СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 726
  • 919
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да, по същия начин изглежда при мен. Какво те притеснява? Опитай да подадеш пак за област, за която вече си подала и ще видиш, че я няма в падащото меню.

# 61
Така е, но сега гледам снимка на публикувано по-рано от друг потребител заявление и е ю
 него присъства този текст "Вашето заявление е прието, РУО Варна, входящ номер.

Трябва ли нещо друго да се направи ( Embarassed като например да се разпечати заявлението, да се подпише и да се прикачи или нещо такова) - фантазирам си просто от притеснение...

# 62
  • София
Така е, но сега гледам снимка на публикувано по-рано от друг потребител заявление и е ю

Трябва ли нещо друго да се направи ( Embarassed като например да се разпечати заявлението, да се подпише и да се прикачи или нещо такова) - фантазирам си просто от притеснение...

Не  трябва. Нали имаш вх. № / дата/ час

Аз сега отпивайки си от бЕлото,  осъзнах колко е далеч 03.07.

# 63
Това се изписва в момента след подаване на заявлението. После изчезва и остава това, което виждаш.

Аз сега отпивайки си от бЕлото,  осъзнах колко е далеч 03.07.
Мхм, повече от седмица. Че и разчепкахме основните теми, прогнози дадохме, гимназиалните етапи обсъдихме, задължителната литература изкоментирахме...Скука.

# 64
Вече сме на Розе и френско сирене Stuck Out Tongue Winking Eye
Някой за Френската? Joy

# 65
  • София

Да, този текст излиза, веднага след като бъде прието заявлението и ти се генерира входящ номер. Няма как да имаш вх. номер, ако заявлението ти не е било прието.

Можеш да пробваш да го разпечата, подпишеш и после прикачиш...някъде. Сподели после Joy

Дидева, аз викам да си похортуваме за мъже!

# 66
  • София
Ами Лоренца предложи да направим частно класиране, но освен мен, никой не прояви ентусиазъм. Frowning1

И за мъже може! Wink

# 67
  • София
Вече сме на Розе и френско сирене Stuck Out Tongue Winking Eye
Някой за Френската? Joy

Френско сирене никога повече няма да си вкарам в къщата. Това е оръжие за масово поразване.

# 68
Така е, като още не съм си взела белото с малини, все проблеми и спънки са ми в главата.

Това е и защото на бланката за разпечатване е празно място за подпис и данните за адрес, които явно коментирахте по-рано, когато още не бях заредила заявлението и не ми беше ясно какво точно се обсъжда.
Ами,  Embarassed по-добре да попитам тъп въпрос, отколкото да се окаже, че съм сбъркала, когато вече е непоправимо.

# 69
Ами Лоренца предложи да направим частно класиране, но освен мен, никой не прояви ентусиазъм. Frowning1
Чакаме да го качиш. Joy

# 70
  • София
Почвам! Първо желание: Волдемор, паралелка "Слидерин" - ИЕ,АЕ. Бал - 454. Grinning

# 71
По входящ номер, колежке, по входящ номер. Joy

# 72
  • София
Чакай  да мине утре и тогава.

# 73
  • София
По входящ номер, колежке, по входящ номер. Joy

По вх. номер ли ще ги класират тази година? Първи по време - първи по право. Екстра! Аз подадох още на 20-ти. Joy

# 74
  • София
Тук сме няколко честни бели души, които всичко си казаха. Санака, Белинда, аз, Сузане.... Ама има и такива, които не си казват, тихи води са. Joy

Общи условия

Активация на акаунт