ОКТОМВРИйските деца, те са нашите слънца ! - Тема 10

• 47 402
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Такаааа за гърнетооо аз спрях да го слагам не че не стой, но невърши нищо...и 1 час да седи само си седи и пеем и се смеем но по същество нищо нито едната работа нито другата...така че ще поизчакам...озъбихме се доста тези дни от 21юни до сега 4 зъба избиха ами вече не ми е весело..мрънка боли го а те изкачат един след друг... дано има малко почивка искам си слънчевото момче 😆😆😆 а не това нацупено мрънкащо хихихи ами помрънках малко сега ще хапвам и ще лягам докато спи че през деня съня е мираж мрън Simple Smile))

# 346
  • София
Жана, разсмя ме! Оправи ми деня, благодаря ти!
Предстои ми разправия с Мтел/А1, и севсем не първата. Тези хора са способни да докарат човек или до убийство или до самоубийство!

# 347
Жана, разсмя ме! Оправи ми деня, благодаря ти!
Предстои ми разправия с Мтел/А1, и севсем не първата. Тези хора са способни да докарат човек или до убийство или до самоубийство!

Аз затова мисля да.приключвам отношенията си с тях в.много.скоро.време:)

# 348
  • София
Имам още една година! Едвам ще ги изтърпя! А и взех, че си направих всичко към тях, да ми е още по-гадно. ТВ, интернет и мобилен.

# 349
  • София
От всичките измамници, те са най-големи.
Миналата година така ме разиграваха. И с една софийска кабеларка пак имах разправии. КЗП и всичко е точно, хич не ги търпя.

# 350
аз проблеми с Мтел нямам, защото много съм се пекла и варила с мобилни оператори. Затова, като ми предложат "ама не искате ли еди какъв си договор" казвам -- не благодаря и си карам с прима.

Моят немезис са водафон, които са ме докарвали до безумни истерии и нервни тикове. Например, постоянно им казвах, че не искам никакви допълнителни пакети, въпреки това, всеки път като случайно се превключваше телефонът на швейцарски мобилен оператор, се включва някакъв роаминг пакет за цял ден. Аз живея на границата и това ставаше постоянно. И сума ти разни такива неща, никога не минаваше месец, в който да не платя 5-6 пъти повече, отколкото ми беше по договор.

Преди това бях с О2 и ги мразих и тях, но откакто минах към водафон разбрах какво значи истинска омраза. От тогава винаги карам на предплатени карти и ми е мирна главата. Има хора, които съумяват да сключат изгоден контракт с мобилен оператор и да е в тяхна полза, но аз не съм от тях и винаги съм прецакана. За такива като мен -- предплатени карти.

# 351

Подозирам, че всички сте на разходка и за това никой не пише...

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 00:47 от Hitrushana

# 352
Тц, спи вкъщи. Излизаме след следобедната закуска.

# 353
Отиваме на плуване след малко. Търкаля се в леглото

# 354
  • София
И ние спим вкъщи.
Много красиво това момичее уеее.

# 355
Моето от обяд спи,три часа вече.Болничко ми е,с температура и снощи прекарахме безсънна вечер с много плач.Няма да излизаме днес.Ужасно е горещо,притеснявам се за дечко,а и на мен никъде не ми се ходи.
Хитрушана,голяма сладурана си имаш.

# 356
Ние отиваме на консултация. Такова мрънкане е у нас...Криза ли е, скок ли, ама вече и аз съм в криза. Добре че поспа следобяда 2 часа, че живнах и аз. Каката отиде да ми купи сладолед и горе-долу се чувствам човек. Снощи 3-4 пъти приплаква на сън, в 6.20 скочи. Както всеки път след такива периоди, се заформя ново умение - стои права без опора. Като се сети, че не се държи, веднага тупва.

Стефи, четох в бебешката тема. Да минава и заминава, и да оздравява дребен.

Хитрушана, от кое кафе е свила лъжичката хитрушка? Grinning

# 357
Хитрушана, много джиджана госпойца!
 Моето е с татко си, нямам представа какво прави, но се надявам  да се слушкат взаимно.

Реването е свързано с някакъв скок в развитието ли ?

# 358
Много красива Хитрушка Simple Smile

Голям хит при нас е да се изправя, като се държи за краката ми. Мия, готвя и тн м кухнята и той вечно залепен за мен и бърбори. От няколко дни вече казва нещо като мам мам. Естествено не е осъзнато мама, но се радвам да го чуя, след като всичко друго вече каза Simple Smile

Стефи, бързо оздравяване! Да не е зъбче?! 🤞

# 359
Ett, не мога да кажа със сигурност. Моята нали е пословична ревла и има периоди, в които по цял ден, няколко дни подред е особено осезаемо. Обикновено след такъв период ме изненадва с нещо ново. Може и да си въобразявам, разбира се и само да се успокоявам. Joy И понеже на скоковете в растежа пише, че основен белег е раздразнителност и voilà - ето ти обяснение. Другото е зъби, ама няма такива.

Общи условия

Активация на акаунт