ОКТОМВРИйските деца, те са нашите слънца ! - Тема 10

• 47 398
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
момичета, ние често си правим бебе-пикници, за да пълзи на въздух, с одеало. да не ни нападне някой смок да ми открадне бебето?

# 436
Аз не искам да се връзвам, ама ми става тъпо като всеки който мине покрай него му прави “боц” или му маха за чао, а ной не им реагира и те - ааа ама той не може ли? Ми не, не може 🙄

И като чета че наборчетата пляскат с ръце и си отговарят и на името и носят разни неща и съвсем се замислям и колкото повече се замислям, толкова повече се скофтвам. Иначе бърбори и жестикулира постоянно мъника и аз, както каза Жана, виждам го, че всичко си му е наред, та се самоуспокоявам. Нали ме знаеш каква съм сдухана 😂😂😂

# 437
момичета, ние често си правим бебе-пикници, за да пълзи на въздух, с одеало. да не ни нападне някой смок да ми открадне бебето?

И ние често сме на одеялце по поляните, за щастие не се е случвало. Ама и по окосените и поддържаните го слагам, разбира се. Не вярвам...

# 438

Направо ще ти го отнесе като куцо пиле домат Animal Chicken Flowers Tomato Laughing

# 439
Аз не искам да се връзвам, ама ми става тъпо като всеки който мине покрай него му прави “боц” или му маха за чао, а ной не им реагира и те - ааа ама той не може ли? Ми не, не може 🙄

И като чета че наборчетата пляскат с ръце и си отговарят и на името и носят разни неща и съвсем се замислям и колкото повече се замислям, толкова повече се скофтвам. Иначе бърбори и жестикулира постоянно мъника и аз, както каза Жана, виждам го, че всичко си му е наред, та се самоуспокоявам. Нали ме знаеш каква съм сдухана 😂😂😂

и моето бебе засега е безполезно. зорлем го храним толкова, огромен е, а никви трикове не прави. но и нашето време ще дойде!

Уча го да прави куличка от някакви кофички, засега единствено чака аз да я подредя за да я бутне. всеки път! после реве да я подреждам пак и пак я бута. на това ниво сме. пъхам малки предмети  ти в по-големи, за да се бил научил, че малките предмети се побирали в по-големите. досега не е проявил елементарно любопитство да види какво има под голямата кофичка.  всички деца на познати са по-напред от нас.

Всъщност, моето бебе на нас ни прави боц, но на други хора не. аз не мисля, че бих се радвала други хора да му правят боц.

# 440
  • София
Ет ,бвзполезно викаш,ще умра от смях.
Това Тони дето описваш по мои наблюдения децата почват над годинка да правят и то не всички Това не е куче да го дресираш и да прави номера.

# 441
Ett, скъсваш ме от смях, честно ти казвам! Grinning

# 442
Явно съм много тъпо парче,но аз лично много се кефя, че синът ми е много общителен. Дава си боц и си мята за здравей и чао. Реагира, когато контактуват с него,усмихва се.

# 443
И моят е общителен.Прави боц,отскоро учим да дава ръка за здрасти и да маха за чао.Има напредък.Когато отидем на консултация обаче изпада в истерия.Само докато влезем в кабинета и  се почва един рев.Там не иска нищо да прави.Явно не харесва мединските лица.

# 444
Малкият император се е метнал на баща си. Като го преглеждат все гледа да си играе със стетоскопа. Освен като боцнат за ваксина, не плаче.

Бърз отчет от последната консултация:
8,49 кг (+540гр). Доста добре като се има предвид, че в Гърция беше на кърма, кисело мляко, хляб и пресни плодове.

# 445
  • София
Влизам да ви се похваля, че съм официално бакалавър. Доживях!

За мен няма трябва и не трябва при бебетата. Няма дете, което да не е проходило или проговорило. И боц ще дадат, и кофички ще редят. Стига с тези надпревари кое какво ще направи по-напред. Отглеждането на дете не е състезание и не трябва да се следват болните амбиции на родителите. Извинявам се, ако някоя от вас се почувства обидена.

Наздраве!

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 22:29 от Неизвестна16

# 446
Наздраве и честито.

# 447
Болните амбиции за сега са на родителите и аз не ги разбирам.
Аз лично се занимавам смея да твърдя много с него, но той сам ми показва нови неща, които е измислил. Рядко го карам да пляска или да дава целувки или да говори. Когато-тоава

# 448
Неизвестна,честито!Наздраве и от мен.Аз съм на винце.
Не мога да разбера защо нашият толкова го е страх от докторите.До 6 месец не му дремеше ще го боцкат ли или не.И изведнъж стана голям ревльо.Док каза,че в тая възраст били такива децата,защото вече деляли хората.Е да ама по улиците като се разхождаме,дечко се смее и се радва на непознатите а в болницата като отидем реве.Вчера едва го прегледаха.Така мяташе ръце и крака..двама човека го държахме и не можахме да го укротим,че накрая докторката извика сестрата и тя да се включи.Имунизациите незнам как ще ги правим.Голям дивак моя.Успокоявам се,че поне консултациите след годинката са веднъж на три месеца.И дано не боледува,че да не се налага да ходим извънредно.

# 449
Стефи, същата работа днес на консултацията. Отложих преди няколко дни, че ми се стори топла, а оставаше последната ваксина и отидохме днес. Рева от влизането до 5 мин. след излизането. Не обича чужди хора, особено по-възрастни, направо изпада в истерия ако я отдели някой от мен. Като излязохме от кабинета, хората отвън започнаха да ме успокояват...мен...смятайте как съм изглеждала. Иначе дребси е 7 830 и 70 см.

Общи условия

Активация на акаунт