СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 949
  • 919
  •   1
Отговори
# 225
Не какви да е айтита, моля ви се, а рошави айтита - има значение!
По повод рошавите айтита - онзи ден съвсем сериозно и компетентно ме осведомиха за тарифата им - 3500 и "балът" ти става достатъчен и за .. БУЗАМА, за Волдемор, за ПЖИ или където ти душа иска Joy
Ииии, нека слуховете да започнат..СЕГААА

По-добре замълчете на тази тема, че стана страшно

# 226
  • София
Много яко! Laughing По седмокласното кандидатстване бяха задавани многократни въпроси по всички теми - резултати, заявления, класирания, медицински... А по темата за Испанската всички са наясно с всички подробности - наложено вето и срок на действие, кой може и кой не може да я споменава, всички вариации на псевдонима... Joy
Като порастна ще стана дикратор! JoyJoyJoy

Само правописа му куца на диктатора  Joy Joy Joy
Е, щом ще е диктатор, колко му е да наложи нови правила JoyJoy

# 227
  • София
Ето, знаех се, че не трябва да спирам бялото. До нищо хубаво не води това. Joy

# 228
  • София
Ох, беее Joy Пет пъти го четох, докато открия къде ми куца правописът. Joy
Много ме е страх, ама в името на справедливостта, ще си кажа, че порасна се пише без "т" Nerd
Него визирах, ясно че дикРатора е написано неволно  Joy Joy Joy

Освен че Испанската вече е с ново име,дикТатор се пише дикРатор,тъй рече Санака.
    Аз само не разбрах,на Санака детето ли кандидатства на онова място,че така ревностно го пазим?

И моето, ама аз открито си пиша, че Испанската ни е първо желание. Като гледам, ще са съученички с девойката на Санака   Mr. Green

# 229
  • София
Ето, знаех се, че не трябва да спирам бялото. До нищо хубаво не води това. Joy
Може да минеш на червено/оранжево/розово, градът е пълен с реклама на Аперол-а:blush:

# 230
  • София
Оф, па тоя аперол колко го обичааам...Ужас, ще ми излезе име Joy

# 231
  • София
И моето, ама аз открито си пиша, че Испанската ни е първо желание. Като гледам, ще са съученички с девойката на Санака   Mr. Green

Аз пък се крия! Никога не съм го споменавала. Вие как разбрахте? Joy

# 232
  Знаех си,че сме от една порода!

# 233
  • София
И е супер с каквото и да е вино, не е задължително просекото (залагам на хубаво червено бг)

# 234
Не какви да е айтита, моля ви се, а рошави айтита - има значение!
По повод рошавите айтита - онзи ден съвсем сериозно и компетентно ме осведомиха за тарифата им - 3500 и "балът" ти става достатъчен и за .. БУЗАМА, за Волдемор, за ПЖИ или където ти душа иска Joy
Ииии, нека слуховете да започнат..СЕГААА

А-а, много е. То за 3500 диплома ще ти напишат, кеф ти за средно, кеф ти за висше направо. Дайте да спазарим една цена на едро.

# 235
Ако не съм попълнила № на свидетелството в онлайн заявлението, това прави ли го невалидно?

# 236
  • София
Ако не съм попълнила № на свидетелството в онлайн заявлението, това прави ли го невалидно?

Не.

# 237
  • София
Аз нищо не разбрах от последните страници. На испанската реклама ли й правите или антиреклама?

# 238
  • София
Това е целта- никой нищо да не разбере 😂.

# 239
  • София
Леле аз пак се филмирах.
Няма свидетелство. Няма адрес

Общи условия

Активация на акаунт