СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 821
  • 919
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Ама хора при нас класирането излезе още сутринта, даже черпих цял ден, че сме приети първо желание, Confused сега случайно влизам в тема, падна ми чейнето, проверявам пак на сайта, класирането го нямаааааа Flushed
От Сливен съм
Някое демо сте видели.
А, демо? Не е демо според мен. Явно за определени градове са качени резултатите. Били са и видими, та за това изчезна бутона Simple Smile

# 556
System error
 Mr. Green

# 557
  • София
Присъединявам се към изразено по-горе мнение, че показването на врата, е нож с две остриета. В моя случай, ма днешен акъл, знам, че майка ми е била права, съчувствам й направо, за повечето неща. Но...в мен е останало едно гадно червейче, което понякога ме чопли, че една майка не може да си остави или изгони детето, което все още наистина е дете, на улицата! Съвсем добронамерено, без да съм изпадала в такива драми с моето, ви казвам, внимавайте какво казвате на децата си! Дори да ви се струва крайно възпитателно, да е наистина такова за момента, може да остави следа завинаги в отношенията ви!

# 558
  • София
На мен на план-приема ми се появи падащо меню, от което да си избирам области. Имаше ли го преди? Верно ли съм го проспала? Joy

# 559
  • Бургас
Не знам кой е на море, ама от няколко дена такива бури се вихрят, че ми стана мъчно за зимата, по топло беше май.
При мен сега са два пубера на 16 момче и 14 момиче, добрички са. Имахме малко проблеми с момата но навреме обърнах поведението си и решихме да сме най- добри приятели. Сега споделят много и искат съвети, знаят че съм плътно зад тях и всички сме щастливи.
Обещавам, че ако излезе по рано класирането няма да хукна да записвам. ОБЕЩАНО! Пускайте Simple Smile

# 560
  • София
Греша ли или когато децата са повече от едно, карат по-зле пубертета  newsm78
Не мисля. Аз съм с три и такива ексцесии като описаните в темата не съм и сънувала, слава Богу! Ние със сестра ми сме двенки, тя изкара гнусен пубертет, който помля нашите, аз - никакъв. Честно! Ни емоции, ни драми, ни-що! Та, не мисля че има нещо общо с броя деца в семейството.

Много гадно това за Сливен. И сега ако се окаже, че е било грешно показаното? Хората празнували, отдъхнали си и изведнъж - бам! Класирането го няма. А след няколко дни - сори, ама не си приет, само така ти се е сторило. Страшно тъпо Anguished

# 561
  • София
Белинда, не си стигнала още до пубертетна възраст с ни едно. Joy Момчетата са по-бавнички. Искрено ти пожелавам всичките да са като теб. Hug
Иначе и аз мисля, че няма нищо общо с броя на децата. Дори ми се струва, че при повече деца, следващите карат някак по-леко. Били са свидетели на пубертета на по-голямото и са подготвени какво ще им се случи.

# 562
  • София
Белинда, не си стигнала още до пубертетна възраст с ни едно. Joy
Да де, аз само големия имах предвид, разбира се, но може би си права Rolling Eyes

# 563
Здравейте на всички! Да се включа и аз да споделя, че и моята е тресе пубертета. Опитвам се с фуния да влея малко нещо, но вече се предадох и започнах да казвам и аз добре, ОК, след малко 😂😂😂 гледам да го удрям айляшката🍸

# 564
  • Пловдив
[...

Много гадно това за Сливен. И сега ако се окаже, че е било грешно показаното? Хората празнували, отдъхнали си и изведнъж - бам! Класирането го няма. А след няколко дни - сори, ама не си приет, само така ти се е сторило. Страшно тъпо Anguished

това го изживяха в Бургас, ако не се лъжа, за едно второ класиране. Дидева, за първо или второ беше? или за трето ... не помня, но имаше някакъв такъв стрес.

# 565
За второ. Оказа се, че има някаква грешка, не помня каква, но окончателното беше различно от първоначалното.

# 566
Като говорите за бурни пубертети, някое дете да си е нащракало желанията онлайн и подало без знание на родителя?

# 567
  • София
Лоренца, то за тази цел, трябва да не те мързи. Joy
... или много да си набрал да родителите си и в знак на отмъщение да нацъкаш Бузема и онова от Луизиана Joy
Аз не съм чула за такова дете в днешни дни. Но пък по наше време, имах съученици, които в 7 и 8 клас, сами си обикаляха училища, ходеха на изпити и си се записваха. Родителите биваха уведомявани само.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 22:49 от oblachna

# 568
Че какво им е на най-желаното училище и конкуренцията на ФЕГ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 569
  • София
Нищо им няма. Екстра са си! Grinning Чак взех да съжалявам, че писахме ФЕГ след Испанската, вместо луизианското училище - хем френски щеше да научи, хем занаят да вземе. Ама късно сподели информацията. Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт