СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 943
  • 919
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Не се знае. Нисичък ми се струва. Joy

# 256
И медицинско да не забрави да си извади. Joy

# 257
  • София
Времето...и едни 5-6-тина бременни кила Joy Така разчитах да ги сваля от напрежение покрай седмокласника, ама вие тука - черешки, бело, те май станаха повече Satisfied

# 258
  • София
Крадецът вика - дръжте крадеца! Joy

# 259
  • София
Вие сте виновни, естествено! Аз иначе съм стройна и дисциплинирана, ама сега какво ми става...

# 260
Белинда, колко е голямо малкото ти дете? Бебе и пубер си е убийствена комбинация.

# 261
  • София
На годинка е пухиньо Heart Eyes

# 262
  • София
Белинда, чула съм, че раждането подмладява. То ние сме си млади, де. Има ли такова нещо?
 Едни болежки са ме налегнали напоследък... Е, на, сменя се времето и кръст ме болиии. Та, ако е вярно, дали да не взема да си уплътня времето до ДЗИ?

# 263
  • София
Оооо, със сигурност подмладява! И не само. Чудеса прави с тялото - стяга бедра, гърди, дупе! А за корем да не говорим - плочка до плочка прави! Joy

# 264
  • София
Подмладява, зер! Колкото повече не спя, все по-добре изглеждам Satisfied  Animal Panda Face И от носенето на 12 кила мясо насам-натам по цял ден грам не ме боли кръста, ама 'ич Joy

Иначе, уплътни си го, с две ръце съм за! По няколко пъти на ден имам чувството, че ще ми се пръсне сърцето от любов Heart Eyes Не го сменям това усещане за нищо, ако ще на мумия да заприличам.

# 265
  • На черешата
Моето диване лежи на дивана, вдигнало краци на стената и гледа мач в странна поза. Изведнъж получи прозрение и скача " ...И сега ще съм на училище само до 13 часа??? Егати кефа". Няма значение къде, важното е, че ще е до обяд.
 Сега съм в чуденка какъв спорт ще я заинтригува, че ако рязко спре физическото натоварване ще стане кюфте. 🤨

# 266
  • София, Младост
Оф, па тоя аперол колко го обичааам...Ужас, ще ми излезе име Joy

Тоя Аперол ми звучи като панадол и никога не съм го опитвала

# 267
  • Варна
Леле, колко се смях, докато четох последните страници! До другата седмица, представям си, какво ще стане!

Санака да си признае, че уж неволната грешка всъщност е думичка на английски Wink Ще се самоцензурирам и няма да я пиша 😂 

# 268
  • София
Ей, че ме замислииии! Thinking И все още не се сещам коя е думичката на английски. Joy Но все по-често ми се случва да не се сещам за разни неща напоследък. Надвам се да е заради тежката година. Laughing

# 269
  • София
Оф, па тоя аперол колко го обичааам...Ужас, ще ми излезе име Joy

Тоя Аперол ми звучи като панадол и никога не съм го опитвала
Трябва да поправим тази несправедливост!

Общи условия

Активация на акаунт