СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 749
  • 919
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Пффххх, човек 2 мача не мое да изгледа от вас ! Не стига, че превъртам каналите като луда и Волдеморци ми лазят по нервите.
И ние сме: СМГ НЕ, СМГ АЕ, НЕГ, НЕ СЕ СПОМЕНАВА.

# 76
  • София
Аз не казвам, защото чакам системата да ми каже.

# 77
  • София, Младост
Какво трябва да си кажем за временното класиране? Бал? 1- во желание? И двете?

# 78
  • София
Никой нищо за мъже не казва...Зубрачки Nerd

# 79
  • София
Коя система? Тото 6 от 49? Joy

Белинда, подхванем ли мъжете, съвсем ще я овацпаме. И бЕлото ще изпием, за косите ще се хванем, и нема моем да се надцакаме с точки. Joy

# 80
Никой нищо не казва, но като излезе класирането, темата ще се напълни със знайни и незнайни герои - СМГ, НЕГ, 73, Волдемор, Първа и Втора АЕГ, СМГ, НЕГ... и все с космически балове. И нямам предвид редовно списващите в темата.

# 81
  • София
Коя система? Тото 6 от 49? Joy

Точно го  формулира.

# 82
  • Sofia
Първо желание - ПГИИ "Проф. Н. Райнов", Компютърна графика
Второ желание - 51 СУ, Изобразително изкуство - АЕ
Трето желание - 140. СУ "Иван Богоров", Изобразително изкуство - ИИ;ИТ
И така до 15-то желание... Ама не ми се изброява докрая.
Балът се смята различно в този тип училища. Удвоява се оценката от изпита за проверка на способностите. За който му се смята:
Изпит по ИИ към МОН - 83 точки от 100. НВО по БЕЛ - 48.500 точки. НВО по математика - 15 точки.
Не ми е ясно защо го правим това, ама нищо де, да се включим и ние Simple Smile
Все пак до 3 юли трябва да се занимаваме с нещо в темата, да не заспим, да не се отпуснем и да загубим тонус.
П.П. Продължаваме да се надяваме изобщо да не стигнем до това класиране! Искаме в една от трите гимназии към Министерство на Културата, посветени на ИИ. Успех на всички в темата!

# 83
  • София
Никой нищо не казва, но като излезе класирането, темата ще се напълни със знайни и незнайни герои - СМГ, НЕГ, 73, Волдемор, Първа и Втора АЕГ, СМГ, НЕГ... и все с космически балове. И нямам предвид редовно списващите в темата.

И специално регистрирани за похвал ще има. И все по първо желание. Wink

Вихрогонче, будалкаме се, че ни е скучно.

Белинда, я кажи сега за мъжете.

# 84
Е, аз нещо такова имах предвид. Simple Smile
Само да спомена. Следя темата за кандидатстване с рисуване. Възхищавам се на тези хлапета. Освен любимото ни НВО, в един изключително кратък интервал от време положиха няколко последователни изпита по рисуване в различни училища.

# 85
  • София
Никой нищо за мъже не казва...Зубрачки Nerd

Водиш ме с 1 повече. Не е честно.
Мачът свърши, дойде моето време да яхам метлата.

# 86
  • Sofia
Е, аз нещо такова имах предвид. Simple Smile
Само да спомена. Следя темата за кандидатстване с рисуване. Възхищавам се на тези хлапета. Освен любимото ни НВО, в един изключително кратък интервал от време положиха няколко последователни изпита по рисуване в различни училища.

Казано от ТЕБ, звучи като комплимент. Благодаря ти много, Дидева Flowers Hibiscus

Санака, знам, че се шегувате, но и аз реших да се включа в майтапите. Явно просто не ми се получи. Сори Kiss

# 87
  • София
Вихрогонче, имаш си талант. А ние тук за едно НВО...

# 88
  • София
В актуалната стилистика: Онова, което не може да се мери с Бузема; НПМГ; ТУЕС и езикови (първо твърди, после неназовими). Бал 460 (скромен за първото, но с надежда все пак, която умира последна).

# 89
  • София
Вихрогонче, браво на детето, а за родителите два пъти браво! В днешните луди времена, наистина трябва да застанеш до детето си, да му повярваш, за да можеш да избягаш от стереотипите на "елита", " доброто образование" и т.н...

Бора, от сърце и с леко користни цели ви пожелавам да стигнете до СМГ Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт