СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 937
  • 919
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Словосъчетание, не е баш думичка Stuck Out Tongue Winking Eye.
Скрит текст:
Дикратор=dick-rater

Варненки, да си спретнем и ние едно подреждане?!
При нас първите три желания са в IV-та, ФЕ/АЕ, ФЕ/ИЕ и ИЕ/АЕ, после следват размесени паралелки от I-ва и V-та, Руското, Хуманитарната и накрая - МГ.

# 271
  • София
Joy
Никога нямаше да се сетя!

# 272
Ох,така ме разсмяхте с бебето на Белинда......Joy Ама баш до сълзи се смях!
Моите деца имат разлика 8г.,и двете ги носих на кръста до 3г.(чак комшиите ми се смееха).Ама с малкия талията от ляво ми бешеее,супер извита Joy

# 273
  • София
Е 'що не сменяше страните, че да се извие и отдясно? Joy

# 274
Не ми беше удобно от другата Joy

# 275
  • София
Красотата иска жертви... Wink

# 276
  • София
Муахахахахаха, Санака, край, и на тебе ти излезнА име Joy Ще останем в аналите на форума като кърмачката-пияница и оценителката на...семейни бижута Laughing Ох, Чоко, сърце нямаш Joy

# 277
Варненки, да си спретнем и ние едно подреждане?!
При нас първите три желания са в IV-та, ФЕ/АЕ, ФЕ/ИЕ и ИЕ/АЕ, после следват размесени паралелки от I-ва и V-та, Руското, Хуманитарната и накрая - МГ.

При нас са първите са за 1 и 5 АЕ/НЕ(ФЕ) и НЕ/АЕ, следва МГ и за финал ИЕ/АЕ в 4-та Wink
Мисля след 1 класиране да затворим сагата...Chockolina, а като се сетя, че още 2 пъти ни предстои това....

# 278
  • София
А, Белинда, 'що? На мен името си ми харесва! С гордост ще си го нося! Joy

Да ви призная, сега, когато минаха всички изпити и излязоха всички резултати /последният - в неделя/, изведнъж почувствах умора.
По принцип съм доста уравновесен и трезвомислещ човек, бях спокойна през цялата година, не отдавам ненужно голямо значение на избора на гимназия, не съм склонна към драми и притежавам прилично чувство за хумор и способност за самоирония. Обаче след тази година на двойно кандидатстване + първолак /тепърва започващ да развива навици и умения за учене/, се чувствам психически и емоционално изтощена. Weary Не че съм учила с някое от децата /не го считам за моя работа/, но дори само сноването цяла година между тримата и повтарянето на над милион пъти "Учи!", е адски уморително. Добре, че свърши! Имам нужда да се напия!

# 279
  • София
Санака, мисля, че много прилично преодоляхме лудницата и напрежението и всички изтрещяваме. Аз отдавна казах, че след 12.07 ще рестартирам системата.
Днес цял ден висна в гугъл , превеждам си изрази от испански, после ходя да проверявам разни имена, сега и аперола на belinda. За пръв път го чувам, не съм пила. Нещо като сайдер ли е?

# 280
  • София
Да не се разсърди Белинда, но според мен има вкус на сироп за кашлица. Joy

# 281
Италиански ликьор е , чочосан му е далечен роднина Simple Smile

# 282
  • София
Така е, много добре те разбирам! Аз на няколко пъти тази година пък си задавах въпроса какво щях да правя, ако не бях в майчинство и нямах това време Sad Както със сигурност няма да го имам след 4 години с по-малкия...Може пък той да е по-оправен, а и аз нали вече ще съм гърмян заек...Но! Ще го мислим утре, както казва Скарлет Hug

Аперолчето е супер, горчивичко такова, идеално е за лятото. Виж, йегермайстера си е баш сироп за кашлица!

# 283
  • София
Да не се разсърди Белинда, но според мен има вкус на сироп за кашлица. Joy
А, не. (или Ко, не?! )
Хайде малко Математика, макар и недостойна за ейчбио:
Аперол шпритц = Аперол+вино (просекото) +сода +много лед

# 284
  • София
Вие сте добре! Аз записах първокласник, а освен това аз съм в сесия! И за черешката - такъв предменопаузен цикъл ме тресе, че не е истина. И още какво беше...
Оплаквам си се.
Мъжо го няма, а без него не ми се пие.

Общи условия

Активация на акаунт