СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 784
  • 919
  •   1
Отговори
# 105
Това за дамата, която изравни НПМГ със земята, беше уточнение за облачна. Simple Smile

# 106
Да следя...раздумките за мъжете Joy
Иначе си мисля,че ние като lulumita ,може да чакаме до трето класиране...какво ще правя,като не пия!?Само начереши ще съм,в Кюстендил били само 0,60ст. за кило.
ММ поръчал да му донесат 100кг. Grinning

# 107
Вихрогонче, и аз като Дидева. Браво на децата ви!
Моето отказа. Абсурд всеки ден рисуване! Рече и отсече.
Поздравявам ви с една рисунка в движение (униформа може би Stuck Out Tongue Winking Eye). Не е композиция Simple Smile такива правеше само преди години в школа.
Скрит текст:
Интересен поглед. Краката не са наред.

Ние писахме само НПМГ-то, ако не ни приемат, какво правим?

# 108
Играете на следващи класирания.

# 109
  • София
Санака, те са мафия. Всички се знаят и познават. Нали я знаеш мъжката солидарност!
Нищо не сме направили с Бузема. За да влезем в Гугъл, трябва да го има в заглавието на темата. Пробвах се днес, от скука. Joy
Лоренца може да включи Бузема и Волдемор в следващото заглавие, тамън на време за записването. JoyJoyJoy

# 110
Играете на следващи класирания.
bouquet

По темата за мъжете да кажеш нещо, да разчупиш стреса.

# 111
Страхотно е, да menta 007, има какво да се учи като анатомия, но живописта е уникална като изразност.
Анатомията, перспективата и ракурсът се учат, другото е талант, а той е в изобилие. това е важно.
Браво на детето!  bouquet

# 112
  • София
Санака, те са мафия. Всички се знаят и познават. Нали я знаеш мъжката солидарност!

Е 'що не каза по-рано?! Викаш, да ходя да трия споделените Радини вълнения по българика. Joy

# 113
Страхотно е, да menta 007, има какво да се учи като анатомия, но живописта е уникална като изразност.
Анатомията, перспективата и ракурсът се учат, другото е талант, а той е в изобилие. това е важно.
Браво на детето!  bouquet
Така е. И на мен ми хареса. Супер си е детето. Има едни книжки за пропорциите, тъкмо тях искам да взема на моя бъдещ анатом, че и той ми ги рисува едни.

# 114
  • София

Е 'що не каза по-рано?! Викаш, да ходя да трия споделените Радини вълнения по българика. Joy
То там беше масовка, шсъ оправдаваш с другите. Joy

# 115
menta, в движение е, бре Simple Smile
Белинда към края на седмицата ми метни заглавието.
А как ги рисуват бащите - на бЕло ще ти редЯ Simple Smile

# 116
Значи, като видях толкова много отговори, реших че е излезнАло класирането 😂😁😂

ПП: ама нищо не разбрах от последните страници hahaha

# 117
Лоренца може да включи Бузема и Волдемор в следващото заглавие, тамън на време за записването. JoyJoyJoy
Санака я няма, нали? Joy
В очакване сме на приема - Испанската или БУЗЕМА

# 118
Значи, като видях толкова много отговори, реших че е излезнАло класирането 😂😁😂

ПП: ама нищо не разбрах от последните страници hahaha

За мъже си говорят, аз само суфлирам. По едно освежаващо мухито, с много мента, за всички дами.

# 119
  • София
menta, в движение е, бре Simple Smile
Белинда към края на седмицата ми метни заглавието.
А как ги рисуват бащите - на бЕло ще ти редЯ Simple Smile
Белинда е виновна за всичко!
Кой ни напи? - Белиндааа
Кой наложи ветото? - Белиндаааа

Белинда, много ти е благозвучен ника. Joy

Общи условия

Активация на акаунт