполагам, че това има предвид/. Още месец и половина някак трябва да изкара. Иска някакви добавки да му дам, приготвила съм му:
https://www.iherb.com/pr/MRM-Glucosamine-Chondroitin-MSM-90-Capsules/72418
https://www.iherb.com/pr/Life-Extension-Magnesium-Citrate-160-mg … Veggie-Caps/47676
и мултивитамини.
Това са нещата, които имам подръка. Какво друго би могло да помогне? Да пие ли колаген? Глюкозамина в каква доза? С храна или на гладно?
100% сме сигурни, че става въпрос за преумора и натоварване, не е нещо друго. Работата му е преди всичко с ръцете и изисква доста сила.

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 22:50 от Бледолилава

# 317
Благодаря, denis
това с включването на лоялити  за плащане преди го нямаше с DHL, винаги плащах сумата върху тотал след отстъпката и сега се опулих. Отворих да си припомня  поръчката и ясно там е отбелязано кое е тотал и кое субтотал. А тотал е без тези 9$. Мъча се да се сетя как плащах предния път на пощите, но не помня  и ме гложди сега.
Явно на кашона са писали субтотала.

# 318
  • София
Денис, ММ напоследък нещо се преработи и много го болят вече ръцете.
Скрит текст:
Знам, че трябва да почине, и той знае, но няма как. Не може да ми каже какво точно го боли - ставите, костите или мускулите, казва навсякъде, като че ли повече ставите /той каза "снадката" Simple Smile, предполагам, че това има предвид/. Още месец и половина някак трябва да изкара. Иска някакви добавки да му дам, приготвила съм му:
https://www.iherb.com/pr/MRM-Glucosamine-Chondroitin-MSM-90-Capsules/72418
https://www.iherb.com/pr/Life-Extension-Magnesium-Citrate-160-mg … Veggie-Caps/47676
и мултивитамини.
Това са нещата, които имам подръка. Какво друго би могло да помогне? Да пие ли колаген? Глюкозамина в каква доза? С храна или на гладно?
100% сме сигурни, че става въпрос за преумора и натоварване, не е нещо друго. Работата му е преди всичко с ръцете и изисква доста сила.
Трябва да се консултира с ортопед, ревматолог... да направи изследване за Хламидия трахоматис / ако не е лекувана и е от дълги години - унищожава ставите и т.н. /. Да направи и снимка на ръцете.
Много често артрита започва от пръстите на ръцете - добре е да се знае точната причина, защото някои добавки, дори и да не са най-подходящите, тушират проблема, а това забавя правилното лечение.
За глюкозамин формулата -  да пие на MRM, но този продукт е по-хубав:
https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Glucosamine-Chondroitin … -120-Capsules/211
- приема се на гладно, по-ниски дози, на повече прима или поне 2х2. На 2-4 месеца се прави почивка 1 месец. Действа бавно - трябва да се приема по-дълго време / все пак подпомага регенерацията на тъкан/
Магнезият става - по 2 табл е добра доза.
Може да приема също - колаген тип 1 и 3, като се редува с колаген тип 2.
Изпива едната опаковка и след това другия вид колаген.
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-UC-II-60-Veggie-Caps/16572  - този е за хрущяла на ставата
От полза ще са МСМ, омега 3 /ЕРА/, ХК / за смазване на ставите и по-лесно движение/, Босвелия и Куркума - за болките, те са растителен аналог на НСПВС
ПП.
Ако е артрит - пакета ПЕнзими доста помага. Дано да не е това.

ППП.
За локално приложение - това не сме го коментирали скоро, а доста момичета го ползваха за болки в ставите - дано да се включи някой:
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Glucosamine-MSM-Arnica-Liposo … -fl-oz-237-ml/645

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 06:58 от denis.

# 319
Здравейте, получих ХК injuv на Source Naturals. Преди известно време пих Hydraplenish, но прекъснах. Мога ли да доизпия останалото количество от Hydraplenish и да продължа с injuv?

# 320
Благодаря, denis
това с включването на лоялити  за плащане преди го нямаше с DHL, винаги плащах сумата върху тотал след отстъпката и сега се опулих. Отворих да си припомня  поръчката и ясно там е отбелязано кое е тотал и кое субтотал. А тотал е без тези 9$. Мъча се да се сетя как плащах предния път на пощите, но не помня  и ме гложди сега.
Явно на кашона са писали субтотала.
С банково извлечение, трябва да платиш върху действително платената сума.

# 321
  • Габрово
Поръчвала съм много пъти и суми малко над 30 лв., но никога не съм имала вземане даване с митницата. Но днес получавам уведомително писмо от митница, и то не от нашия град - Габрово, а от Горна Оряховица. Възможно ли е това?  Ако не си получа пратката и я върнат на iherb, какво се случва?
Отново да повдигна питанка си - попадайки в друг град на пратката означава. че задължително трябва да използвам услугите на пощите да ме представляват. И още един въпрос - ако откажа пратката, върнат я на iherb, споменавате, че възстановяват /макар  и късно/ сумата за поръчаните добавки, но каква сума ще ми удържат за доставката, при условие че поръчката ми е с безплатна доставка едната, а другата с около 2 долара?

