СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 989
  • 919
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Бобът казва 29.06. Разумът - 2.07. Smirk

# 181
     Много ще е прекрасно да е 20 и някоя си дата.Имам близка учителка в комисия по прием в едно от училищата ни,каза,че още нищо не може да се каже.

# 182
  • София
И ти цял ден не споделяш тази важна информация? Joy

# 183
Една класация може да бъде приключена още сега.

# 184
  • София
Доверявам се на разума. BlushНякой трябва да наклика подаденото на хартия

# 185
  • София
Дай за чужди..., ама не знам колко татковци четат. Joy
Като гледам и моя се е зачел в темата, а иначе не го интересува, та трябва да се внимава Simple Smile

ВЕрно ли? Моят като ме види пред bg-mamma и ме поглежда с онзи поглед, с който се гледа душевно болен, стъпил на ръба на перваза на 12-тия етаж. Joy

# 186
   Ааа,от няколко дни я знам информацията,ама такова нещо казва ли се?!
     Малко да ви отстраня от тегобите на чакането-имам следния проблем.Синът ми е страшен фен ан Тошко Скримов от наца по волейбол.Много искам за РД  да му подаря снимка или плакат с поздрав от Скримов.Пожеланието съм уговорила ,обаче как да извадя читава снимка някъде от нета,за да я подпише?

# 187
  • София
Доверявам се на разума. BlushНякой трябва да наклика подаденото на хартия
То не се ли накликва на момента  newsm78 В темата писаха, че си виждат подадените заявления, почти веднага след подаване.

# 188
  • София
Някой май беше казвал за някакво "гнездо" без нет или за някакви ИТта дето после въвеждали.
Иначе и аз така си я представях система - отиваш, накликват го пред теб и ти дават разписка.
Предвид горното реших да не чакам някой да благоволи да ми въведе заявлението.

# 189
На някои места въвеждат веднага, на други - събират заявленията и ги носят на комисията по информационно осигуряване, която ги въвежда по-късно.  Не знам как стои въпросът с децата, оставени на изпит и тези от спортните училища. Теоретично могат да подадат електронно заявление и без налично свидетелство, което ще получат на по-късен етап, примерно 30. юни.

# 190
  • София
Дай за чужди..., ама не знам колко татковци четат. Joy
Като гледам и моя се е зачел в темата, а иначе не го интересува, та трябва да се внимава Simple Smile

ВЕрно ли? Моят като ме види пред bg-mamma и ме поглежда с онзи поглед, с който се гледа душевно болен, стъпил на ръба на перваза на 12-тия етаж. Joy

Е, аз, Санака, за какво се хабих с тези рими за човека - стожер у дома,  чаках едни  похвали да завалят за таткова съпричастност със седмокласните мамини терзания, с подредбите,за компания  в пиенето на бело, в яденето на череши и в прославянето на БУЗЕМА, за организация  на семейните  репетиции за хОра, за събиране на опадалия по земята от толкова гадания боб, а  ти мина с толкова лаконично определение за гледаща те с насмешка  половинка..

# 191
  • София
     Малко да ви отстраня от тегобите на чакането-имам следния проблем.Синът ми е страшен фен ан Тошко Скримов от наца по волейбол.Много искам за РД  да му подаря снимка или плакат с поздрав от Скримов.Пожеланието съм уговорила ,обаче как да извадя читава снимка някъде от нета,за да я подпише?

Харесваш си в гугъл, трябва да е с добра разделителна способност, за да става за печат. Аз сложих ≤1600х1200
https://www.google.com/search?q=%D0%A2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80+% … rc=kn42YTdWqfY7vM:

# 192
  • София
Joy
С този, налудничавия поглед, ме гледа детето, като ме види в бг-мамма.
Иначе мен не ме слушайте за чуждото, аз мога да си го бройкам колкото искам, никой не ми диша във врата, освен детето Joy

ПП: Като казвам чуждо, имам предвид нещо, което не е мое, не нечие друго. Да се знае!

# 193

Харесваш си в гугъл, трябва да е с добра разделителна способност, за да става за печат. Аз сложих ≤1600х1200
https://www.google.com/search?q=%D0%A2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80+% … rc=kn42YTdWqfY7vM:
        Благодаря!Това с разделителната способност нещо не ми беше много ясно!Представям си как ще се кефи детето!Миналата година получи пожелание от друг негов любимец,щеше да припадне от кеф като отвори плаката.А като се запознаха на живо,направоооо.....

# 194
  • Sofia
До някоя и друга година ще спрягат и Волдемор 2.
Извинявайте за тъпото включване, но на кое викате Волдемор? Innocent

Общи условия

Активация на акаунт