СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 931
  • 919
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Е, то на мене сигурно към 80% от приятелите ми са IT и нема ни един рошав, ама те моите вече за чичаци минават Joy Тези, дето с НВО се занимават, са задължително рошави, по длъжностна характеристика.

# 316
  • София, "Младост 3"
Е, то на мене сигурно към 80% от приятелите ми са IT и нема ни един рошав, ама те моите вече за чичаци минават Joy Тези, дето с НВО се занимават, са задължително рошави, по длъжностна характеристика.

то сега е модерно да са рошави на едно друго място................................
................. така де - бради пускат и те стърчат бая повече....

ааа мерят ли си ги...рошавите глави имам в предвид или как?

Ох истрещявам. До тук се залъгвах, че нещо вършим - подаваме заявления и редим желания, ма сега е най-тежкия период на симпли чакането дет не го мога и това си е!
Ни бело, ни розаво-червено, че и друг цвят вече не помага. Направо ще побелея съвсем. А като се замисля, че след 1г наново (породени са ми дацата, даже си имахем форумска тема - бях спретнала една да не се побъркам с тез двамата)....

Лек ден дами!

# 317
  • София

И все по-рошави ще стават, с всеки изминат ден, в който бавят класирането. Joy

# 318
Кой ги знае,седят,почесват се,пият си нещо в кенче и се мотаят.И си викат "Ония бг мами колкото повече изтерясват за  т`ва класиране,толкова повече ще ги бавим".

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 11:50 от марулета

# 319
  • София
И четат и се хилят на тегобите на бг-мамите.... и не помнят, че и тях майка е родила Stuck Out Tongue Winking Eye

# 320
  • София
Не е ли да нагласят кой да приемат и кой не? В смисъл пускат пробно,  пращат го за одобрение, после коригират и така ... Иначе не виждам друго смислено обяснение, освен да прозвъняват всички, които не са подали заявления.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 08:32 от Uprising

# 321
  • София
А то това щото много смислено Joy Тука няма какво да се гласи, после става гласенето, с надплановия прием Wink

# 322
И четат и се хилят на тегобите на бг-мамите.... и не помнят, че и тях майка е родила Stuck Out Tongue Winking Eye
  И чакат да видят кой ще се натряска пръв -с бело,червено или квото има.Относно един пост на Белинда вчера за студ,чорба и ракийка-снощи моята свекърва ме посрещна със супа от телешки опашки,аз добавих ракийка.

# 323
  • В реалния живот
Вчера попаднах на една програма за обучение за ИТ кариера . Намерих и по-разширен анонс към програмата - http://softuni.foundation/projects/training-for-it-career/ .
Е, още една възможност от  10 клас за придобиване на рошав външен вид.
Как ми се прииска да е топло и да съм с Аперол шприц в ръка Tropical Drink

# 324
  • out of space
Ама как ме е яд, че чак след подаване на заявлението реших да проверя какво е това "дуално". Ако знаех по-рано- щях да пиша на първо място Приложно програмиране или поне щях да се опитам да убедя синковеца, който не се заинтригува много...

# 325
Не е ли да нагласят кой да приемат и кой не? В смисъл пускат пробно,  пращат го за одобрение, после коригират и така ... Иначе не виждам друго смислено обяснение.
   Е,то ако някой ще одобрява,това е Санака.Така че,спокойно да пускат тука.
   Сега сериозно-аз не мисля,че става чак такова натаманяване.После ще има надпланов,или някой приет в друг град,пък по семейни причини изтеглен я в Бузема,я в Испанска,пък що не и в СМГ?!

Ери,в България ли е това дуално обучение?

# 326
  • out of space
Да, в Джон Атанасов

# 327
  • София
Одобрявам го! Да го пускат! Joy

И аз не виждам какво налага това забавяне. Хайде и днес да качват заявления, но какво повече има да се прави? Единственото, за което се сещам е да се изчаква качването в системата на свидетелствата на училищата с удължена учебна година. Thinking Не знам дали това е причината.

# 328
  • София
Дааа, вярно, че има такива, които са до 30-ти Thinking

# 329
  • В реалния живот
Дуалното обучение и мен ме заинтригува. Аз оглеждах това на Финансово-стопанската гимназия, но бъдещата ученичка каза, че няма да става търговец и не проявава интерес към фирмите, където ще се практикува. Дано към 10 клас да е постигнала още една степен на самоосъзнаване.

Общи условия

Активация на акаунт