СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 871
  • 919
  •   1
Отговори
# 480
Извинете но съм новак. Влезнах да проверя в системата https://priem.mon.bg/home. Може все пак да пуснат класирането по-рано. Да ама не. Там обаче към момента не мога да видя желянията на детето с вх.№. Това нармално ли е? Сега един вид системата е заключена?

# 481
  • София
Възможно е да са получили твърде много запитвания защо пише Некласиран кандидат и просто да са скрили секцията. А и може би така е по-добре. Да се появи, когато обявят класирането. Ще спести доста цъкане на много хора.
Абе, знаех си, че има и такива, които не четат в мамата Joy

# 482
  Люси,а търсили ли сте помощ от психолог?
Може да има нещо,което ви убягва.
   Ако си спомняте имаше на времето една вълна на ЕМО-та.В класа на щерката имаше доста залитания по тях,вкл. и наша милост.Бяха си надрали ръцете с острие на острилка.Аз изобщо не подозирах,но когато ме викнаха при уч.психолог,направо ми се подкосиха краката.Разбрах всъщност какво тревожи русокосото ми козирогче.Неща,които изобщо не предполагах,че може да са имали отражение върху детето.

# 483
Здравейте момичета,
На някой друг в прием МОН да му изчезна класиране от менюто или при мен нещо се случва?

Страницата ми беше отворена и като я презаредих ми "излезе" това.

# 484
  • София
И аз съм нервак, но установих, че от викане полза няма. Опитвам се да съм им приятел и да ме чувстват близка, като истерясат, отивам да ги гушкам - работи !
Абе, то и аз уж така, но понякога направо откачам, пада ми пердето и после им държи влага известно време. Някой път като чуя "Добре"-то (това е отговорът на всичко) и като видя кравешкия поглед и направо се изстрелвам в космоса от нерви.

# 485
  • Бургас
Smiley
Здравейте момичета,
На някой друг в прием МОН да му изчезна класиране от менюто или при мен нещо се случва?

Страницата ми беше отворена и като я презаредих ми "излезе" това.

Това е добре, знаем поне че работят, добре че мачовете вече са от 17 ч. та да джуркат по- интензивно и да ни зарадват поне в понеделник. Smiley

# 486
 Люси,а търсили ли сте помощ от психолог?
Може да има нещо,което ви убягва.
   Ако си спомняте имаше на времето една вълна на ЕМО-та.В класа на щерката имаше доста залитания по тях,вкл. и наша милост.Бяха си надрали ръцете с острие на острилка.Аз изобщо не подозирах,но когато ме викнаха при уч.психолог,направо ми се подкосиха краката.Разбрах всъщност какво тревожи русокосото ми козирогче.Неща,които изобщо не предполагах,че може да са имали отражение върху детето.

И с двама различни психолози разговарях - първият път беше през зимата, когато "ситуацията" все още не беше започнала да излиза от контрол и според него - промяната в поведението била нормална за възрастта и. За втори път ходих в края на миналата седмица, но и там ме убеждаваха, че в този период трябва да се "науча" на "безусловна родителска любов".
Три дни след това дъщеря ми отиде да спи в "приятелката си" без да попита и без да се обади къде е ...

# 487
При мен няма "класиране". При желанията е изчезнала информацията за медицинското.
Седи само входящият номер и самите желания.

# 488
  • на вълнолома
Здравейте! И при мен изчезна от менюто класирането, но ми изписа" класирането е в процес на обработка!  Моля,  опитайте по-късно! "

# 489
Хаха, "Моля, спете спокойно"  Mr. Green

# 490
  • София
Люси, май сте изтеглили късата клечка на пубертета. Аз бях така. Подлудих родителите си. И то в най-мутренските времена. Пък ей на, накрая завърших гимназия със златен медал, после "Право" трета в курса, после магистратура на топ място. Не се притеснявай. Минава. Знам, че сега ти е много притеснено, но след още малко време ще е само лош спомен.

# 491
  • София
Хора, страшни неща пишете. Моят пубер бил китка, а аз само се оплаквам. Няма вече.

# 492
  • София
Аааа, момчетата са мнооого назад в тази класация  😆

# 493
  • Резерват "Северозапад"
Шест месеца не знаехме с баща и къде се намираме Tired....много тежък период - затворена и нервна едновременно, силно депресирана, намерих цяла тетрадка със стихове за смъртта и липсата на смисъл Sad, лъжи, лъжи и пак лъжи....побъркахме се.
Когато родител на съученичка ни предупреди, че не се храни и говори, че я мразим, реших, че не може повече така. Започнах с много разговори, до припадък...и постепенно нещата се оправиха.
Вината беше в голямата си част моя - прекалено натякване за оценки, резултати от пробни...изобщо - тормоз ooooh!. Майки на бъдещи седмокласници - не прекалявайте като мен. Добре, че спрях навреме.

# 494
Съжалявам, че обемених темата с неволите си, но някак си заради тях и трепетите МИ за резултати от НВО, подаване на заявление и очакване на класирането останаха вече на доста по-заден план. В момента "кроя пъклени планове" какво и как да направя, за да я отделя за по-дълго време от "средата"...

Общи условия

Активация на акаунт