СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 759
  • 919
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Никой не бива да бъде подценен.
Всеки е редно да бъде оценен.
Всички деца са се борили! Flowers Four Leaf Clover

# 91
  • София, Младост
Като видях 9 нови мнения по това време, реших че вече си говорим за мъже Sunglasses

# 92
  • София
Абе в тоя ли контекст мъже ли, аз си мислех, че ви се говори за  бал в училища с квоти с момчета или за "мъжки" гимназии.....

# 93
  • София
То па на тва световно и мъже нема, и футбол нема...
Само некви прически, гелове, бои, изрисувани от глава до пети и един Пеналдо...Frowning1

# 94
  • София
Сега, ако ще си говорим за мъже, да структурираме малко темата. За чужди мъже ли ще си говорим или за собствените? Ще ги хвалим или ще се оплакваме? И няколко подтеми да набележим, за да има ред в кочината. Иначе ще настане един хаос...

# 95
  • София
Дай за чужди..., ама не знам колко татковци четат. Joy

# 96
Важно инфо от темата за НЕГ.
Ново 20! Ако си в Лайстунг не можеш да пееш в хора !?! Явно се предполага, че като учиш химия и биология на немски не се очаква да станеш певец/певица.

# 97
  • София
В темата за училищата, гледам че и 157 мо набира скорост. До някоя и друга година ще спрягат и Волдемор 2.
А снощи влязох в осмокласната, да чета инфо от извора. Такова инфо за НПМГ прочетох, от хиляди километри разстояние, че не бих си пратила там детето! Хахаха

# 98
  • София
Важно инфо от темата за НЕГ.
Ново 20! Ако си в Лайстунг не можеш да пееш в хора !?! Явно се предполага, че като учиш химия и биология на немски не се очаква да станеш певец/певица.

Eeeeeeee, язък!

Бора Joy К'ъв бал, кви пет лева Joy

# 99
Е, поне не ходят с оръжие на училище все пак.
Скрит текст:
Дамата много ловко избегна въпросите, свързани с учебния материал.

belinda, у вас можеш хор на момчетата да организираш. Simple Smile

# 100
Като ви загубя от листата, пиша в търсачката "мъже", и ми излизате веднага. hahaha

# 101
  • София
В темата за училищата, гледам че и 157 мо набира скорост.
За внуците може и да набере. Нивото е под средното към момента, ако съдя по учещите там.

# 102
Вихрогонче, и аз като Дидева. Браво на децата ви!
Моето отказа. Абсурд всеки ден рисуване! Рече и отсече.
Поздравявам ви с една рисунка в движение (униформа може би Stuck Out Tongue Winking Eye). Не е композиция Simple Smile такива правеше само преди години в школа.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 18:57 от lorenca

# 103
  • София
Като ви загубя от листата, пиша в търсачката "мъже", и ми излизате веднага. hahaha
Ела сега, разкажи, к'во, що...

Дидева, не схванах, душа. Коя дама и кои въпроси? Нещо в темата за НЕГ ли? За хора - мога и хор, мога и отбор Laughing

Лоренца, УАУ Open Mouth Как ги произвеждате тия талантливи деца?!

# 104
  • София

Ти пък! Аз си мислех, че с ключова дума "Бузема" излизаме на първо място. Thinking

Много е яко това за Лайстунг и хора. Joy

Облачна, не е важно колко татковци ни четат, а кои. Wink

Общи условия

Активация на акаунт