# 322
  • София
Здравейте, получих ХК injuv на Source Naturals. Преди известно време пих Hydraplenish, но прекъснах. Мога ли да доизпия останалото количество от Hydraplenish и да продължа с injuv?
Да, може да продължиш с injuv. През деня пий повече вода, защото ако тялото е дехидратирано, няма да има ефект от ХК.
Приема се на гладно, 2х1капс  или 2-те капс. на един прием - сутрин/ не е нужно да започваш прием 2х2капс. за 20 дни/

Скрит текст:
Поръчвала съм много пъти и суми малко над 30 лв., но никога не съм имала вземане даване с митницата. Но днес получавам уведомително писмо от митница, и то не от нашия град - Габрово, а от Горна Оряховица. Възможно ли е това?  Ако не си получа пратката и я върнат на iherb, какво се случва?
Отново да повдигна питанка си - попадайки в друг град на пратката означава. че задължително трябва да използвам услугите на пощите да ме представляват. И още един въпрос - ако откажа пратката, върнат я на iherb, споменавате, че възстановяват /макар  и късно/ сумата за поръчаните добавки, но каква сума ще ми удържат за доставката, при условие че поръчката ми е с безплатна доставка едната, а другата с около 2 долара?
На Уведомителното писмо/УП/, не е ли посочен мейл, на който може да изпратиш необходимите документи, пощите да ти освободят пратката и да си я вземеш от твоя пощенски клон?
Ако не искаш да плащаш ДДС и такси и искаш да върнеш пратката - трябва да напишеш на УП: Отказвам пратката и да се подпишеш.
След като пратката пристигне при Iherb - те ще ти възстановят сумата - без доставката / или без тези 2$/.
Пиши на сайта и се разберете.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 14:25 от denis.

# 323
  • Габрово
Благодаря, Денис

# 324
  • София
Предстоящи, седмични промоции 11-18 юли:

10% намаление:
- продукти за хранене и поддържане на теглото Diet & Weight Products Special
- продукти за хидратация Hydration Special

30% намаление:
на продукта Hyaluronic Acid Complex  + Безплатна доставка

# 325
Денис, може ли някакъв съвет за добавки, подходящи за жена на 55 г в менопауза. Работата й е тежка свързана с физически труд. Болят я много ставите, мускулите, лесно се уморява. Какво може да пие за облекчаване на симптомите на менопаузата и за подобряване на състоянието?

# 326
Скрит текст:
Предстоящи, седмични промоции 11-18 юли:

10% намаление:
- продукти за хранене и поддържане на теглото Diet & Weight Products Special
- продукти за хидратация Hydration Special

30% намаление:
на продукта Hyaluronic Acid Complex  + Безплатна доставка

Денис, дали си проучвала тази ХК, пише, че не е от животински произход?

# 327
Здравейте всички,

Имам въпрос, прочетох темата, има доста за колагена, но доколкото разбирам, изборът зависи от целите.

Затова ще дам малко информация:
На 43 години съм и имам признаци на стареене на кожата, косата и т. н. , имах и проблеми с червата, и лекарят ми също препоръча колаген. Освен това приемам вит. С, буфериран на NOW FOODS, ultra omega, също на NOW и ZMA, с него прекрасно се спи. Не спортувам. Та питането ми беше - КОЙ колаген да избера?Невъзможно е, много са. Бих искала да е качествен, високоусвоим и т. н., но не разбирам дали трябва да е с хиалуронова или без, рибешки или нерибешки и т. н. Какво изобщо е тип 1, 2 и 3?... Не мога да се ориентирам.

Моля, който знае! Denis, ще Ви бъда признателна!

P.S.: Кога и какъв ефект да очаквам, за да разбера дали "работи", а и евентуално да не избързвам?... На тези години май не трябва да го и спирам....

# 328
Имам въпрос. Ако се приема това и не се ходи на фитнес дали ще раздвижи метаболизма? https://www.iherb.com/pr/MusclePharm-Essentials-Carnitine-1000-m … -60-Capsule/81909

# 329
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Отново да повдигна питанка си - попадайки в друг град на пратката означава. че задължително трябва да използвам услугите на пощите да ме представляват. И още един въпрос - ако откажа пратката, върнат я на iherb, споменавате, че възстановяват /макар  и късно/ сумата за поръчаните добавки, но каква сума ще ми удържат за доставката, при условие че поръчката ми е с безплатна доставка едната, а другата с около 2 долара?
Аз също съм от Габрово. Може да отидеш до Митницата в Г.О. лично, но със попълнени докумети. А с това писмо,което си получила, попълваш го, прилагаш извлечение от банката и от поръчката от сайтът и го изпращаш до адресът посочен на писмото. След около 2 дена ще пристигне в близкият клон с изчислено дължимото ДДС, плащаш на място и е твое. ДДС е по техният курс посочен на сайтът на митниците.

Общи условия

Активация на акаунт