СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 962
  • 919
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Няма. Спокойно.

# 241
  • София
Леле аз пак се филмирах.
Няма свидетелство. Няма адрес
Не сме попълвали такива неща.

# 242
Леле аз пак се филмирах.
и ние сме така - само желанията сме попълнили
но пък, мисля си.. ако другите полета са задължителни, не трябваше ли самата система да ни върне да ги попълним

# 243
  • София
Ако е за мен отговора, дано, че се разтреперах.

Леле аз пак се филмирах.
и ние сме така - само желанията сме попълнили
но пък, мисля си.. ако другите полета са задължителни, не трябва ли самата система да ни върне да ги попълним
Дано...

# 244
Не какви да е айтита, моля ви се, а рошави айтита - има значение!
По повод рошавите айтита - онзи ден съвсем сериозно и компетентно ме осведомиха за тарифата им - 3500 и "балът" ти става достатъчен и за .. БУЗАМА, за Волдемор, за ПЖИ или където ти душа иска Joy
Ииии, нека слуховете да започнат..СЕГААА

А-а, много е. То за 3500 диплома ще ти напишат, кеф ти за средно, кеф ти за висше направо. Дайте да спазарим една цена на едро.
Да не са паднали цените нещо, че аз знам за повече.

На свинско с винско минавам, че съм умрял от студ. Joy

# 245
  • София
Няма проблем с липсата на адрес и номер на свидетелство. Нали имате входящ номер и оценките от свидетелството са качени в профила? Всичко е наред.

# 246
  • София
Ше паднат, я, сиромашия...

И аз ще вадя червеното, егати клинча Triumph Поне стана ясно, че няма кой да уплаша по бански - няма да го обличам тая година явно! В ски екипа не ми се виждат паласките. Joy

# 247
  • София
Има време до обличането на банския - то класирания, то записвания. Аз до август море няма да видя, има време за поправяне на щетите. Продължавам с бялото напук на времето, че ако започна да ги смесвам... Fearful

# 248
  • sofia
Аз пък от неделя съм на морето, но то всъщност съм на планинска почивка с морски изглед!
Времето се оправя в неделя, когато си тръгвам 😬

# 249
  • София, "Младост 3"
Не какви да е айтита, моля ви се, а рошави айтита - има значение!
По повод рошавите айтита - онзи ден съвсем сериозно и компетентно ме осведомиха за тарифата им - 3500 и "балът" ти става достатъчен и за .. БУЗАМА, за Волдемор, за ПЖИ или където ти душа иска Joy
Ииии, нека слуховете да започнат..СЕГААА

А-а, много е. То за 3500 диплома ще ти напишат, кеф ти за средно, кеф ти за висше направо. Дайте да спазарим една цена на едро.

така така давайте за форума направо абонамент!

# 250
  • София, "Младост 3"
ще презимуваме май и лятото... мисля, че зимата как бе мека бе най-доброто време за море.... ма нейсе - ще ни е обица на ухото...

Само акъла ми не го побира как ще преджапам другата седмица да подам за второ класиране щот нали трябва в туй дека са те приели, а то надали ще е ТУЕС..... та сбирам душа и сили.... А на фона на апокалиптичната зимна картина навън е нечовешко цялото чакане.

# 251
  • София
Оправя се времето от неделя - тамън за първо класиране. Simple Smile

# 252
  • София
Начи, викаш, да спирам с плюскането сепак Thinking

# 253
  • София
'Ми ако само времето те спира да нахлузиш банските - спирай! Joy

# 254
Спирай ... все някъде ще става за море! Simple Smile

Да пиша ли желанията или сте наясно
Онова дето е за след Бузема НЕ и АЕ ... бал 489.5.. а дано му стигне... и да отбележа, че е от генийчетата дето ги оплаквахме преди две теми...съдба, какво да се прави... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт